Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Κύμη-Μυρίκη 5-0

Την πιο βαριά ήττα γνώρισε στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου η ομάδα της Μυρίκης. Δέχτηκε την συντριβή από την πρωτοπόρο του ομίλου Κύμη με σκορ 5-0.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Κύμης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική στον 7ο όμιλο. Ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα και την παρακολούθησαν γύρω στα 250 με 300 άτομα. Έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη και υψηλή θερμοκρασία γύρω στους 33 βαθμούς.
Οι Ευβοιώτες του Βαγγέλη Ντόβολη ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση και έπαιξαν όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο. Κατάφεραν μόλις στο 10ο λεπτό να έχουν προηγηθεί με 2-0 και να έχουν αποβάλλει το άγχος. Ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς να έχουν απειληθεί και πετυχαίνοντας άλλο ένα τέρμα, ενώ είχαν και δυο δοκάρια. Σκόραραν και δυο γκολ στις αρχές της επανάληψης και εν συνεχεία έκαναν συντήρηση δυνάμεων, κυκλοφορόντας την μπάλα.
Η Μυρίκη του Βασίλη Φούκα φάνηκε αρκετά κουρασμένη και δεν μπόρεσε να κοντράρει την κατά γενική ομολογία καλύτερη ομάδα του ομίλου. Η άμυνα της δέχτηκε μεγάλη πίεση από την αρχή και δεν άντεξε καθόλου παραδίδοντας από νωρίς πνεύμα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Μυρίκη πίσω από την σέντρα να αμύνεται. Στο δεύτερο μέρος όταν το σκορ ήταν 5-0 βγήκε στην επίθεση και έφτασε κοντά στο γκολ της «τιμής». Οι Ευρυτάνες έκλεισαν τον πρώτο γύρο με ήττες ωστόσο, πάλεψαν στα ίσα όλους τους ισχυρότερους αντιπάλους.
Η Κύμη έκανε το 3 στα 3 και έφτασε στους 9 βαθμούς, αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της θέσης που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική. Η Μυρίκη στον αντίποδα βρίσκεται στην ουρά χωρίς βαθμό και χωρίς να έχει σκοράρει κάποιο τέρμα. Την επόμενη (4η) αγωνιστική την Τετάρτη 22/5 η Μυρίκη υποδέχεται στο Καρπενήσι την Στυλίδα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Η Κύμη δίνει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς στο γήπεδο της με την Ένωση ΑΣΑ.

Αρκετός κόσμος
Οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν στην προσέλευση του κοινού. Την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής παρακολούθησαν γύρω στα 300 άτομα, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να επικρατεί.



Καλοκαιρινές συνθήκες
Η θερμοκρασία στην Κύμη την Κυριακή άγγιξε τους 34 βαθμούς και η συνάντηση έγινε κάτω από καλοκαιρινές συνθήκες και αφόρητη ζέστη. Ο καιρός δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δυο ομάδων.

Πανό από τους οπαδούς
Οι οπαδοί των γηπεδούχων τοποθέτησαν και σε αυτό το ματς πανό στην κερκίδα με την ονομασία της ομάδας τους.



Το πιο μακρινό
Ο αγώνας στην Κύμη ήταν ο μακρινότερος Ευρυτανικής ομάδας εκτός νομού την τελευταία 10ετία. Η Κύμη απέχει από το Καρπενήσι σχεδόν 6 ώρες με το λεωφορείο. Η αποστολή της Μυρίκης ξεκίνησε από το Καρπενήσι στις 8.30 το πρωί της Κυριακής.

Με κλίση το γήπεδο
Το γήπεδο της Κύμης έχει πλαστικό χλοοτάπητα. Σε ένα μέρος μπροστά από τους πάγκους εξ αιτίας των βροχοπτώσεων υπάρχει κλίση στο γήπεδο, το οποίο γέρνει. Κατά γενική ομολογία ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.



Το σχήμα του Β. Φούκα
Με το σύστημα του 4-5-1 ξεκίνησε για ακόμη μια φορά την ομάδα του ο Βασίλης Φούκας. Την εστία των «κόκκινων» υπερασπίστηκε ο Στέλιος Μεριγκούνης. Δεξιός μπακ ξεκίνησε ο Μπουμπουρής και αριστερός ο Παχής. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Σακαμπέτης με τον Γενιτσαρόπουλο. Στα αμυντικά χαφ άρχισε ο Φύκας με τον Ράικο και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου ήταν ο Κοτρώνης. Δεξιός μέσος ξεκίνησε ο Λέρης και αριστερός ο Σταμούλης. Μοναδικός παρωθημένος ήταν ο Κορέντζελος.

Οι διοικητικοί


Την αποστολή της Μυρίκης στην Κύμη ακολούθησε ο Πρόεδρος της Μυρίκης Βασίλης Φούκας, ο παράγοντας Γιάννης Ζαραβέλης και το μέλος της ομάδας Δημήτρης Λέρης, ο οποίος είναι και πατέρας του ποδοσφαιριστή Χρήστου. Το παρών στην αναμέτρηση έδωσαν και αρκετά μέλη της διοίκησης της Κύμης μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος Παναγιώτης Θωμάς (Φωτογραφία Πάνω).


Κοντά ο Νικολάου
Και αυτό το ματς της Μυρίκης παρακολούθησε και το παλιό στέλεχος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Σωτήρης Νικολάου. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον παλιό του φίλο του Παναγιώτη Καραγεώργο της Δυτικής Αττικής, ο οποίος ήταν και παρατηρητής αγώνα. Επίσης φιλικές σχέσεις είχε και με τον παρατηρητή διαιτησίας Μιχάλη Δαμιανάκη.


Επισκέπτεται το Καρπενήσι


Ο προπονητής της Κύμης Βαγγέλης Ντοβολης (Φωτογραφία) επισκέπτεται τα  καλοκαίρια το Καρπενήσι για να παρακολουθήσει προετοιμασίες ομάδων της Super League. Διαθέτει φιλικές σχέσεις με τον Ευρυτάνα προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Σάκη Τσιώλη.

Το μηδέν ο Μπασινάς


Ο 20χρονος πορτιέρο των γηπεδούχων Κώστας Μπασινάς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στα Play Off ανόδου κράτησε ανέπαφη την εστία του. Διατηρεί το μηδέν για 270 αγωνιστικά λεπτά.


Καμία κίτρινη


Ο Περιστεριώτης διαιτητής Ανδρέας Γκαμάρης (Φωτογαφία) δεν «κιτρίνισε» κανέναν ποδοσφαιριστή των δυο ομάδων.

Συνομιλία προπόνητων
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι δυο προπονητές των ομάδων Βαγγέλης Ντόβολης και Βασίλης Φούκας είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση σε φιλικό κλίμα. 


Μέσα Λέρης-Κορέντζελος

 












Ο Βασίλης Φούκας έκανε δυο αλλαγές στην βασική του 11αδα σε σύγκριση με το ματς της 2ης αγωνιστικής με τα Άσπρα Σπίτια. Στο αρχικό σχήμα επέστρεψε ο φορ Γιώργος Κορέντζελος και για πρώτη φορά στα μπαράζ αγωνίστηκε βασικός ο δεξιός μέσος Χρήστος Λέρης. Πήραν τις θέσεις: Γιάννη Ζαλοκώστα (Έπαιξε ως αλλαγή) και Κώστα Σιταρά (Έμεινε στον πάγκο και δεν έπαιξε για πρώτη φορά).

Με 16αδα
Η Μυρίκη ταξίδεψε στην μακρινή Κύμη με αποστολή 16 ποδοσφαιριστών. Στον πάγκο έμεινε ο φορ Κώστας Σιταράς και ο επιθετικός Κώστας Λιάγκας. Δηλώθηκαν στον πάγκο χωρίς να ταξιδέψουν στην Εύβοια ο γκολκίπερ Παύλος Κουτούμπας και ο μέσος Δημήτρης Γκορόγιας. Εκτός έμεινε ξανά ο αρχηγός Κώστας Ζαραβέλης,  ο Γιώργος Μπουμπουρής του Χρήστου και ο Γιώργος Μπουμπουρής του Αθανασίου.

Αντίθετα τέρματα
Η ομάδα της Κύμης έχει κάνει το 3/3 με τέρματα 8-0, ενώ η Μυρίκη το 0/3 με τέρματα 0-8!.

Έπαιξαν βασικοί


Βασικός ξεκίνησε ο Αποστολίδης (Φωτογραφία), όπως και ο Όστιν. Οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί ως αλλαγή στα προηγούμενα δυο παιχνίδια. Δεν αγωνίστηκε ο Βασίλης Ανέστης, όπως και ο Κώστας Κραβαρίτης, με τον Νίκο Κόκκο, που είχαν παίξει στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα Αποστολίδης και Όστιν έκαναν αρκετά καλή εμφάνιση και έδειξαν ότι μπορούν και στα επόμενα παιχνίδια να μείνουν στο βασικό σχήμα.

Τεχνίτες
Αρκετούς τεχνίτες ποδοσφαιριστές είχε η ομάδα της Κύμης. Διακρίθηκαν οι επιθετικοί Βασίλης Τσαλιαγκός και Σάκης Μπλατσιώτης.

Εμπειρία ο Κύρου


Δέσποζε στο κέντρο της άμυνας ο έμπειρος στόπερ Αντώνης Κύρου, ο οποίος έχει θητεία σε αρκετές επαγγελματικές ομάδες. Ο 35χρονος έχει 131 παρουσίες στην Football League με τον Πανσερραΐκό, 51 στην Γ΄ Εθνική με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Α.Ε. Γιάννενα, Ρόδο και Δόξα Δράμας, ενώ έχει παίξει και στην Δ΄ Εθνική πλην της Κύμης με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ηρακλή Ψαχνών.

Αρνητική παράδοση
Αρνητική παρόδοση δημιουργούν οι Ευρυτανικές ομάδες την τελευταία διετία στην Έυβοια. Με το ίδιο βαρύ σκορ είχε χάσει πέρυσι ο Αίολος στην έδρα του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου.

Σε διαφορετικούς πάγκους
Σε διαφορετικούς πάγκους κάθησαν οι δυο ομάδες, οι παίκτες της Μυρίκης έκατσαν στον πάγκο μπροστά από τον 1ο βοηθό και η Κύμη στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Α΄ Μέρος

Πίεση από την αρχή
Η Κύμη ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και πίεσε από νωρίς. Παίζοντας από τα πλάγια έκλεισε την Μυρίκη στα καρέ της.


Γρήγορο γκολ


Μόλις στο 5ο λεπτό η ομάδα της Έυβοιας πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο στόπερ Γιώργος Σακαμπέτης έκανε τραγικό λάθος και ο Γιάννης Καλογερόπουλος (Φωτογραφία) με δυνατό σουτ  από τα όρια της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ.




Διπλασιασμός από το κεφάλι Τσαλιάγκου


Ο φορ  Βασίλης Τσαλιαγκός πέντε λεπτά αργότερα με ωραία γυριστή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπλατσιώτη διπλασίασε τα τέρμα των γηπεδούχων.




Δοκάρι για Κύμη
Στο 11ο λεπτό της συνάντησης ο Μπλατσιώτης γύρισε από δεξιά και η κοντινή προβολή του Τσαλιαγκού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Μυρίκης.


Με όμορφο συνδυασμό


Η Κύμη σκόραρε για 3η φορά στο 30ο λεπτό όταν έκρυψε την μπάλα. Ο Βαγγέλης Κοκκάλας εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ για τον Τσάγκο, ο οποίος έδωσε στον Μπλατσιώτη (Φωτογραφία) που με όμορφο διαγώνιο σουτ από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής της Μυρίκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Μπλατσιώτης είναι ο πρώτος σκόρερ του 7ουΟμίλου με 2 γκολ (Είχε σκοράρει και με την Ένωση ΑΣΑ).



Ανάσες δροσιάς
Σε μια από τις διακοπές του ματς στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία να βρεχτούν με νερό και να δροσιστούν. Η ζέστη και οι συνθήκες επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές, που δεν έχασαν την ευκαιρία να δροσιστούν.


Δεύτερο δοκάρι
Ο φορ Βασίλης Τσαλιαγκός στάθηκε άτυχος για δεύτερη φορά, αφού στο 35΄έκανε την ατομική προσπάθεια από δεξιά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μεριγκούνη.



Ελάχιστες επισκέψεις
Η Μυρίκη στο πρώτο ημίχρονο επισκέφτηκε ελάχιστες φορές την περιοχή της Κύμης. Προσηλώθηκε ξανά στα αμυντικά της καθήκοντα, ωστόσο δεν λειτούργησε με την ίδια αποτελεσματικότητα, όπως στις προηγούμενες δυο αναμετρήσεις.

Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Ο Μπλατσιώτης σέντραρε από δεξιά και το δυνατό σουτ του Μανδράκα από κοντά πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι της Μυρίκης.
5΄: Ο Σακαμπέτης έκανε το λάθος γύρισμα από αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Καλογερόπουλο, που από τα  όρια της περιοχής με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Μεριγκούνη έγραψε το 1-0.
9΄: Ο Αποστολίδης σέντραρε από δεξιά και σουτ του Όστιν πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι της Μυρίκης.
10΄: Ο Μπλατσιώτης σέντραρε όμορφα από αριστερά και ο Τσαλιαγκός με γυριστή κεφαλιά στην αριστερή γωνία της Μυρίκης πέτυχε το 2-0.
11΄: Ο Μπλατσιώτης έκανε την επέλαση από δεξιά, σέντραρε παράλληλα με την εστία και η κοντινή προβολή του Τσαλιαγκού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
14΄: Ο Κορέντζελος έκλεψε εκτός περιοχή,ς έκανε το σουτ με καλές προϋποθέσεις από μακρινή απόσταση και ο Μπασινάς ανέκοψε χωρίς δυσκολία.
16΄: Ο Μπλατσιώτης έδωσε στον Όστιν, που σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ από το δεξί δοκάρι των Ευρυτάνων.
25΄: Ο Όστιν εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, πάσαρε στον Μπλατσιώτη, που σέντραρε και ο Κύρου από τα όρια της περιοχής σούταρε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της Μυρίκης.
26΄: Σουτ του Καλογερόπουλου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή βρήκε στον Όστιν, άλλαξε πορεία και πέρασε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
30΄: Ο Κοκκάλας εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά με πάσα για τον Τσάγκο, ο οποίος σέντραρε από αριστερά και ο Μπλατσιώτης από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής με ωραίο διαγώνιο σουτ στην απέναντι αριστερή γωνία της Μυρίκης έγραψε το 3-0.
35΄: Ο Τσαλιάγκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεξιά και με δυνατό σουτ σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μεριγκούνη.
40΄: Ο Αποστολίδης σέντραρε από δεξιά και το σουτ  του Μπλατσιώτη απέκρουσε σωτήρια πάνω στην γραμμή ο Γενιτσαρόπουλος.
43΄: Μακρινό σουτ του Σταμούλη εκτός περιοχής πέρασε χαμηλά άουτ από το αριστερό δοκάρι της Κύμης.
44΄: Ο Μπλατσιώτης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και το όμορφο σουτ του Μανδράκα εκτός περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα της Μυρίκης.

Β΄ μέρος

Τριπλή αλλαγή
Τρεις αλλαγές έκαναν κατά την διάρκεια του ημιχρόνου οι δυο προπονητές. Μπήκαν στο ματς οι νεαροί Κούρτης και Χατζηγεώργος της Κύμης και ο Άρης Σιταράς της Μυρίκης.


Ίδιο ξεκίνημα
Δυνατά ξεκίνησε και στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος Κύμη, που μέχρι το 60ο λεπτό έκλεισε το μισό γήπεδο την Μυρίκη και έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο.


5αρα με Κούρτη-Όστιν

 












Στο 9ο λεπτό της επανάληψης ο νεαρός Αντρέας Κούρτης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Αποστολίδη και με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 58ο λεπτό ο έγχρωμος Όστιν με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Μεριγκούνη και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα δεν εισέπραξε επιβράβευση από τον κ. Ντόβολη, ο οποίος είχε δώσει εντολή να γυρίσουν την μπάλα οι παίκτες του και όχι να σκοράρουν.






Έσβησαν οι μηχανές
Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν την μπάλα και έριξαν την απόδοση τους, αφού ακολουθούν κρίσιμα ματς στην συνέχεια. Στο τελευταίο μισάωρο του ματς πέρασαν ελάχιστες φορές την σέντρα. Ο κ. Ντόβολης με τις αλλαγές του «προστάτευσε» αρκετούς ποδοσφαιριστές εν όψει της συνέχειας.

Αποχώρησαν οι θεατές
Οι μισοί και πλέον θεατές του παιχνιδιού αποχώρησαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Τα πάντα είχαν κριθεί και η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.



Ντεμπούτο Ζαχαράκη


Ο Φώτης Ζαχαράκης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα μπαράζ ανόδου πέρασε  76ο λεπτό στο ματς στην θέση του Γιώργου Κορέντζελου. Αγωνίστηκε στην μεσαία γραμμή, ενώ δεν είχε παίξει

Και ύμνος
Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στο 80΄ κατά λάθος…ακούστηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ο ύμνος της Κύμης σε μια ανύποπτη στιγμή. Ο ρέφερι έκανε συστάσεις στον παρατηρητή αγώνα να κλείσουν τα ηχεία του αγώνα, αλλιώς θα προχωρούσε σε διακοπή της αναμέτρησης. Μετά από λίγο ο ύμνος του ΑΟΚ σταμάτησε να ακούγεται από τα ηχεία.

Ανέβηκε η Μυρίκη














Αν και κουρασμένη η Ευρυτανική ομάδα στα τελευταία λεπτά ανέβηκε και πίεσε, αναζητώντας το γκολ της τιμής. Έχασε δυο τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Άγγελο Παχή, Γιώργο Ράικο και Τόλη Μπουμπουρή.


Ντεμπούτο στα play off για 3














Τρεις ποδοσφαιριστές της Κύμης πέρασαν ως αλλαγή στην επανάληψη και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στα μπαράζ. Μιλάμε για τον Χρήστο Ανέστη, τον Αντρέα Κούρτη (Χρίστηκε σκόρερ) και τον Χατζηγεώργο.

Οι καλύτερες φάσεις
46΄:  Ο Μπλατσιώτης σέντραρε από αριστερά και ο Τσαλιάγκος σούταρε εξ επαφής μέσα από την μικρή περιοχή και ο Μεριγκούνης απέκρουσε.
51΄: Ο Φωτιάς έκανε απρόσεκτα το γύρισμα προς τα πίσω, ο Κορέντζελος «τσίμπησε» την μπάλα από το ύψος του πέναλτι και σούταρε κατευθείαν αρκετά πάνω από το τέρμα της Ευβοιότικης ομάδας.
54΄: Ο Αποστολίδης έκανε την κάθετη πάσα από δεξιά και ο  Κούρτης με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μεριγκούνη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
58΄: Ο Όστιν με χαμηλό μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής «αιφνιδίασε» τον Μεριγκούνη και πραγματοποίησε το τελικό 5-0.
64΄: Ο Παχής έκλεψε από αριστερά από τα όρια της μεγάλης περιοχής, έκανε το διαγώνιο σουτ, που μπλόκαρε ο Μπασινάς.
78΄: Ο Παχής γύρισε από αριστερά και ο Ράικος έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, το οποίο έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό Γ των γηπεδούχων.
87΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουμπουρή από καλή θέση απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Μπασινάς. Το φάουλ είχε κερδίσει ο αρχηγός Σακαμπέτης, που έκανε εντυπωσιακή επέλαση από την άμυνα.

Κίτρινες  Κάρτες
-
Διακριθέντες
Κύμη: Τσαλιάγκος, Αποστολίδης, Μπλατσιώτης, Καλογερόπουλος, Όστιν, Κύρου  
Μυρίκη: -

Δηλώσεις προπονητών

Βαγγέλης Ντόβολης (Κύμη): «Δεν μας απασχολεί τόσο το σκορ. Σήμερα όμως κάναμε ένα από τα καλυτέρα παιχνίδια μας. Κάναμε εξαιρετικό επιθετικό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα κάναμε συντήρηση δυνάμεων, έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια, τα οποία είναι κρίσιμα. Θέλουμε και στην συνέχεια την νίκη, για να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα που έχουμε. Κοιτάζουμε όλα τα παιχνίδια σαν σκαλοπάτια για την άνοδο, σκαλοπάτι-σκαλοπάτι πρέπει να προχωρήσουμε.»




Βασίλης Φούκας (Μυρίκη): «Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Η Κύμη ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ κακοί, ευελπιστώ να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην Κύμη, αξίζει να είναι πρώτη.»









Συνθέσεις ομάδων

Κύμη (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Αποστολίδης, Κοκκάλας, Κύρου, Καλογερόπουλος(46΄ Χατζηγεώργος), Όστιν, Φωτιάς, Τσάγκος(46΄ Κούρτης), Τσαλιαγκός, Μπλατσιώτης(51΄ Ανέστης Χ.), Μανδράκας

Μυρίκη (Βασίλης Φούκας): Μεριγκούνης, Ράικος, Παχής, Γενιτσαρόπουλος, Σακαμπέτης, Κοτρώνης, Σταμούλης(46΄ Σιταράς Α.), Φύκας(66΄ Ζαλοκώστας), Κορέντζελος(76΄ Ζαχαράκης), Μπουμπουρής Α., Λέρης

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (ΣΔΠ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Γρηγόρης Γκαβέρας (ΣΔΠ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Γιώργος Τσιλιπάνος (ΣΔΠ Αθηνών)































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος