Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται η Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας












Προς το τέλος του οδεύει το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας με την Δόξα Ραπτοπούλου να βρίσκεται «αγκαλιά» με τον τίτλο, που ισοδυναμεί με επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία του νομού.
Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική, που είναι και η προτελευταίοι. Υπάρχει αναμέτρηση μεταξύ των δυο πρώτων, αλλά και ανάμεσα στους δυο τελευταίους. Το Κρίκελλο το Σάββατο στο Καρπενήσι θα υποδεχτεί ως τυπικά γηπεδούχο την ΑΕΚ και θα επιδιώξει να μειώσει την αρνητική του βαθμολογία μετά το -2, που του επιβλήθηκε λόγω της μη συμμετοχής του στον αγώνα του Ραπτοπούλου. Από την άλλη ο «δικέφαλος» θα κυνηγήσει  το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό «πλασάρισμα, ενώ θα παραταχτεί χωρίς τον τιμωρημένο πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Βασίλη Κολόκα. Ο «δικέφαλος» είχε νικήσει στον πρώτο γύρο με 2-1.
Στο Κεράσοβο σε ένα ματς, που θυμίζει Α΄ Κατηγορία η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει το Ραπτόπουλο. Οι γηπεδούχοι σκοπεύουν να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για την πρωτιά και αυτό θα συμβεί μόνο με νίκη. Από την άλλη η Δόξα, η οποία έχει το απόλυτο νικών αρκείται και με ισοπαλία, ώστε να οδηγηθεί στο Α΄ τοπικό. Στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής οι «ακρίτες» είχαν νικήσει με 2-1.

4 αγωνιστικές στον Μπέσσα
Τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας επιβλήθηκαν στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Μπέσσα, με το πρωτάθλημα να λαμβάνει πρόωρα τέλος για αυτόν. Οι υπόλοιποι αποβληθέντες του αγώνα ΑΕΚ-Κεράσοβο Βασίλης Κολόκας(ΑΕΚ), Γιώργος Παπαροιδάμης και Γιάννης Τσιγαρίδας(Κεράσοβο) τιμωρήθηκαν με 1 αγωνιστική.

Οι τιμωρημένοι της 5ης αγωνιστικής
ΑΕΚ: Γιώργος Μπέσσας, Βασίλης Κολόκας
Κεράσοβο: Γιώργος Παπαροιδάμης, Γιάννης Τσιγαρίδας
Κρίκελλο: Γιάννης Μητρόπουλος
Ραπτόπουλο: Λάμπρος Παπαδήμος 

Η προϊστορία των τελευταίων ετών του Κεράσοβο-Ραπτόπουλο
2007-2008
3-7
2008-2009
1-5
2009-2010
1-5
2010-2011
0-2
2011-2012
2-2

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

5η Αγωνιστική Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας(18/19-5-2013)

Κρίκελλο-ΑΕΚ Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 18-5
Διαιτητής: Γιώργος Στοφόρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Νίκος Μώκος(ΕΠΣ Ευρυτανίας) 

Κεράσοβο-Ραπτόπουλο Γήπεδο Κερασοχωρίου 19-5 
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Νίκος Μακρής(ΕΠΣ Ευρυτανίας)