Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Στην μακρινή και πρωτοπόρο του 7ου ομίλου Κύμη ταξιδεύουν οι Ευρυτάνες

Κλείνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Eθνική σε όλους τους ομίλους. Η πρωταθλήτρια Ευρυτανίας Μυρίκη ταξιδεύει στην Έυβοια και στην Κύμη, για να αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα.
Το συγκρότημα του Βασίλη Φούκα μετρά δυο ήττες στο πρωτάθλημα με χαμηλά σκορ και με αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Στόχος για ακόμη μια φορά είναι μια καλή εμφάνιση και να συνδυαστεί με τον πρώτο βαθμό.
Ο Βασίλης Φούκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον αρχηγό Κώστα Ζαραβέλη, που βρίσκεται στην Ολλανδία. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα δώσουν την Κυριακή κανονικά το παρών.
Η Κύμη του Βαγγέλη Ντόβολη μετράει δυο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και οδηγεί την κούρσα στον όμιλο και έχει σαφές προβάδισμα ανόδου. Η Μυρίκη δεν έχει ακόμη βαθμολογική συγκομιδή.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Κύμης και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ εθνική. Θα σφυρίξει ο Αθηναίος  Ανδρέας Γκάμαρης με βοηθούς τον Γρηγόρη Γκαβέρα και τον Γιώργο Τσιλιπάνο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Δυο προπονήσεις
Οι Ευρυτάνες προπονήθηκαν δυο φορές στο Δημοτικό στάδιο την Πέμπτη και την Παρασκευή 17/5.

Μόνο 1 πρόβλημα
Και σε αυτό το ματς θα απουσιάσει ο 25χρονος δεξιός μπακ Κώστας Ζαραβέλης, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό. Θα επιστρέψει και θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την Στυλίδα. Το κενό θα καλυφθεί ξανά είτε από τον Γιώργο Ράικο είτε από τον Τόλη Μπουμπουρή.

Το πιο μακρινό
Η Κύμη απέχει 2 ώρες από την Χαλκίδα και η αναμέτρηση είναι η πιο μακρινή της Μυρίκης στο σύντομο «ταξίδι» του 7ου ομίλου.

* Το Evrytania Sport την Κυριακή 19/5 θα σας ενημερώνει στην αρχική σελίδα λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη της Μυρίκης στην Κύμη. Ενημέρωση θα υπάρχει και για το άλλο ματς του ομίλου Στυλίδα-Ένωση ΑΣΑ.

3η αγωνιστική play off ανόδου στην Γ΄ Εθνική (7ος Όμιλος) Κυριακή 19-5-2013 17:00

Κύμη-Μυρίκη Δημοτικό Στάδιο Κύμης
Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης(ΣΔΠ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Γρηγόριος Γκαβέρας(ΣΔΠ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Τσιλιπάνος(ΣΔΠ Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχαήλ Δαμιανάκης(ΣΔΠ Πειραιά)