Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Εκτός ψηφοφορίας και ο Γιάννης Αρχοντής της Παλαιοκατούνας


Ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Παλαιοκατούνας Γιάννης Αρχοντής με δηλώσεις που έκανε στο Evrytania Sportαποχώρησε και αυτός από την ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου τερματοφύλακας στην Α΄ Ευρυτανίας.
Ο Φθιωτός πορτιέρο θεωρεί ότι δεν είναι ο καλύτερος γκολκίπερ και για αυτό δεν θέλει να συνεχίσει να είναι υποψήφιος. Ο Αρχοντής είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας, που αποχωρεί μετά τον Χρήστο Σάλτη της Φραγκίστας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκολκίπερ της Παλαιοκατούνας: «Αποχωρώ από την ψηφοφορία, διότι γνωρίζω πως δεν είμαι ο καλύτερος τερματοφύλακας της κατηγορίας όπως είναι άλλοι π.χ. Μεριγκούνης και Κόκκοτας. Είναι η πρώτη φορά στην Ευρυτανία που γίνεται μια τέτοια ψηφοφορία και συγχαρητήρια στο “Evrytania Sport”, απλά ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος ιδεολογικά για κάτι τέτοιο. Επίσης στην επόμενη ψηφοφορία θα γίνει κάτι παρόμοιο. Δεν με πείραξαν τα σχόλια, γιατί σε όλα τα blog όλοι μπορούν να πουν ότι θέλουν, με διαφορά ότι το Καρπενήσι είναι μικρό και τους ξέρουμε αυτούς που σχολιάζουν. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που με ψήφισαν, αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι στην επόμενη ψηφοφορία να βγει ο καλύτερος αγωνιστικά και όχι ο καλύτερος φίλος. Τέλος καλό θα ήταν οι άνθρωποι στο χώρο του ποδοσφαίρου να αφήσουν τους εγωισμούς ,για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο στην Ευρυτανία, να φέρουμε κόσμο στα γήπεδα, γιατί έχουμε αξιόλογους παίχτες και παράγοντες. Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία στην σελίδα σας.»

* Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι, όπου και τότε θα αρχίσει η ψηφοφορία για τους αμυντικούς.