Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ελπίζει η Στυλίδα μετά την νίκη επί της Ένωσης ΑΣΑ


Την δεύτερη νίκη της εντός έδρας σημείωσε η Στυλίδα στα πλαίσια των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Την Κυριακή 19-5 επιβλήθηκε με 1-0 της Ένωσης Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα και παραμένει στο «κυνήγι» της Κύμης, έχοντας διαφορά 3 βαθμών. Από την άλλη οι ελπίδες των Βοιωτών «ψαλιδίστηκαν». Το παιχνίδι έγινε παρουσία περίπου 200 θεατών και κάτω από αφόρητη ζέστη.
Στο 19΄ ο Αλεξίου μετά από πάσα του Καραντάθα σημάδεψε το δοκάρι του Γκουλή. Το νικητήριο γκολ ήρθε από τον νεοεισελθόντα Πάνο Βέλλιο στο 60΄ με σουτ ύστερα από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ. Οι Βοιωτοί πλησίασαν την ισοφάριση στο 90΄, όταν η εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Κοντογόνη αποκρούστηκε από τον Αλεξανδρή, βρήκε την συμβολή των δοκαριών και κατέληξε σε κόρνερ.
Την Τετάρτη(22-5) για την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου οι Στυλιδιώτες θα παίξουν στο Καρπενήσι με την Μυρίκη, ενώ η Ένωση ΑΣΑ θα δώσει και τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτήν την φορά με την Κύμη.

Συνθέσεις Ομάδων

Στυλίδα (Πέτρος Καραΐσκος): Αλεξανδρής, Τζουάνας, Πρέμτσης(75΄ Καραπέτσας), Βέλλιος Χ., Κουφιώτης, Κραβαρίτης(56΄ Χανής), Καραντάθας, Ζησόπουλος, Αντωνιάδης(55΄ Βέλλιος Π.), Κωτίτσης, Αλεξίου

Ένωση ΑΣΑ (Δημήτρης Γεραντώνης): Γκουλής, Παπαλίτσας, Γαλάνης, Καλύβας, Καραμπέτσος, Παπαδήμος, Καφετζόπουλος(65΄ Γιαχρίτσης Ι.), Γιαχρίτσης Λ., Πλακίδας Μ., Κοντογόνης Π.,Πλακίδας Χ.(63΄ Νικολάου)

Διαιτητής: Ιωσήφ Σφακιανάκης(ΣΔΠ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Γκαβέρας(ΣΔΠ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Μιχαήλ Δόσης(ΣΔΠ Αθηνών)




Φωτογραφίες: www.messazzero.gr