Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ξεκίνησε το σεμινάριο μπάσκετ με διάλεξη του κ. Νεκτάριου Σταύρου


Σήμερα το πρωί ξεκίνησε το σεμινάριο προπονητικής μπάσκετ, που διοργανώνει η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.
Το σημερινό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/5) είχε ομιλία του αθλητικού ψυχολόγου Νεκτάριου Σταύρου. Θέμα ήταν ο ρόλος του προπονητή στο παιδικό αθλητισμό και η ψυχολογική προσέγγιση. Ο κ. Σταύρου έχει ειδικευτεί την ψυχολογία και είναι και λέκτορας της αθλητικής ψυχολογίας και κινητικής συμπεριφοράς του ΤΕΦΑΑ Αθηνών.
Η ομιλία έγινε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου και άρχισε στις 11 το πρωί. Έγινε παρουσία μικρών αθλητών της Π.Α.Κ., αλλά και καθηγητών φυσικής αγωγής και προπονητών του μπάσκετ.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται το απόγευμα στις 5.30 με ομιλητή τον προπονητή του Σ.Ε.Π.Κ. και καθηγητής φυσικής αγωγής Γιάννη Χρυσανθόπουλο με θέμα: «Επιθετικές συνεργασίες τριών παικτών, Άμυνα στο low post, παγίδα από την base line. Χορηγός επικοινωνίας είναι το “Evrytania Sport” και η επιχείρηση Ξυλεία Ι. Κολλημένος.








Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος