Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Εκτός ανόδου η Ένωση ΑΣΑ


Τυπική διαδικασία έχει για την Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα ο εντός έδρας αγώνας με την Μυρίκη. Οι πρωταθλητές Βοιωτίας ηττήθηκαν με 2-0 εκτός έδρας από την Κύμη και δεν έχουν μαθηματικές ελπίδες, για να πετύχουν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Ωστόσο θα αγωνιστούν για το γόητρο τους με στόχο την συλλογή 3 ακόμη βαθμών. Είναι χαρακτηριστικό πως στους 3 αγώνες των μπαράζ η ομάδα του Δημήτρη Γεραντώνη έχει σκοράρει και έχει κερδίσει μόνο την Μυρίκη στο προ 10 ημερών 2-0 του Καρπενησίου. Οι συνεχόμενες ήττες από Στυλίδα και Κύμη έβγαλαν εκτός τροχιάς την Ένωση, η οποία κλείνει την «περιπέτεια» της στον 7ο Όμιλο με δυο παιχνίδια μέσα στην Βοιωτία.
Στον αγώνα της Τετάρτης με την Κύμη οι τρίτοι βαθμολογικά του ομίλουν έπαιξαν με την παρακάτω σύνθεση: Δερβέναγας, Παπαλίτσας(90΄ Κόλλιας), Καφετζόπουλος, Καλύβας, Παπαδήμος, Γιαχρίτσης Ι.(75΄ Νικολάου), Γιαχρίτσης Λ., Πλακίδας Μ., Κοντογόνης, Πλακίδας Χ.

Οι συμμετοχές 


Παπαλίτσας
4
Καλύβας
4
Πλακίδας Μ.
4
Πλακίδας Χ.
4
Κοντογόνης
4
Γιαχρίτσης Ι.
4
Γιαχρίτσης Λ.
4
Καφετζόπουλος
4
Παπαδήμος
4
Νικολάου
4
Καραμπέτσος Δ.
4
Γαλάνης
3
Καραμπέτσος Ι.
2
Γκουλής
2
Δερβέναγας
2
Κόλλιας
1

Οι σκόρερ 


Κοντογόνης
1
Πλακίδας Χ.
1

Ο αγώνας του Α΄ Γύρου


Μυρίκη-Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα 0-2 2η αγωνιστική play off ανόδου(7ος Όμιλος) Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 15-5-2013

Σκόρερ: 21΄Κοντογόνης, 70΄ Πλακίδας Χ.
Διαιτητής: Γιάννης Αγγελακόπουλος (ΣΔΠ Καρδίτσας)


Συνθέσεις Ομάδων

Μυρίκη (Βασίλης Φούκας): Μεριγκούνης, Ράικος, Παχής, Γενιτσαρόπουλος, Σακαμπέτης, Κοτρώνης(69΄ Σιταράς Α.), Σταμούλης, Φύκας, Σιταράς Κ.(58΄ Κορέντζελος), Μπουμπουρής Α., Ζαλοκώστας(53΄ Λέρης)

Ένωση ΑΣΑ (Δημήτρης Γεραντώνης): Δερβέναγας, Παπαλίτσας, Γαλάνης, Καραμπέτσος Ι., Καραμπέτσος Δ., Γιαχρίτσης Ι.(56΄ Καλύβας), Καφετζόπουλος, Γιαχρίτσης Λ.(66΄ Παπαδήμος), Πλακίδας Μ., Κοντογόνης Π., Πλακίδας Χ.(71΄ Νικολάου)













Φωτογραφίες: www.starsports.gr, www.dinataathlitika.gr