Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Φινάλε για την Μυρίκη με την πρώτη του ομίλου Κύμη


Στο τέλος του φτάνει το πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ εθνική. Η Μυρίκη κλείνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την τρέχουσα περίοδο υποδεχόμενη στο Καρπενήσι την Κύμη.
Η αναμέτρηση δεν παρουσιάζει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι Ευβοιώτες από την περασμένη Κυριακή πανηγυρίζουν την άνοδο στην νέα Γ΄ Εθνική, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι έχουν την καλύτερη ομάδα από τις 4.
Οι Ευρυτάνες έχουν αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες από αυτό το μίνι-πρωτάθλημα των 3 εβδομάδων, ωστόσο δεν έχουν μπορέσει να σκοράρουν ακόμη και ούτε να αποσπάσουν κάποιο βαθμό.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 2/6 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική για τον 7ο όμιλο. Την συνάντηση θα σφυρίξει ο Βαγγέλης Τσιρώνης από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τον Βασίλη Σπυράτο και τον Χαράλαμπο Χρέλια από τον ίδιο σύνδεσμο.

Χωρίς απουσίες
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βασίλης Φούκας θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Μοναδική απουσία είναι αυτή του μέσου Δημήτρη Γκορόγια, που σπουδάζει στην Κοζάνη.

2 προπονήσεις
Οι ποδοσφαιριστές της Μυρίκης προπονήθηκαν την Δευτέρα και την Τετάρτη 29/5 στο Δημοτικό στάδιο.

Στο μηδέν
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις θέλει η Μυρίκη, αφού μετά από 5 παιχνίδια η επίθεση και η βαθμολογική συγκομιδή βρίσκονται στο μηδέν. Το γεγονός ότι η Κύμη θα είναι βαθμολογικό αδιάφορα βοηθάει αρκετά ώστε η ομάδα της Ευρυτανίας να κάνει «σεφτέ» και στους δυο τομείς, αν και η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη έχει μηδέν παθητικό.

Η φιέστα μεσοβδόμαδα
Η απονομή του πρωταθλήματος στην Μυρίκη είναι πιθανό να γίνει την Τετάρτη(5/6) σε φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Α.Λ.Α.Κ. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί όμως κάτι.

6η αγωνιστική play off ανόδου στην Γ΄ Εθνική (7ος Όμιλος) 2-6-2013

Μυρίκη-Κύμη Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Ευάγγελος Τσιρώνης(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
1ος Βοηθός: Βασίλειος Σπυράτος(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
2ος Βοηθός: Χαράλαμπος Χρέλιας(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Κουζάκης(ΣΔΠ Θεσσαλίας)