Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Οι δυο «χαμένοι» της πρεμιέρας κοντράρονται στο Καρπενήσι


Μετά την υπερπροσπάθεια στην Στυλίδα και την ήττα στο φινάλε η Μυρίκη υποδέχεται για την 2η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου την Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα.
Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία των «κόκκινων» στην Στυλίδαm αλλά πικρία για το χρονικό σημείο που ήρθε η ήττα. Έδειξαν ότι δεν έχουν κατακτήσει τυχαία το πρωτάθλημα και ότι θα αποτελέσουν ένα αξιοπρόσεκτο αντίπαλο και όχι τον αδύναμο «κρίκο» του ομίλου.
Ο Βασίλης Φούκας προπόνησε Δευτέρα και Τρίτη τους ποδοσφαιριστές του και έχει ετοιμάσει κατάλληλα την Μυρίκη για την 2η αγωνιστική. Στόχος είναι ξανά μια καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο και εάν αυτό συνδυαστεί με βαθμολογική συγκομιδή θα είναι ο καλύτερος συνδυασμός.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/5 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ εθνική για τον 7ο όμιλο. Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Καρδιτσιώτης Γιάννης Αγγελακόπουλος με βοηθούς τον Αντώνη Διπλάρη και τον Δημήτρη Τίκα από τον ίδιο σύνδεσμο.

Με δυο προπονήσεις
Οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ευρυτανίας προπονήθηκαν την Δευτέρα 13/5 στο Δημοτικό στάδιο, όπου και έκαναν χαλάρωμα μετά το ματς της πρεμιέρας στην Στυλίδα. Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε την Τρίτη 14/5 με απογευματινή προπόνηση.

Οι δυο «χαμένοι»
Στο ματς της 2ης αγωνιστικής θα αναμετρηθούν οι δυο χαμένοι της πρεμιέρας, όπου θέλουν να ρεφάρουν από την ήττες της πρεμιέρας.

Απουσιάζει ο Ζαραβέλης


Ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας και αρχηγός της Μυρίκης Κώστας Ζαραβέλης βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

2η αγωνιστική play off ανόδου για την Γ΄ Εθνική (7ος Όμιλος)

Μυρίκη-Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα 15-5-2013 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 17.00
Διαιτητής: Ιωάννης Αγγελακόπουλος(ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Αντώνιος Διπλάρης(ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Τίκας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Βασίλειος Δανιάς(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)






Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος