Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Α.Ο. Κύμης


Το 4/4 έκανε στα μπαράζ ανόδου (7ος Όμιλος) για την Γ΄ Εθνική η Κύμη. Επικράτησε με 2-0 της Ένωσης Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα, σκορ με το οποίο είχε κερδίσει και στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Βοιωτία. Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής και έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Κύμης την Τετάρτη 22-5.
Οι παίχτες του Βαγγέλη Ντόβολη διατήρησαν το απόλυτο στο τελευταίο εντός έδρας ματς και δεν έχουν δεχτεί κανέναν γκολ. Η Ένωση ΑΣΑ έμεινε πλέον εκτός στόχων στα play off και τα επόμενα δυο παιχνίδια αποκτούν για αυτήν διαδικαστικό χαρακτήρα. Σκόρερ των νικητών χρίστηκε ο Σάκης Μπλατσιώτης στο 65΄ και στο 83΄, φτάνοντας τα 4 και είναι ο πρώτος σκόρερ του ομίλου.
Η άνοδος θα κριθεί στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, το οποίο θα γίνει στην Στυλίδα μεταξύ το τοπικού Α.Ο.Σ. και της Κύμης την Κυριακή 26-5. Οι πρωταθλητές Εύβοιας «βολεύονται» και με δυο αποτελέσματα.

Συνθέσεις Ομάδων

Κύμη (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Κόκκος, Αποστολίδης, Κύρου, Καλογερόπουλος, Κραβαρίτης, Φωτιάς, Τσάγκος(71΄ Κοκκάλας), Τσαλιαγκός(39΄ λ.τρ Ανέστης Β.), Μπλατσιώτης, Όστιν(53΄ Ανέστης Χ.)

Ένωση ΑΣΑ (Δημήτρης Γεραντώνης): Δερβέναγας, Παπαλίτσας(90΄ Κόλλιας), Καφετζόπουλος, Καλύβας, Καραμπέτσος, Παπαδήμος, Γιαχρίτσης Ι.(75΄ Νικολάου), Γιαχρίτσης Λ., Πλακίδας Μ., Κοντογόνης, Πλακίδας Χ.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου(ΣΔΠ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Σπυρίδων Νικολάδος(ΣΔΠ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Κοσμάς(ΣΔΠ Αθηνών)