Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Στην Γ΄ Εθνική η Κύμη-Λευκό «Χ» στην Στυλίδα


Την άνοδο της στην Γ  Εθνική πανηγυρίζει η Κύμη. Αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας με 0-0 απέναντι στην Στυλίδα και διατήρησε την διαφορά 3 βαθμών (13 έναντι 10) από τον αντίπαλο της. Το παιχνίδι έγινε την Κυριακή 26-5 στο Δημοτικό Στάδιο Στυλιδας και ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου των play off μεταξύ των πρωταθλητριών των τοπικών ΕΠΣ.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά όχι την ουσία. Στο πρώτο μέρος απείλησαν 3 φορές με τον Αλέξη Αλεξίου στο 23΄, στο 25΄ και στο 30΄, ενώ οι παίχτες του Βαγγέλη Ντόβολη με τον Σάκη Μπλατσιώτη στο 35΄. Στην επανάληψη ευκαιρίες απώλεσαν για τους πρωταθλητές Φθιώτιδας οι: Πάνος Βέλλιος στο 49΄ και Αλέξανδρος Κουφιώτης στο 77΄, ενώ για την Κύμη ο Γιάννης Τσάγκος έχασε ευκαιρία στο 90΄ για το 0-1. Εντυπωσιακό παρών έδωσε ο φίλαθλος κόσμος των γηπεδούχων, που ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει την άνοδο.
Την τελευταία αδιάφορη αγωνιστική, που θα γίνει την Κυριακή 2-6 η Κύμη θα αγωνιστεί στο Καρπενήσι με την ουραγό Μυρίκη και οι Στυλιδιώτες εκτός έδρας με την Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα.

Συνθέσεις Ομάδων

Στυλίδα (Πέτρος Καραΐσκος): Αλεξανδρής, Τζουάνας(83΄ Αδάμ), Πρέμτσης(74΄ Καραπέτσας), Βέλλιος Χ,, Κουφιώτης, Κραβαρίτης Ι., Βέλλιος Π., Ζησόπουλος, Χανής(54΄ Καραντάθας), Επίσκοπος, Αλεξίου

Κύμη (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Κόκκος, Κοκκάλας, Κύρου, Καλογερόπουλος, Κραβαρίτης Κ., Φωτιάς, Τσάγκος(94΄ Αποστολίδης), Ανέστης Β.(78΄ Όστιν), Μπλατσιώτης, Μανδράκας

Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης(ΣΔΠ Καστοριάς)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Λαφαντζής(ΣΔΠ Πιερίας)
2ος Βοηθός: Παντελής Κύφος(ΣΔΠ Πιερίας)






Φωτογραφίες: www.scouter.gr, www.starsports.gr