Σάββατο 4 Μαΐου 2013

MVP του τελευταίου ματς ο Γεωργακόπουλος-Στην Football League την νέα σαιζόν η ΑΣΑ


Αρκετά καλή ατομικά και ομαδικά ήταν η πρώτη χρονιά του Τάσου Γεωργακόπουλου στην Football League 2.  Η Αναγέννηση Καρδίτσας θα αγωνίζεται την νέα σαιζόν στην Football League, ανεβαίνοντας εκ νέου κατηγορία.
Για την τελευταία αγωνιστική του Βορείου Ομίλου (29-4) η ΑΣΑ νίκησε 1-0 την Κασσιώπη στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας με γκολ-πέναλτι του Σωκράτη Μπουντούρη στο 82΄. Ο 26χρονος Πελλοπονήσιος πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ και του Απεραντιακού αναδείχτηκε MVP της αναμέτρησης, ενώ στο 16΄ αστόχησε με κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. Ξεκίνησε ως βασικός και αντικαταστάθηκε από τον πρώην παίχτη του Α.Ο.Κ. Αλέξη Κρανιώτη.
Η πρώτη σαιζόν του Γεωργακόπουλου ως επαγγελματίας κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια (7 ως βασικός και 4 ως αλλαγή) και σε κανένα από αυτά δεν έπαιξε 90λεπτο . Πέτυχε μάλιστα ένα τέρμα στο εκτός έδρας 4-0 επί του Βατανιακού.
Μάλιστα η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο, καθώς αναδείχτηκε δεύτερη με 47 πόντους, έναν μόλις πίσω από τον πρωταθλητή του ομίλου Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Χατ-τρικ Τάσου σε φιλικό
Η Αναγέννηση αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε την Μεγάλη Πέμπτη (2-5) με την πρωταθλήτρια Καρδίτσας Μυρίνη, νικώντας με το εντυπωσιακό 1-9. Τρια γκολ πέτυχε ο Γεωργακόπουλος, ενώ δημιούργησε ένα ακόμη γκολ.



Φωτογραφίες: www.palmosfm.com