Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Αγόρια Γ΄- Δ΄ Δημοτικού: Π.Α.Κ.-Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη 19-18


Μετά από έναν άκρως ενδιαφέρον αγώνα, που κρίθηκε στην 3λεπτη παράταση η Π.Α.Κ. στην κατηγορία αγοριών Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού νίκησε με 19-18 τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη.
Ο φιλικός αγώνας μπάσκετ στην κατηγορία αγοριών 3ης και 4ης Δημοτικού διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου το Σάββατο 1/6 και άρχισε στις 12 το μεσημέρι. Και σε αυτό το ματς το παρών έδωσαν αρκετοί γονείς.
Και αυτός ο αγώνας είχε διάρκεια 32 λεπτών, αλλά και 3λεπτη παράταση, καθώς το σκορ ήρθε ισόπαλο. Οι παίκτες της Π.Α.Κ. είχαν ξεκινήσει πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι Φθιωτοί ισοφάρισαν και οδήγησαν το ματς στην 4λεπτη παράταση. Τελικώς οι αθλητές της Π.Α.Κ. κατάφεραν να πάρουν την φιλική νίκη στον έξτρα χρόνο.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους νεαρούς αθλητές που μετείχαν.

Στην κερκίδα ο Σουλιώτης
Τον αγώνα παρακολούθησε από την κερκίδα ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης.


Ζευγάρωσαν τις νίκες
Οι ομάδες είχαν αναμετρηθεί στην Λαμία πριν μερικούς μήνες, όπου και τότε η Π.Α.Κ. είχε κερδίσει σε αυτή την κατηγορία. Το σκορ εκείνης της αναμέτρησης ήταν 24-16 υπέρ των «πράσινων».

Τα οκτάλεπτα
3-2, 11-4, 13-11, 15-15, 19-18

Διαιτητής: Δημήτρης Σταλίκας

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Φώντας Ζαχαρόπουλος & Κατερίνα Μπαλωμένου): Παύλος Κοσμίδης, Ραφαήλ Σουλιώτης, Νάσος Τριανταφυλλόπουλος, Παύλος Ανδρέου, Κώστας Μαυραγάνης, Βαγγέλης Μπόνιας, Δημήτρης Λιάπης, Σεραφείμ Καλάλουε, Βασίλης Μπότας, Κώστας Αρβανίτης

Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Βασίλης Τρούκας, Βασίλης Παπαγεωργίου, Χρήστος Οικονόμου, Κώστας Παπαδήμος, Πάνος Παπαδήμος, Θανάσης Κοτσαρίδας, Μιχάλης Κεφαλάς, Στάθης Σίνος, Βασίλης Γκούμας, Αλέξανδρος Τιμπλαλέξης, Πάνος Γαλάνης, Νάσος Κουλαρμάνης



























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος