Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Στις 26/6 η ετήσια γενική συνέλευση των σωματείων της ΕΠΣΕ


Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα σε αίθουσα του εργατικού κέντρου Καρπενησίου η γενική συνέλευση των σωματείων της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2012 και ο προϋπολογισμός του έτους 2013. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα θέμα της ημερήσιας διάταξη σχετικά με τον αριθμό των σωματείων που θα μετέχουν στο νέο έτος και θα συζητηθεί η πιθανή αύξηση τους με άνοδο επιπλέον ομάδων από την Β΄ ΕΠΣΕ. Υπάρχει επίσης θέμα στην ημερήσια διάταξη για τα χρέη τον σωματείων.
Πρώτη φορά γίνεται γενική συνέλευση τέτοια εποχή, αφού όλα τα χρόνια γίνονταν μαζί με την κλήρωση του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο. Φέτος θα γίνει ξεχωριστά η γενική συνέλευση με την κλήρωση, η οποία προγραμματίζεται για τα τέλη Αυγούστου.
Η γενική συνέλευση είναι η τελευταία της υπάρχουσας διοίκησης της ΕΠΣΕ, αφού τον Φλεβάρη λήγει η θητεία και θα υπάρξουν εκλογές. Να θυμίσουμε ότι περσινή γενική συνέλευση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.