Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αγίοι Ευρυτάνες-Χαμ Καμ 3-1

Την «παρθενική» τους νίκη στον θεσμό πέτυχαν οι Αγίοι Ευρυτάνες, που επιβλήθηκαν με 3-1 της Χαμ Καμ και μπήκαν γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/6 και άρχισε στις 19:55. Ήταν για την 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Τέθηκαν αντιμέτωπες δυο ομάδες, οι οποίες είχαν ξεκινήσει με το «αριστερό».
Οι Αγίοι Ευρυτάνες ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του 50λεπτου και έφτασαν σε ένα πολύτιμο «τρίποντο».  Το συγκρότημα του Αλέξανδρου Μπούρα έχοντας πληθώρα λύσεων μπήκε δυνατά στην διεκδίκηση της 8αδας μετά και το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα. Ισοβαθμεί στην 3η θέση με την Abalencia.
Η Χαμ Καμ υποχρεώθηκε σε μια ακόμη ήττα, έχοντας περιορισμένες λύσεις από τον πάγκο και μόλις έναν αναπληρωματικό. Οι «Νορβηγοί» δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και μοιραία έχασαν. Βρίσκονται στην τελευταία θέση χωρίς πόντο και δύσκολα θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, αν και υπάρχουν πολλές ελπίδες.
Οι νικητές την 3η αγωνιστική θα παίξουν ενάντια στους Buchers και οι ηττημένοι κόντρα στην Abalencia.

Πρώτη για Καραχρήστο


Η Χαμ Καμ είχε για πρώτο παιχνίδι στην σύνθεση της τον Βασίλη Καραχρήστο. Απουσίαζαν ξανά οι: Μπακογεώργος, Νικολάου και Καραγιάννης.

Στον πάγκο ο Κώστας Καλύβας
Τις προσπάθειες των φίλων του παρακολούθησε από τον πάγκο της Χαμ Καμ ο Κώστας Καλύβας, που προτίμησε να αγωνιστεί στο Status.


Από προπονητής…σκόρερ


Ο Βασίλης Κολόκας των Αγίων Ευρυτάνων έδινε οδηγίες από τον πάγκο στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη πέρασε στο γήπεδο και πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα!.



Τερματοφύλακας ο Πανούλης


Κάτω από τα δοκάρια της Χαμ Καμ, έχοντας καλή παρουσία κάθισε ο Πάνος Οικονόμου, που αντικατέστησε τον απόντα Φώντα Ζαχαρόπουλο.


Με πολύ ωραίο γκολ του «Πλεξ»


Με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ-βολέ του νεαρού Γιώργου Πλεξίδα από θέση αριστερά οι Αγίοι Ευρυτάνες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 1-0.


Τελικό 3-1

 












Ο αρχηγός Αλέξανδρος Μπούρας (Φωτογραφία Αριστερά) σε εκτέλεση φάουλ σούταρε εύστοχα, κάνοντας το 2-0 στην επανάληψη. Με μια περίτεχνη ενέργεια και ιδανικό τελείωμα ο Βασίλης Κολόκας «έγραψε» το 3-0. Ο Οδυσσέας Νούλας (Φωτογραφία Δεξιά) βρήκε δίχτυα ξανά, σημειώνοντας το 3-1 και το γκολ της τιμής.



Κίτρινη σε Παρούτσα


Με κίτρινη κάρτα (Εκτός αγωνιστικού χώρου για 2 λεπτά) παρατηρήθηκε στην επανάληψη ο Χρήστος Παρούτσας των Αγίων Ευρυτάνων.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-0

Συνθέσεις Ομάδων


Αγίοι Ευρυτάνες (Αλέξανδρος Μπούρας):  Μιχαλόπουλος, Κοντογιώργος Γ., Γιαννόπουλος Δ., Πλεξίδας 1, Κοτσιμπός(Μπούρας 1, Ρούσσης, Παρούτσας, Κοντογιώργος Δ., Κολόκας 1)

Χαμ Καμ (Μπάμπης Οικονόμου): Οικονόμου Π., Γιαννόπουλος Γ., Νούλας 1, Καραχρήστος, Οικονόμου(Ελ Ταχάν)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης



















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος