Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

3 ασημένια για τους Ευρυτάνες στο Wopka World Championship 2013


Την Ελληνική ομοσπονδία εκπροσώπησαν με επιτυχία οι αθλητές του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας, κατακτώντας 2 μετάλλια στο Wopka World Championship 2013, που έγινε στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι το διάστημα 27-31/5.
Συμμετείχαν 40 διεθνείς ομάδες και έγιναν από 400 αγώνες στο στυλ του Kick Boxing. Η Σεμέλη Ζαρμακούπη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα -35 κιλά (C΄ Class Junior), ο Σπύρος Κολοκώτσιος επίσης το ασημένιο στα -55 κιλά στην Α΄ Class Junior, ενώ το τρίτο ασημένιο ήρθε από τον Αποστολη Κολοκύρα στα -35 κιλά (C΄ Class Junior). Με ήττα ολοκλήρωσε ο Μπάμπης Σφακιανάκης στα 89 κιλά (Students). Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν στην κατηγορία Light Contact, ενώ με αυτόν τον αγώνα έκλεισε το Χειμερινό Αγωνιστικό καλεντάρι. Οι αθλητές Kick Boxing του Ευρυτανικού συλλόγου θα συνεχίσουν να προπονούνται το καλοκαίρι. Οι συνοδοί προπονητές Νίκος Ζαρμακούπης και Σταύρος Ζαρμακούπης συγχαίρουν ξανά τους αθλητές τους για τις επιτυχίες, που σημείωσαν.

Κάλεσμα σε επίδειξη
Ο Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας καλεί τον κόσμο στην ετήσια επίδειξη των αθλητών του συλλόγου, που θα γίνει την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο με τμήματα επίδειξης επίσης Tae Kwon Do, Kick Boxing, Ρυθμικής Γυμναστικής κ.α. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.