Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Κορασίδες: Π.Α.Κ.-Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη 34-17


Στο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας οι κορασίδες της Π.Α.Κ. νίκησαν εύκολα αυτές των ΑΣΕ Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη με το double skor του 34-17.
Ο φιλικός αγώνας μπάσκετ στην κατηγορία κορασίδων (Κορίτσια Γυμνασίου) πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου το Σάββατο 1/6 και άρχισε στις 2 το μεσημέρι.
Εντυπωσιακή ήταν η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Γιάννη Χαλκιά που πήρε μια άνετη νίκη, παίζοντας και όμορφο μπάσκετ. Έδειξε ότι διαθέτει ταλαντούχες αθλήτριες, που έχουν μέλλον στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Αντίθετα οι φιλοξενούμενες του κ. Πιτσιλιώτη δεν είχαν αλλαγές και έπαιξαν σε όλο το φιλικό με την ίδια 5αδα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν.

Εντυπωσιακή η Τσιούμα


Η πλέι μέικερ της Π.Α.Κ. Δήμητρα Τσιούμα ήταν εξαιρετική, σκόραρε 21 πόντους, βάζοντας και 3 τρίποντα. Έδειξε ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο και ότι όλο το μέλλον της ανήκει. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήταν απόλυτα εύστοχη στα λέι άπ και είχε 3 στα 5 τρίποντα, χωρίς να σπαταλήσει επιθέσεις με αχρείαστα σουτ.


Βοήθειες από την Δημητροπούλου


Πέραν της Τσιούμα η σέντερ της ομάδας Δέσποινα Δημητροπούλου ήταν αρκετά καλή στον αμυντικό και επιθετικό τομέα σκόραρε 11 πόντους και έδειξε ότι και αυτή διαθέτει πολύ καλά στοιχεία αθλήτριας. Σίγουρα και οι υπόλοιπες αθλήτριες προσπάθησαν για το καλύτερο και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, ωστόσο αυτές οι δυο ξεχώρισαν με την παρουσία τους.

2 στα 2
Τα κορίτσια της Π.Α.Κ. έχουν δείξει ότι έχου
ν εξαιρετικά προσόντα. Σε αγώνα δημοτικών-γυμνασίων, που είχε γίνει τον Μάρτιο στην Λαμία είχαν κερδίσει τα Εκπαιδευτήρια με 44-24.

Τρίδυμες αδερφές
Με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη αγωνίστηκαν οι τρίδυμες αδερφές Αναστασία-Τριανταφυλλιά-Κωνσταντίνα Βενέτη.


Σε όλα Πιτσιλιώνης


Ο καθηγητής Φ.Α. ( Διαθέτει άδεια άσκησης επαγγέλματος Προπονητή Καλαθοσφαίρισης Α1 και έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες) Φωτης Πιτσιλιώνης «κοούτσαρε» σε όλες τις αναμετρήσεις τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη. Ο Πιτσιλιώνης αγωνίζεται και στην αντρική ομάδα του συλλόγου, είναι μάλιστα ο αρχηγός της και είναι επίσης συμπαίκτης του Ευρυτάνα σέντερ Μιχάλη Λάππα.

Βραβεύσεις σε προπονητές και διαιτητές
Μετά το τέλος του αγώνα βραβεύτηκαν με αναμνηστικό δίπλωμα οι 3 προπονητές Φώτης Πιτσιλιώνης, Γιώργος Στεργίου(Βοηθός προπονητής των ανδρών) και Θεόφιλος Μελισσάρης(Προπονητής της ανδρικής ομάδας, που αγωνίζεται στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ) των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη που ταξίδεψαν στο Καρπενήσι με την αποστολή της ομάδας. Βραβείο πήρε και εκ μέρους των διαιτητών ο εθελοντής ρέφερι Θανάσης Χουσιάδας.




Τα δεκάλεπτα
11-4, 25-6, 30-12, 34-17

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Γιάννης Χαλκιάς): Δέσποινα Δημητροπούλου, Δήμητρα Τσιούμα, Αλίκη Καγκαρά, Μαρία Κορέντζελου, Δέσποινα Στεροπούλου, Φωτεινή Στεροπούλου, Ναταλία Στεροπούλου, Ελένη Μπίστα, Έφη Δημοπούλου, Ξανθή Τσώνη

Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Δήμητρα Στεργίου, Μαριάννα Σαμίου, Αναστασία Βενέτη, Τριανταφυλλιά Βενέτη, Κωνσταντίνα Βένετη

























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος