Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ψηφοφορία για την καλύτερη 8αδα των μέσων στην Α΄ Ευρυτανίας (2012-13)


Άνοιξε και η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων 8 μέσων του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ Ευρυτανίας. Από αυτή την στιγμή μπορείτε να αρχίσετε να ψηφίζετε. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 ποδοσφαιριστές.
Προσοχή! Έχετε το δικαίωμα να ψηφίσετε 4 ποδοσφαιριστές, πρέπει να ψηφίσετε έναν αριστερό μέσο, έναν δεξιό και δυο κεντρικούς μέσους. Δίπλα από κάθε ποδοσφαιριστή εκτός από την ομάδα υπάρχουν οι ενδείξεις ΔΜ (Δεξιός Μέσος), ΑΜ (Αριστερός Μέσος), ΚΜ (Κεντρικός Μέσος), για να σας διευκολύνει στην διαδικασία της ψηφοφορίας.
Η ψηφοφορία θα κλείσει την ερχόμενη Τρίτη (11/6) στις 3 το μεσημέρι και θα επακολουθήσει η αντίστοιχη των επιθετικών. Θα επιλεγούν όπως και με τους αμυντικούς 8 ποδοσφαιριστές. Οι δυο πρώτοι σε ψήφους αριστεροί και δεξιοί μέσοι και οι 4 πρώτοι κεντρικοί.
Η επιλογή στους μέσους ήταν αρκετά δύσκολη και αρκετοί ποδοσφαιριστές αποκλείστηκαν λόγω ελάχιστων συμμετοχών, αν και αγωνιστικά άξιζαν  να μπουν στην ψηφοφορία. Επίσης οι ομάδες που ήταν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα έχουν λιγότερους ποδοσφαιριστές στην ψηφοφορία σε σύγκριση με τις πρώτες. Υπάρχει περιορισμός στην εφαρμογή της ψηφοφορίας, η οποία λειτουργεί μέχρι 30 επιλογές. Επιπλέον οι κεντρικοί μέσοι άλλοτε έχουν ρόλο κόφτη και άλλοτε επιτελικού μέσου και δεν υπήρξε σαφής διαχωρισμός εκεί.



Αναλυτικά η ψηφοφορία:
Εαν δεν έχετε ψηφίσει 4 παίκτες η ψήφος σας ενδέχεται να ακυρωθεί!!!
Ποιους θεωρείτε καλύτερους μέσους στην Α΄ Ευρυτανίας για την περίοδο 2012-13;
  
pollcode.com free polls 
Εαν δεν έχετε ψηφίσει 4 παίκτες η ψήφος σας ενδέχεται να ακυρωθεί!!!
* ΠΡΟΣΟΧΗ ψηφίζουμε 4 παίκτες (1ΔΜ, 1ΑΜ και 2 ΚΜ).
** Πρόσβαση στην ψηφοφορία μπορείτε να έχετε μόνο μέσω αυτού του ρεπορτάζ.