Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αστέρας-Γερόντια 9-1

Πολύ εύκολα ο Αστέρας σημείωσε άλλη μια νίκη, κάνοντας βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Το συγκρότημα του Δήμου Αθανασίου κέρδισε με 9-1 τα Γερόντια.
Το ματς διεξήχθη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Kasmir Cup. Άρχισε στις 22:05 την Πέμπτη 27/6 και με αυτό ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα των αγώνων.
Ο Αστέρας έφτασε στην τελική επικράτηση άνετα, επιβάλλοντας από το ξεκίνημα τον ρυθμό του. Πολύ καλή εμφάνιση για τους επιθετικούς Σάκη Τσιλίκα και Άλεξ Μπακαλίδη, που πέτυχαν ο καθένας από 4 γκολ. Οι «μαύροι» έκαναν το 2/2 και θα πρέπει να γίνουν τα αδύνατα-δυνατά για να μην μπουν στα προημιτελικά.
Τα Γερόντια αγωνίστηκαν ξανά με ορισμένες απουσίες και προσπάθησαν να περιορίσουν την έκταση της ήττας. Σωρεία αποκρούσεων πραγματοποίησε ξανά ο πορτιέρο Κώστας Γκορόγιας. Μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα λιγόστεψαν οι ελπίδες εισόδου στην 8αδα.
Ο Αστέρας για την 3η αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπος στο ντέρμπι με τους Οράνιε και τα Γερόντια θα παίξουν με την Atletico Panormatos.

Αγώνες σε 2 σερί μέρες
Τα Γερόντια αγωνίστηκαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικά ξανά, χωρίς αποτέλεσμα.

Τέρμα ο «Τσίλι»


Ο Αστέρας δεν διαθέτει σταθερό τερματοφύλακα, καθώς απουσίαζε ο Βασίλης Τσουκαλάς ξανά. Την εστία των νικητών υπερασπίστηκε αρχικά ο Δημήτρης Τσιλιμέκης, που εν συνεχεία άλλαξε ρόλους με τον Βασίλη Ντότσικα και τον Βασίλη Συγκελόπουλο.


«Χτύπησαν» 2

 












Ο Σάκης Τσιλίκας (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία Δεξιά) ήταν ουσιαστικοί, «καθαριζοντας» με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση-νίκη.

Μπροστά με +4


Ο Αστέρας του Δήμου Αθανασίου προηγήθηκε στο πρώτο 25λεπτο με 5-1. Ο Σάκης Τσιλίκας άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει ο Μάκης Τριανταφύλλου. Ο Άλεξ Μπακαλίδης και ο Σάκης Τσιλίκας «γράψαν» το 3-1. Μεάλλο ένα ακόμη γκολ του «Μπάκα» και το πρώτο του και μοναδικό του Βασίλη Συγκελόπουλου (Φωτογραφία) το ημίχρονο έληξε με 5-1.

Ξανά Τριανταφύλλου


Για δεύτερο σερί ματς ο Μάκης Τριανταφύλλου πέτυχε γκολ για τα Γερόντια. Ήταν το μοναδικό τέρμα των ηττημένων.

Αξιόμαχα τα Γερόντια-Ανωτερότητα Αστέρα
Οι νικητές συνέχισαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Τα Γερόντια κατάφεραν να αποφύγουν τον διασυρμό, όπως συνέβη με τους Ανώνυμους. Ο Σάκης Τσιλίκας πέτυχε το 6-1 και το 9-1, ενώ ο Άλεξ Μπακαλίδης το 7-1 και το 8-1.

Έπαιξαν Τσιαμάκης-Τσιώνης

 












Δυο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τα Γερόντια. Πρόκειται για τον Κοσμά Τσιαμάκη (Φωτογραφία Αριστερά) και τον παλαιό παίχτη του Εύρυτου Λαγκαδιάς Σπύρο Τσιώνη (Φωτογραφία Δεξιά).

Σκορ Ημιχρόνου: 5-1

Συνθέσεις Ομάδων

Αστέρας (Δήμος Αθανασίου): Τσιλιμέκης, Ηλιάδης, Μπακαλίδης 4, Συγκελόπουλος 1, Τσιλίκας Α. 4(Ντότσικας, Τσιλίκας Κ.)

Γερόντια (-): Γκορόγιας Κ., Μαντζιούτας, Γκορόγιας Θ., Τριανταφύλλου 1, Γραμματίκας(Τσιαμάκης, Πετρόπουλος, Τσιώνης)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος