Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

90λεπτο και στα play off για τον Ευρωπαίο Ρούσση


Με τρεις συμμετοχές (Όλες από 90λεπτα) ολοκλήρωσε την πρώτη του σαιζόν στην Super League ο Δημήτρης Ρούσσης. Μετά τις δυο εμφανίσεις του στην κανονική διάρκεια της S.L. ο 25χρονος Ευρυτάνας αγωνίστηκε και στα play off.
Συγκεκριμένα έπαιξε στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, που έληξε ισόπαλος με 0-0. Οι παίχτες του Σάκη Τσιώλη έκαναν μια εξαιρετική σαιζόν, τερμάτισαν 4οι  στην συνολική κατάταξη(Πίσω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο και μπροστά από τον ΠΑΣ Γιάννενα) μετά τα play off (3οι στην κανονική διάρκεια) και συμμετείχαν στον τελικό κυπέλλου, όπου ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό, συναντώντας μια εχθρική διαιτησία. Θα συμμετάσχουν στο Europa League, ενώ διεκδίκησαν και το εισιτήριο  ακόμη και για το Champions League.
Οι «κιτρινομπλέ» θεωρείται κάτι παραπάνω σίγουρο ότι θα προετοιμαστούν και φέτος στο Καρπενήσι, καθώς είναι ο μόνιμος τόπος προετοιμασίας και της ομάδας, αλλά και του Ευρυτάνα τεχνικού κ. Τσιώλη.

«Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη»
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο Περιστέρι, ο Δημήτρης Ρούσσης μίλησε στο flash interview του συνδρομητικού καναλιού και χαρακτηριστικά τόνισε:«πώς το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη».
Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά σήμερα και είχε πολλές τελικές προσπάθειες. Δεν δεχτήκαμε γκολ και θα μπορούσαμε και στο τέλος να είχαμε κλέψει τη νίκη, αν πέρναγε μία κάθετη μπαλιά του Ράγιος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη, δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα, προσπαθήσαμε, ρισκάραμε και ανεβάσαμε παίκτες, αλλά δεν δεχτήκαμε γκολ και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας».