Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Abalencia-Χαμ Καμ 7-3

Επέστρεψαν στις νίκες οι παίχτες της Abalencia, οι οποίοι ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση τους στην επανάληψη επικράτησαν της Χαμ Καμ με σκορ 7-3.
Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 29 Ιουνίου, άρχισε στις 20:55 και ήταν για την 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Abalencia πέτυχε την δεύτερη νίκη της, κάνοντας σπουδαίο «βήμα» για την είσοδο στην 8αδα του τουρνουά. Οι παίχτες του Αργύρη Τσάκνη βελτιώθηκαν κατά πολύ στο δεύτερο 25λεπτο και έφτασαν στους 3 πόντους. Έχουν πλέον 6 βαθμούς, όσους έχουν και οι Αγίοι Ευρυτάνες και μοιράζονται την δεύτερη θέση του ομίλου.
Η Χαμ Καμ, έχοντας πολλές απουσίες για ένα ακόμη παιχνίδι έφυγε χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.  Μάλιστα στο τέλος έμειναν με μόλις 5 ποδοσφαιριστές. Οι «Νορβηγοί» θα προσπαθήσουν στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια να αποσπάσουν κάποιον πόντο.
Οι νικητές αγωνίζονται σε κρίσιμο ματς για την 4η αγωνιστική με τους Αγίους Ευρυτάνες, ενώ η ομάδα του Μπάμπη Οικονόμου θα παίξει με την Remal Madrid.

Χατ-τρικ ο Φούκας


Παρότι προήλθε από τον πάγκο ο Αποστόλης Φούκας της Abalencia ήταν εξαιρετικός. Σκόραρε 3 φορές και πέτυχε τα πρώτα του γκολ στον θεσμό.


Πρώτο ματς με 2 γκολ


Ο Σπύρος Καραγιάννης συμμετείχε για πρώτο παιχνίδι με την ομάδα της Χαμ Καμ και σημείωσε δυο τέρματα.

Ισοπαλία στο α΄ μέρος


Ο Σπύρος Καραγιάννης πραγματοποίησε το 0-1, αλλά με γκολ του Γιάννη Κρασιά (Φωτογραφία, Αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού) και του Αποστόλη Φούκα το σκορ έγινε 2-2. Ο πρώτος σκόρερ της Χαμ Καμ ισοφάρισε σε 2-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

«Καθάρισαν» οι Abalencia














Καλύτεροι ήταν στο δεύτερο 25λεπτο οι παίχτες της Abalencia. Ο Μάκης Ζήκας (Φωτογραφία Δεξιά) έκανε το 3-2 και ο Άρης Σιταράς (Φωτογραφία Αριστερά) το 4-2. Με νέο γκολ  του Μάκη Ζήκα, αλλά και του Σπύρου Καραγιάννη διαμορφώθηκε το 5-3. Ο Αποστόλης Φούκας πέτυχε δυο ακόμη τέρματα, «γράφοντας» το τελικό 7-3.

Κόκκινη στον Ελ Ταχάν


Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποβάλλεται στην δίχρονη ιστορία του Kasmir Cup είναι ο Μίλτος Ελ Ταχάν. Ο παίχτης της Χαμ Καμ αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες, μια σε κάθε ημίχρονο.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-2

Συνθέσεις Ομάδων

Abalencia (Αργύρης Τσάκνης & Χρήστος Λέρης): Μπίκας, Λέρης, Σιταράς 1, Τσίπρας, Ζήκας 2(Φούκας 3, Κρασιάς 1)

Χαμ Καμ (Μπάμπης Οικονόμου): Οικονόμου Π., Γιαννόπουλος, Οικονόμου Χ., Καραγιάννης 2, Νούλας 1(Ελ Ταχάν)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος