Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Abalencia-Heaven 2-6

Διπλασίασε τις νίκες του το Heaven Club, που επιβλήθηκε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 6-2 της αξιόμαχης και νεανικής Abalencia.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/6 και ήταν για την 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Kasmir Cup. Άρχισε στις 9 το βράδυ. Οι δυο αντίπαλοι είχαν επικρατήσει και στο παιχνίδι της πρεμιέρας και στόχευαν να κάνουν το 2/2.
H Abalencia ήταν ανταγωνιστική για αρκετή ώρα και μέχρι λίγα λεπτά πριν την λήξη βρισκόταν κοντά στο σκορ. Η ομάδα του Αργύρη Τσάκνη πάλεψε, αλλά ηττήθηκε δίκαια, αφού ο αντίπαλος ήταν πιο ποιοτικός. Παρέμεινε στους 3 βαθμούς, όσους έχουν και οι Αγίοι Ευρυτάνες (3η θέση).
Το Heaven έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι την ικανότητα των παιχτών, που διαθέτει φτάνοντας στους τρεις βαθμούς χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά ουσιαστικό. Η ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλου είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα, καθώς 6 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Αλέξανδρου Μπίκα. Οι τροπαιούχοι έκαναν το 2/2 και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα.
Οι παίχτες της Abalencia θα παίξουν την 3η αγωνιστική ενάντια στην Χαμ Καμ και οι αντίστοιχοι του Heaven με την Remal Madrid.

Ντεμπούταραν με γκολ

 












Την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν οι: Μάκης Ζήκας (Φωτογραφία Δεξιά, Abalencia), Κώστας Αρκουμάνης και Μπάμπης Καρβέλης (Φωτογραφία Αριστερά, Heaven). Και οι 3 πέτυχαν από ένα τέρμα. Ο τελευταίος μάλιστα αποχώρησε τραυματίας.

Από ένα τέρμα ο καθένας
Οι νικητές χρησιμοποίησαν 8 ποδοσφαιριστές και μόνο ο Σπύρος Ξαγάρας και φυσικά ο γκολκίπερ Στέλιος Μεριγκούνης δεν σκόραραν. Στον πάγκο έμειναν οι: Αναστασόπουλος, Γιαννακόπουλος και Κοντογιάννης.

Μπροστά με 2 γκολ


Οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο γκολ του Μπάμπη Καρβέλη. Ο Μάκης Ζήκας έφερε το παιχνίδια στα ίσια. Με γκολ των Βασίλη Ντουφεκιά και Δημήτρη Κουρλού (Φωτογραφία) το Heaven πέρασε μπροστά στο σκορ με 1-3.



Παρόμοιο σκηνικό


1-3 ήταν το σκορ και του δεύτερου 25λεπτου. Ο Κώστας Αρκουμάνης «έγραψε» το 1-4, για να μειώσει ο Άρης Σιταράς (Φωτογραφία Δεξιά, Ανήμερα των 16ων γενεθλίων του) σε 2-4. Ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης (Φωτογραφία Κέντρο) έδειξε ξανά την έφεση του στο σκοράρισμα (2-5), με τον Κώστα Σταμούλη (Φωτογραφία Αριστερά) να χρίζεται σκόρερ και αυτός για το 2-6.


Ρεκόρ κίτρινων


Συνολικά 4 ποδοσφαιριστές παρατήρησε με κίτρινη κάρτα ο ρέφερι Λάμπρος Κολοκώτσιος. Από πλευράς Abalencia κίτρινη είδε ο Μάκης Ζήκας και από πλευράς νικητών οι: Βασίλης Ντουφεκιάς (Φωτογραφία), Δημήτρης Κουρλός και Κώστας Αρκουμάνης. Κοινό χαρακτηριστικό πως άπαντες ποδοσφαιριστές σκόραραν.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-3

Συνθέσεις Ομάδων

Abalencia (Αργύρης Τσάκνης & Χρήστος Λέρης): Μπίκας, Σιταράς 1, Φούκας, Ζήκας 1, Λέρης(Τσίπρας, Κρασιάς)

Heaven (Λάκης Αναστασόπουλος & Κώστας Γιαννακόπουλος): Μεριγκούνης, Σταμούλης 1, Ντουφεκιάς 1, Κουρλός 1, Καρβέλης 1(Αρκουμάνης 1, Ξαγάρας, Καρδαμπίκης 1)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος