Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Atletico Panoramatos-Οράνιε 0-16

Τις δυνάμεις τους από το πρώτο κιόλας παιχνίδι έδειξε οι Οράνιε, οι οποίοι ήταν ασταμάτητοι. Κέρδισαν με το «αστρονομικό» 16-0 την Atletico Panoramatos.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου, άρχισε στις 19:55 και ήταν για την 1η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Με αυτόν μάλιστα ολοκληρώθηκε και η πρεμιέρα του ομίλου.
Η Atletico Panoramatos στο πρώτο της παιχνίδι περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να περιορίσει τον αντίπαλο και μοιραία οδηγήθηκε στην ήττα-συντριβή.  Θα προσπαθήσει στα επόμενα παιχνίδια να βελτιώσει την εικόνα της.
Οι Οράνιε έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση. Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν αρκετοί παίχτες των «πορτοκαλί». Φέτος δείχνουν ικανοί να καταφέρουν να φτάσουν στην κορυφή, καθώς πέρυσι το τρόπαιο χάθηκε στα πέναλτι. Έβγαλαν αρκετούς όμορφους συνδυασμούς, καθώς η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών αγωνίστηκαν φέτος ως συμπαίχτες στον Αίολο.
Οι ηττημένοι θα παίξουν για την 2η αγωνιστική με το Status και οι νικητές με τους Ανώνυμους.

Πρώτη ομάδα χωρίς γκολ
Η Atletico είναι η πρώτη ομάδα του φετινού τουρνουά, που δεν πετυχαίνει κάποιο τέρμα. Το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι από την ομάδα οι Άλλοι. Επιπλέον οι Οράνιε πέτυχαν το δεύτερο μεγαλύτερο σκορ μετά το 20-2 του Αστέρα επί των Ανώνυμων.

Από διαιτητής..τερματοφύλακας


Αρκετό διάστημα αγωνίστηκε κάτω από την εστία της Atletico ο Ηλίας Γαλάνης (Φωτογραφία), ο οποίος στο προηγούμενο τουρνουά ήταν διαιτητής των αγώνων. Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Πανοράματος, που έχουν δηλωθεί απουσίαζαν. Στον πάγκο έμεινε ο Θανάσης Κωτσοκάλης, όπως και ο Δημήτρης Κατσίκης.

Μαντής στον πάγκο


Ο γνωστός φίλος του Αιόλου Σταύρος Μαντής κάθισε στον πάγκο των Οράνιε, καθώς έχει δηλωθεί ως προπονητής. Δεν αγωνίστηκε ο πορτιέρο Κώστας Λάππας, ενώ απουσίαζαν οι: Περικλής Πλακιάς, Κώστας Σιταράς, Μάκης Κωστής και το «αστέρι» Μάκης Μπελεβώνης.

Φαβορί ξανά ο Νικολάου


Πλώρη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν έβαλε ο Νίκος Νικολάου. Ο παίχτης των Οράνιε σκόραρε 6 συνολικά φορές!.



Πολύ εύκολα

 












Οι «πορτοκαλί» επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 0-7. Ο Νίκος Νικολάου έκανε το 0-1 και το 0-3, με τον Κώστα Μπόνια (Φωτογραφία Αριστερά) να διαμορφώνει το 0-2 και το 0-4 αντίστοιχα. Ο Νίκος Νικολάου σκόραρε ξανά και ο Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) με πολύ ωραίο τέρμα πίσω από την σέντρα(!) και δεξιά «έγραψε» το 0-6. Το σκορ ημιχρόνου διαμορφώθηκε από τον Ηρακλή Καρατσίκη.

Ασταμάτητοι οι Οράνιε

 
Άλλες 9 φορές σκόραραν οι νικητές στο δεύτερο 25λεπτο. Με γκολ του Νικολάου και τέρμα, που χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Ηλία Γαλάνη από κόντρα στον Κώστα Χρυσαφόπουλο το σκορ έφτασε στο 0-9. Ο Κώστας Μπόνιας με το 3ο του τέρμα πραγματοποίησε το 0-10. Ο Πάνος Σιαλμάς (Φωτογραφία Αριστερά) έβαλε το όνομα του στους σκόρερς, «γράφοντας» το 0-11. Με άλλο ένα γκολ του Ηρακλή Καρατσίκη (Φωτογραφία Κέντρο) και το πρώτο του Γιώργου Γραβιά (Φωτογραφία Δεξιά) έγινε το 0-13. Με δυο τέρματα ο Νικολάου ολοκλήρωσε το προσωπικό του show. Το τελευταίο γκολ σημειώθηκε από τον Καρατσίκη με τον «Ήρα» να κάνει χατ-τρικ.

Στο..δοκάρι


Για το γκολ της «τιμής» προσπάθησαν οι Athletico Panoramatos στο τέλος του αγώνα, αλλά το σουτ του Χρήστου Αρκουμάνη (Φωτογραφία) σταμάτησε στο δοκάρι του Δημήτρη Κατελούζου, που είχε πολύ καλή παρουσία.

Σκορ Ημιχρόνου: 0-7

Συνθέσεις Ομάδων

Atletico Panoramatos (Χρήστος Αρκουμάνης): Γαλάνης, Λάππας, Ντάλλας, Ιωάννου, Τσιμπιδάκης(Αρκουμάνης, Ανδρώνης)

Οράνιε (Σταύρος Μαντής & Κώστας Μπόνιας): Κατελούζος, Νικολάου 6, Τριανταφυλλόπουλος 1, Χρυσαφόπουλος, Μπόνιας 3(Γραβιάς 1, Καρατσίκης 3, Σιαλμάς 1, Αζακάς)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος