Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Πρώτες θετικές παραστάσεις για τα κορίτσια της Π.Α.Κ. στο βόλει

Το νεοσύστατο τμήμα βόλεϊ της Π.Α.Κ. συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες, αφήνοντας πολύ καλά δείγματα γραφής. Συγκεκριμένα το Σάββατο 15-6 η ομάδα των κορασίδων έλαβε μέρος σε τουρνουά, που έγινε στην Σπερχειάδα Φθιώτιδας στο ανακαινισμένο γήπεδο. Πέραν του τοπικού Άρη και της Ευρυτανικής ομάδας συμμετείχε ο Α.Ο. Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου.
Στο πρώτο παιχνίδι, που άρχισε στις 11 η Π.Α.Κ. νίκησε τον Πήγασο του Νίκου Ρίζου με 2-0 σετ (25-22, 25-22). Στο δεύτερο ματς, που ξεκίνησε στις 12 ηττήθηκε από τον Άρη Σπερχειάδας του Βασίλη Γεωργιάδη με 2-0 σετ (25-16, 28-26). Στο τρίτο και τα τελευταίο παιχνίδι ο Πήγασος νίκησε με 2-1 σετ (25-13, 21-25, 15-13) τον Άρη. Μετά το τέλος του τρίτου παιχνιδιού διεξήχθη ακόμη ένα σετ μεταξύ Άρη Σπερχειάδας και Πήγασο με την συμμετοχή αθλητριών δημοτικού. Οι Σπερχειαδίτισσες επικράτησαν με 15-7. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τόσο τιμητικών πλακετών στους προπονητές των ομάδων όσο και μεταλλίων  σε όλες τις παίκτριες. Όλες οι ομάδες σημείωσαν από μια νίκη.
Το Δ.Σ της Π.Α.Κ  συγχαίρει τις παίκτριες του βόλεϊ τόσο για το ήθος τους όσο και για την επίδοσή τους στο τουρνουά , ευχαριστεί τους διοργανωτές του τουρνουά για την ζεστή φιλοξενία τους(Δεσμεύεται για ανταπόδοση) και τέλος ευχαριστεί τους γονείς που συμπαραστάθηκαν  στην ομάδα ενθαρρύνοντας την προσπάθεια από την κερκίδα. Η σύνθεση της Ευρυτανικής ομάδας ήταν η ακόλουθη: Παναγιώτα Τσιώλη, Ράνια Καρφή, Σταυρούλα Ρεντζέπη, Αθηνά Ρεντζέπη, Ήρια Μπίκα, Ελίνα Μακρή, Πανωραία Τσιάμη, Χρυσάνθη Παπαϊωάννου, Μαργαρίτα Μπερμπερή και Μαρία Χρυσαφοπούλου.  Τις ομάδες της Π.Α.Κ. καθοδήγησε τεχνικά η Κατερίνα Μπαλωμένου, καθώς η Δήμητρα Λάππα απουσίαζε.










* Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές της Π.Α.Κ. κ.κ. Ζαχαρόπουλο και Μπαλωμένου για τις πληροφορίες και την παραχώρηση φωτογραφικού υλικού.