Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Τελείωσε με «διπλό» και σκόρερ τον Επίσκοπο ο Α.Ο.Σ.


Σε ένα άνευ βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι η Στυλίδα επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Ένωσης Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα. Το παιχνίδι, που ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των play off ανόδου (7ος Όμιλος) έγινε την Κυριακή 2 Ιουνίου στα Άσπρα Σπίτια.
Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Αντρέας Επίσκοπος, που πέτυχε και τα 2 γκολ της νίκης στο 25΄ και στο 49΄. Δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Καραντάθα στο 41΄ και τον Κραβαρίτη στο 72, ενώ στο 84΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κουφιώτης.
Οι Στυλιδιώτες τερμάτισαν στην 2η θέση με 13 βαθμούς και οι Βοιωτοί τρίτοι με 6 βαθμούς, έχοντας κερδίσει μόνο την Μυρίκη. Και οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να κατακτήσουν την άνοδο, η οποία πήγε στην Κύμη.

Συνθέσεις Ομάδων

Ένωση ΑΣΑ (Δημήτρης Γεραντώνης): Γκουλής, Κόλλιας(74΄ Καρανώπης), Παπαλίτσας, Καλύβας, Καραμπέτσος, Παπαδήμος, Καφετζόπουλος, Πλακίδας Μ.(35΄ Κοντογόνης), Νικολάου, Γιαχρίτσης Λ., Πλακίδας Χ.

Στυλίδα (Πέτρος Καραΐσκος): Λιανός, Βέλλιος Χ., Πρέμτσης, Ζωγράφος, Κουφιώτης, Κραβαρίτης, Καραντάθας, Κωτίτσης, Αντωνιάδης(85΄ Τσόντζορας), Επίσκοπος(50΄ λ.τρ Αλεξίου), Καραπέτσας(60΄ Χανής)

Διαιτητής: Ιωάννης Αγγελακόπουλος(ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Τίκας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Αντώνιος Διπλάρης(ΣΔΠ Καρδίτσας)