Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Αποκλείστηκε η Λαμία, καυστική ανακοίνωση των φίλων της


Στα ημιτελικά του κυπέλλου ερασιτεχνών σταμάτησε η πορεία του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος την Τετάρτη 5 Ιουνίου ηττήθηκε με 3-2 από τον Παναρκαδικό στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο.
Μόλις στο 9΄ οι παίχτες του Λάκη Παπανικολάου (Στην πορεία τους στον θεσμό είχαν επιβληθεί με 2-1 της Δήμητρας Γιάννουλης εντός έδρας και με 2-1 του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Λιτόχωρο) προηγήθηκαν με 2-0 με τέρμα του Μιχάλη Καλύβα, αφού 2 λεπτά νωρίτερα ο Νίκος Ταμάμης είχε ανοίξει το σκορ. Στο 11΄ ο Μέλλος μείωσε γρήγορα σε 1-2 και στο 34΄ ο Καδάς έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 72΄ ο Παϊζάνος πέτυχε αυτογκόλ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Καλύβας και το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 20 λεπτά μετά τις διαμαρτυρίες των Φθιωτών. Αποβλήθηκαν επίσης ο Δήμος Σπυριδάκης και ο Γιάννης Γκούρλιας. Η σύνθεση της Λαμίας ήταν η ακόλουθη: Κοντογεώργος, Τσιλίκας, Λαίνας(41΄ Καταραχιάς), Σπυριδάκης, Παϊζάνος, Πάνος, Καλύβας, Κουτρομάνος(83΄ Λουπείδης), Ταμάμης, Αντωνίου, Τσαμαδιάς(75΄ Γκούρλιας).
Με πολλά παράπονα για την Αθηναϊκή διαιτησία έμειναν οι πρωταθλητές του 4ου Ομίλου με τον σύνδεσμο φιλάθλων της να εκδίδει ανακοίνωση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τον Φοίβο Κρεμαστής(Ομάδα της Ρόδου), που κέρδισε με 4-0 στην Χαλκίδα τον Άρη Ακροποτάμου. Η ημερομηνία διεξαγωγής θα οριστεί από την ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λαμίας καταγγέλλει την απαράδεκτη διαιτησία του ημιτελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, κόντρα στην ομάδα του Παναρκαδικού.
Καλούμε τους κ. κ. Κων/νο Αντωνίου (Διαιτητής του αγώνα), Δημήτριο Σαμοϊλη (Α' Βοηθός) και Ανδρέα Φωτόπουλο (Β' Βοηθός), όλοι τους από τον Σύνδεσμο Αθηνών, την επόμενη φορά που θα κληρωθούν να σφυρίξουν την ομάδα μας, να δηλώσουν κώλυμα, γιατί εμείς δεν ξεχνάμε!
Στερήσατε από την ομάδα μας την συμμετοχή σε έναν τελικό, που της άξιζε να βρεθεί και αν δεν εξυπηρετήσατε κάποιο σκοπό, τότε είστε μάλλον ανίκανοι!
Να αισθάνεστε τυχεροί που το παιχνίδι διεξήχθη στον Ταύρο και όχι στη Λαμία, γιατί πιθανότατα θα είχατε την τύχη άλλων συναδέλφων σας, που έπαιξαν με τη νοημοσύνη μας παλιότερα...
Αυτά που νομίζατε ότι μέχρι σήμερα ίσχυαν, να τα ξεχάσετε! Δεν θα αφήσουμε την Λαμία έρμαιο στα χέρια σας! Ποτέ ξανά!

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Λαμίας


Φωτογραφίες: www.scouter.gr