Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Χαμ Καμ-Buchers 3-7

Κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ στην επανάληψη και να πανηγυρίσουν την νίκη οι Buchers, οι οποίοι επιβλήθηκαν με 7-3 της Χαμ Καμ.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25/6, άρχισε 18:50 και ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Οι Buchers είχαν σε εντυπωσιακή ημέρα τον Δημήτρη Γενιτσαρόπουλο και κατάφεραν να πετύχουν την νίκη, η οποία μπορεί να εξελιχτεί σημαντική στην υπόθεση-πρόκριση. Οι «χασάπηδες» πέτυχαν 5 γκολ στο δεύτερο 25λεπτο, όπου ήταν καταιγιστικοί.
Η Χαμ Καμ μπήκε αρκετά καλά στο γήπεδο και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε, καθώς υπήρχαν ελάχιστες επιλογές από τον πάγκο. Επιπλέον απουσίαζαν για την ομάδα του Μπάμπη Οικονόμου οι: Νικολάου, Μπακογεώργος, Καραχρήστος και Καραγιάννης, ενώ οι αντίπαλοι ήταν πλήρεις.
Η Χαμ Καμ αγωνίζεται για την δεύτερη αγωνιστική με τους Αγίους Ευρυτάνες και οι Buchers με την Remal Madrid.

Εναρκτήριο παιχνίδι
Το ματς ανάμεσα στην Χαμ Καμ και τους Buchers ήταν αυτό, με το οποίο ξεκίνησε το Kasmir Cup. Περίπου 40 φίλοι του ποδοσφαίρου είδαν το παιχνίδι.


Coach ο Γαλανός


Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Παλαιοκατούνας Γιάννης Γαλανός είναι ο προπονητής των Buchers. Πήρε μάλιστα και χρόνο συμμετοχής.

Man of the match ο Δ. Γενιτσαρόπουλος


Εντυπωσιακός ήταν ο Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος των Buchers. Σκόραρε 5 συνολικά γκολ. Ο 17χρονος έπαιξε φέτος στην Α΄ ΕΠΣΕ με την φανέλα της Κρέντης.


Στο ρόστερ ο Ελ Ταχάν
Ο Μίλτος Ελ Ταχάν αντικατέστησε την τελευταία στιγμή τον Σεραφείμ Οικονόμου στο ρόστερ της Χαμ Καμ. Μάλιστα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.


Ρέφερι ο Σώμαλης


Διαιτητής του πρώτου αγώνα της διοργάνωσης ήταν ο Στέλιος Σώμαλης. Ο 37χρονος αγωνίστηκε στο φετινό Β΄ τοπικό με τα χρώματα της ΑΕΚ.


Από θεατής..ποδοσφαιριστής


Ο γνωστός φίλαθλος με την ντουντούκα Πάνος Οικονόμου αγωνίστηκε την άμυνα της Χαμ Καμ, έχοντας θετική παρουσία. Ο 23χρονος έχει το ποδοσφαιρικό του δελτίο στον Αίολο.


Προηγήθηκε με Νούλα η Χαμ Καμ

 












Ο Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο τέρμα της διοργάνωσης, κάνοντας το 0-1. Με τέρματα τον Νούλα (Φωτογραφία Αριστερά) και Ελ Ταχάν το σκορ έγινε 2-1, για να ισοφαρίσει ξανά με κεφαλιά ο αρχηγός Κώστας Λιάγκας (Φωτογραφία Δεξιά) σε 2-2. Ο Οδυσσέας Νούλας πέτυχε το δεύτερο του γκολ στον αγώνα, «γράφοντας» το 3-2, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Γύρισαν το ματς εύκολα..οικογενειακή υπόθεση


Οι «Νορβηγοί» δεν είχαν λύσεις από τον πάγκο, με τους Buchers να καταφέρνουν να γυρίσουν το ματς. Ο Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος με 3 προσωπικά γκολ έκανε το 3-5, ενώ ο αδερφός του Πάνος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία) διαμόρφωσε το 3-6. Το τελικό 3-7 έγινε από τον Δ. Γενιτσαρόπουλο.


Σκορ Ημιχρόνου: 3-2

Συνθέσεις Ομάδων

Χαμ Καμ (Μπάμπης Οικονόμου): Ζαχαρόπουλος, Γιαννόπουλος, Νούλας 2, Οικονόμου Χ., Ελ Ταχάν 1(Οικονόμου Π.)

Buchers (Γιάννης Γαλανός & Κώστας Λιάγκας): Γιόγιος, Γενιτσαρόπουλος Δ. 5, Σταμούλης, Λιάγκας Κ. 1, Τσουκαλάς(Γώγος, Λιάγκας Π., Γαλανός, Γενιτσαρόπουλος Π. 1, Βρέκος)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος