Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Λαγκαδιά-Camelot 3-16

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε στο τουρνουά το Camelot Bar. Κέρδισε χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με 16-3 την Λαγκαδιά.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου και άρχισε στις 22:05. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της 2ης ημέρας του Kasmir Cup. Διεξήχθη στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του τουρνουά 5Χ5.
Το Camelot ήταν αρκετά σοβαρό από την αρχή του αγώνα και έφτασε σε ρυθμούς ρελαντί στην επικράτηση. Πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη στην δίχρονη ιστορία του στα γήπεδα του Kasmir. Συγκαταλέγεται στα φαβορί για το τρόπαιο, έχοντας ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ.
Οι Λαγκαδιώτες περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, δεχόμενοι την συντριβή. Επιθετικά σκόραραν 3 φορές, έχοντας ως κορυφαίο τον Γιάννη Χαλκιά. Οι «μπλε» θα παλέψουν να αποφύγουν την τελευταία θέση του ομίλου, κατεβαίνοντας για την χαρά της συμμετοχής.
Το Camelot Bar θα αντιμετωπίσει για την δεύτερη αγωνιστική τους Blue Vayeros, ενώ η Λαγκαδιά θα παίξει ενάντια στο Είθισται.

Βασικός ο Μπακογιάννης


Ο Ευρυτάνας Κώστας Μπακογιάννης, που αγωνίστηκε στο τουρνουά μπάσκετ με τον Γ.Σ. Φάλαρα άρχισε στο βασικό σχήμα των νικητών.

Ξεκίνησε ο coach


Ο προπονητής της Λαγκαδιάς Χρήστος Γιαννίτσαρης, που αποτελεί παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Βελουχίου και νυν παράγοντα της ομάδας αγωνίστηκε για αρκετή ώρα, ξεκινώντας ως βασικός.

Προσπάθησε ο Χαλκιάς


Διασώθηκε από την ομάδα της Λαγκαδιάς ο Γιάννης Χαλκιάς. Ο 27χρονος ποδσοφαιριστής πέτυχε 2 από τα 3 γκολ των ηττημένων.

Υπό τις οδηγίες Κυλλή


Ο Αντρέας Κυλλής έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του Camelot. Ξεκίνησε την άκρη του πάγκου με το δεξί.

«Χτύπησε» 5 φορές ο Κωστής


Ο Νίκος Κωστής του Camelot προερχόμενος από τον πάγκο σκόραρε 5 συνολικά φορές. Τρία γκολ σημείωσε ο Λάμπρος Φλωράκης.

Μπροστά με 9-0

 












Πολύ άνετα το Camelot Bar βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 9-0. Ο Δημήτρης Νάσιος (Φωτογραφία Αριστερά) με 2 γκολ και με ένα ενδιάμεσο ο συνονόματος του Ζαλοκώστας (Φωτογραφία Δεξιά) έκαναν το 0-3. Με γκολ του Γιάννη Ζαλοκώστα έγινε το 0-4. Με γκολ των Λάμπρου Φλωράκη και Νίκου Κωστή το σκορ έφτασε στο 0-6. Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας πέτυχε το 2ο του γκολ για το 0-7. Με δυο ακόμη γκολ του Κωστή διαμορφώθηκε το 0-9.

Έπαιξε ωραία μπάλα-Σκόραρε και η Λαγκαδιά

 












Στους όμορφους συνδυασμούς επιδόθηκε στο δεύτερο 25λεπτο το Camelot. Πέτυχε όμως ακόμη 7 γκολ, ενώ τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκε και η Λαγκαδιά. O Χαλκιάς πέτυχε το πρώτο τέρμα των τυπικά γηπεδούχων (1-9). Ακολούθησε το πρώτο γκολ του Νίκου Ράικου και ένα ακόμη του Λάμπρου Φλωράκη (Φωτογραφία Αριστερά) για το 2-11. Ο Νίκος Λαθύρης μείωσε σε 2-11. Με το δεύτερο του τέρμα ο Γιάννης Ζαλοκώστας (Φωτογραφία Δεξιά) έκανε το 2-12. Ο Γιάννης Χαλκιάς βρήκε ξανά δίχτυα, «γράφοντας’ το 3-12. Το «κρεσέντο» γκολ για τους παίχτες του κ. Κυλλή ολοκληρώθηκε με «δράστες» τους Νίκο Κωστή(2), Γιώργο Ράικο και Λάμπρο Φλωράκη.

Σκόραρε ο Λαθύρης


Ο «τριποντάκιας» στο μπάσκετ Νίκος Λαθύρης της Λαγκαδιάς σημείωσε τέρμα, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα Θεοδόση Κόκκοτο.

Σκορ Ημιχρόνου: 0-9

Συνθέσεις Ομάδων 

Λαγκαδιά (Χρήστος Γιαννίτσαρης & Κώστας Τσιάκας): Αρχοντής, Χουσιάδας, Χαλκιάς 2, Γιαννίτσαρης, Χαντζόπουλος(Μουτσούλας, Λαθύρης 1, Βενέτης, Τσιάκας)

Camelot (Αντρέας Κυλλής& Δημήτρης Νάσιος): Κόκκοτος, Ζαλοκώστας Δ. 2, Φλωράκης 3, Νάσιος 2, Μπακογιάννης(Ζαλοκώστας 2, Κωστής 5, Ράικος Γ. 1, Ράικος Ν. 1)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος











Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος