Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ανώνυμοι F.C.-Αστέρας 2-20

Καταιγιστικός ήταν ο Αστέρας, ο οποίος άρχισε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του. Επικράτησε με το εκπληκτικό 20-2 των νεανικών Ανώνυμων, φτάνοντας σε ευρεία νίκη.
Το ματς άρχισε στις 22:05 και διεξήχθη την Τρίτη 25/6 και ήταν το τελευταίο της 1ης ημέρας. Με αυτό επίσης άνοιξε η αυλαία του 2ου ομίλου του 2ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Οι «Αστεράτοι» ήταν καλύτεροι και πιο έμπειροι από τον αντίπαλο, βγάζοντας όμορφους συνδυασμούς. Έφτασαν στο τελικό σκορ, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Δήμου Αθανασίου έχει να αγωνιστεί 2 ντέρμπι στον όμιλο με τους Οράνιε και το Status.Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Οι Ανώνυμοι από την πλευρά τους παρουσιάστηκαν αρκετά αδύναμοι και δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το σκορ σε τιμητικά επίπεδα. Σκόραραν 2 γκολ στο πρώτο 25λεπτο και είναι αυτό που κρατούν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Αστέρας «κοντράρεται» την 2η αγωνιστική με τα Γερόντια και οι Ανώνυμοι με τους περυσινούς φιναλίστ Οράνιε.

Σκορ-ρεκόρ
Ο Αστέρας πέτυχε το μεγαλύτερο σκορ της διοργάνωσης, κερδίζοντας με 18 τέρματα διαφορά. Το περυσινό 10-2 στον αγώνα Camelot-Τα Μαύρα Πιστόλια ήταν μέχρι εκείνη την ώρα το μεγαλύτερο σε έκταση, όπως και το 8-0 στο Friends-Οι Άλλοι.

Προπονητής ο Δήμος Αθανασίου


Ο Δήμος Αθανασίου έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση και του ποδοσφαιρικού Αστέρα. Από τον πάγκο είδε τον αγώνα ο παίχτης της μπασκετικής ομάδας π. Κωνσταντίνος Λιάπης.


Κέρδισαν εμπειρίες
Οι παίχτες των Ανύνωμων είναι όλοι μαθητές Λυκείου, δεν αγωνίστηκαν φέτος σε κάποια ποδοσφαιρική ομάδα και αποκόμισαν εμπειρίες από αυτό το ματς παρά το βαρύ σκορ. Οι αντίπαλοι τους έπαιξαν φέτος είτε στην Δ΄ Εθνική είτε στην Α΄ ΕΠΣΕ. Μέλη των Ανώνυμων και συγκεκριμένα οι: Τσιάκας, Ζαρκάδας Πεταρούδης(Δεν αγωνίστηκαν), Νιούτσικος και Τετράδης συμμετείχαν στο μπασκετικό τουρνουά με το Γενικό Λύκειο.

Από 1 γκολ ο καθένας

 












Για τους ηττημένους από 1 τέρμα σημείωσε ο αρχηγός Χρήστος Ανδρεάκης (Φωτογραφία Αριστερά) με τον Κώστα Καββαδία (Φωτογραφία Δεξιά).


Μπασκετική και ποδοσφαιρική ομάδα
Μετά το τουρνουά μπάσκετ ο Αστέρας κατεβαίνει σε μια ακόμη διοργάνωση. Ο Γιάννης Ηλιάδης αποτελεί μέλος και των δυο ομάδων όπως και ο απών αρχηγός Βασίλης Τσουκαλάς. Έλειπε επίσης ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος.


3 πορτιέρο και όλοι σκόρερ
Την εστία του Αστέρα υπερασπίστηκαν 3 συνολικά άτομα. Ξεκίνησε ο Βασίλης Ντότσικας και τερματοφύλακας έπαιξαν επίσης ο  Βασίλης Συγκελόπουλος με τον Κώστα Τσιλίκα.
Και οι 7 παίχτες των νικητών, που αγωνίστηκαν σκόραραν άπαντες.


Μπακαλίδης 6-Τσιλίκας 5

 












Οι άλλοτε συμπαίχτες στον ΑΠΟΚ σημείωσαν 11 συνολικά γκολ. Ο Άλεξ Μπακαλίδης θέτει υποψηφιότητα για πρώτος σκόρερ του τουρνουά. Πέτυχε 6 και τον ακολούθησε ο Σάκης Τσιλίκας με 5.

«Καθάρισε» νωρίς


Με 2-8 ολοκληρώθηκαν το πρώτο ημίχρονο υπέρ του Αστέρα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-4 με τέρματα των Βασίλη Συγκελόπουλου, Σάκη Τσιλίκα και Άλεξ Μπακαλίδη(2). Οι Ανώνυμοι αντεπιτέθηκαν και μείωσαν σε 2-4 με τον Χρήστο Ανδρεάκη και τον Κώστα Καββαδία. Ακολούθησαν γκολ των: Βασίλη Ντότσικα, Άλεξ Μπακαλίδη, Δημήτρη Τσιλιμέκη (Φωτογραφία) και νέο τέρμα του Ντότσικα για το 2-8.

Ακόμη 12 


Συνέχισε στον ίδιο ακατάπαυστο ρυθμό ο Αστέρας, που έφτασε το σκορ στο 2-20. Με δυο γκολ του Σάκη Τσιλίκα και ακόμη ένα του Άλεξ Μπακαλίδη έγινε το 2-11. Ο Βασίλης Συγκελόπουλος «έγραψε» το 2-12, ενώ χρίστηκε σκόρερ ο Κώστας Τσιλίκας για το 2-13. Με το πρώτο γκολ του Γιάννη Ηλιάδη (Φωτογραφία) το σκορ έγινε 2-14. Εν συνεχεία τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν δυο ακόμη φορές οι Τσιλίκας Α. και Μπακαλίδης, αφού ο «Ντό» είχε κάνει με το τρίτο του προσωπικό γκολ το 2-15. Ο Γιάννης Ηλιάδης διαμόρφωσε το τελικό 2-20.

Διαμαρτυρίες..για τον χρόνο
Παρά το γεγονός πως το σκορ ήταν 20-2 υπέρ τους παίχτες του Αστέρα διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή κ. Κολοκώτσιο ότι σφύριξε τον αγώνα λίγα λεπτά νωρίτερα. Αυτό συνέβη, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσουν τα τέρματα.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-8

Συνθέσεις Ομάδων 

Ανύνωμοι (Δημήτρης Τσιάκας & Χρήστος Ανδρεάκης): Σαρχώσης, Τσιάκας, Ζαρκάδας, Ανδρεάκης 1, Καββαδίας 1(Νιούτσικος, Τετράδης)

Αστέρας (Δήμος Αθανασίου): Ντότσικας 3, Ηλιάδης 2, Συγκελόπουλος 2, Τσιλίκας Α. 5, Μπακαλίδης 6(Τσιλιμέκης 1, Τσιλίκας Κ. 1)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος