Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Οράνιε-Ανώνυμοι F.C. 23-0

Τον φόβο και τον..τρόμο σκόρπισαν ξανά οι Οράνιε, οι οποίοι ήταν σαρωτικοί. Επικράτησαν με το εκπληκτικό 23-0 των Ανώνυμων, σκορ που αποτελεί νέο ρεκόρ του τουρνουά.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/6 και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Kasmir Cup. Άρχισε στις 18:45, ανοίγοντας την αυλαία της 4ης ημέρας του τουρνουά.
Οι Οράνιε παρότι είχαν να αντιμετωπίσουν έναν αδύναμο αντίπαλο ήταν σοβαροί σε όλην την διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν πολύ εύκολα. Το συγκρότημα των Μαντή-Μπόνια διαθέτει πληθώρα λύσεων και σκόρερ. Μάλιστα οι «πορτοκαλί» δεν έχουν δεχτεί γκολ μετά από δυο παιχνίδια. Δεν αγωνίστηκε ο Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, ενώ εξαιρετική ήταν η 3σδα των Νικολάου-Μπόνια-Χρυσαφόπουλου.
Οι Ανώνυμοι μετά την συντριβή της πρεμιέρας κόντρα στον Αστέρα εμφανίστηκαν ξανά κατώτεροι των περιστάσεων και δεν απέφυγαν ακόμη μια συντριβή. Κατεβαίνουν μόνο για την χαρά της συμμετοχής και αποτελούνται αποκλειστικά από νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι μαθητές Λυκείου.
Οι νικητές αντιμετωπίζουν στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής τον Αστέρα, ενώ οι ηττημένοι θα παίξουν ένα ακόμη δύσκολο ματς, αυτήν την φορά κόντρα στο Status.

Νέο ρεκόρ
Το 23-0 αποτελεί το νέο ρεκόρ του τουρνουά. Το προηγούμενο ήταν το 20-2 στο Αστέρας-Ανώνυμοι.

Ανέπαφη η εστία του «Κάτελ»


Μετά από δυο παιχνίδια ο τερματοφύλακας των Οράνιε Δημήτρης Κατελούζος δεν έχει δεχτεί κάποιο τρόπο, αφού δεν είχε και την μεγαλύτερη πίεση.

Τέρμα ο Ζαρκάδας


Κάτω από τα δοκάρια των Ανώνυμων ξεκίνησε ο Θανάσης Ζαρκάδας, που αγωνίστηκε στο τουρνουά μπάσκετ με την φανέλα του Γενικού Λυκείου.

Δεν σταματά ο Νίκος Νικολάου


Άλλα 6 γκολ πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Νίκος Νικολάου των Οράνιε, που συνεχίζει να «πυροβολεί». Στα 5 σταμάτησαν ο Κώστας Μπόνιας με τον Κώστα Χρυσαφόπουλο.



Μόλις 5 άτομα
Οι Ανώνυμοι είχαν μόλις 5 άτομα στην αποστολή τους και κανέναν αναπληρωματικό. Η κούραση ήταν φυσιολογική στους νεαρούς παίχτες.

Ντεμπούτο με γκολ
Περικλής Πλακιάς και Κώστας Σιταράς απουσίαζαν στον αγώνα της πρεμιέρας και έπαιξαν για πρώτη φορά φέτος με τους Οράνιε. Πέτυχαν από ένα γκολ ο καθένας.



Πλουραλισμός σκόρερ


Οι Οράνιε προηγήθηκαν στο πρώτο 25λεπτο με 7-0. Ο Νίκος Νικολάου σκόραρε 4 διαδοχικές φορές και ο Κώστας Μπόνιας (Φωτογραφία) άλλες 2 για το 6-0. Το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Περικλής Πλακιάς.

Έφτασε τα 23!


Καταιγιστικοί ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Οράνιε, που έφτασε το σκορ στο 23-0. Ο Νίκος Νικολάου πέτυχε άλλο ένα γκολ, ενώ η σκυτάλη πέρασε στον Κώστα Χρυσαφόπουλο (Φωτογραφία). Με 4 συνεχόμενα γκολ ο «Χρύ» έκανε το 12-0. Ο Γιώργος Γραβιάς «έγραψε» το 13-0, ενώ με 2 γκολ του Ηρακλή Καρατσίκη πραγματοποιήθηκε το 15-0. Ο Κώστας Μπόνιας σκόραρε άλλες 2 φορές (17-0) και με τέρματα των Κώστα Σιταρά, Κώστα Χρυσαφόπουλου και Κώστα Μπόνια το σκορ έγινε 20-0. Ο Κώστας Σιταράς σκόραρε ξανά, ο Νίκος Νικολάου πέτυχε το 6ο του γκολ, ενώ με το πρώτο γκολ του Πάνου Αζακά «γράφτηκε» το τελικό 23-0.


Σκορ Ημιχρόνου: 7-0

Συνθέσεις Ομάδων

Οράνιε (Σταύρος Μαντής & Κώστας Μπόνιας): Κατελούζος, Σιταράς 2, Μπόνιας 5, Νικολάου 6, Χρυσαφόπουλος 5(Καρατσίκης 2, Γραβιάς 1, Πλακιάς 1, Αζακάς 1)

Ανώνυμοι (Δημήτρης Τσιάκας): Ζαρκάδας, Ανδρεάκης, Νιούτσικος, Τσιάκας, Καββαδίας

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος