Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μάκης Μπελεβώνης & Αλέξανδρος Τρούκης στο Kasmir Cup














Δυο γνωστοί ποδοσφαιριστές στο ευρύ κοινό (Ειδικά ο πρώτος) συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων στα ρόστερ των ομάδων του 2ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Αναφερόμαστε στον Μάκη Μπελεβώνη των Οράνιε και τον Αλέξανδρο Τρούκη των Blue Vayeros.
Ο 37χρονος Μάκης Μπελεβώνης (Γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου του 1975) είναι πρώην μεσοαμυντικός με καριέρα σε ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών. Κατάγεται από τα Καλύβια Αιτωλοακαρνανίας. Έχει αγωνιστεί σε: Παναιτωλικό, Καλαμάτα και ΟΦΗ. Μετρά περισσότερες από 400 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες. Από το 2012 είναι τεχνικός διευθυντής των «καναρινιών». Στους Οράνιε θα παίξει και ο άλλοτε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Μάκης Κωστής.
Ο 28χρονος Αλέξανδρος Τρούκης (Γεννημένος στις 29-9-1984) αγωνίστηκε φέτος στην Δήμητρα Γιάννουλης (Α΄ ΕΠΣ Λάρισας). Κατέκτησε το κύπελλο του νομού και αναδείχτηκε δεύτερος στο τοπικό πρωτάθλημα. Έμεινε πρόσφατα ελεύθερος και αναζητά τον νέο «σταθμό» της καριέρας του. Ο Καρδιτσιώτης γκολκίπερ έχει αγωνιστεί επίσης στον Αετό Αγίου Θεοδώρου, στον Ολυμπιακό Ανθήλης και στον Α.Ο. Καρδίτσας. Έχει 8ετη θητεία στην Δ΄ Εθνική και 117 συμμετοχές. Αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του ΑΠΟΚ και του Αιόλου

Φωτογραφίες: myrookieplayer.blogspot.gr