Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Remal Madrid-Abalencia 2-4

Με το «δεξί» έκανε πρεμιέρα η Abalencia, που κέρδισε με 4-2 την Remal Madrid. Μάλιστα οι νικητές βρέθηκαν πίσω στο σκορ και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0.
Ο αγώνας διεξήχθη την Τρίτη 25 Ιουνίου και ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. «Κοντραρίστηκαν» δυο ομάδες, οι οποίες έχουν χαμηλό μέσο όρο ηλικία.
Οι Abalencia είχαν την εδαφική υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν έβρισκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στην επανάληψη το συγκρότημα του Αργύρη Τσάκνη τα κατάφερε και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, η οποία αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πρόκριση.
Η Remal Madrid πήρε προβάδισμα ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας ως κορυφαίο τον Ζάχο Πολυτσέρη. Βρέθηκε μπροστά με 2-0, αλλά οι έλλειψη αναπληρωματικών και η κούραση, που επήλθε την οδήγησε στο να ξεκινήσει με το «αριστερό» τον θεσμό.
Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν για την 2η αγωνιστική το δυνατό Heaven και οι ηττημένοι τους Buchers.

Πέρυσι Είθισται-Barchelioma


Αρκετοί ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων είχαν τεθεί και πέρυσι αντιμέτωποι στο τουρνουά. Δαράβαλης, Καμαρέτσος και Λελούδης αγωνιζόταν στην Barchelioma, Σιταράς (Φωτογραφία) και Φούκας στο Είθισται. Οι τότε ομάδες είχαν «κοντραριστεί» για την πρόκριση στους «8», που κατέληξε στην Barchelioma μετά από διαδικασία μπαράζ.

Έγιναν τερματοφύλακες

 












Οι αμυντικοί Στέφανος Καμαρέτσος (Φωτογραφία Αριστερά) και Αλέξανδρος Μπίκας (Φωτογραφία Δεξιά) κάθισαν κάτω από τα δοκάρια των δυο ομάδων αντίστοιχα.

Μόλις 5 ποδοσφαιριστές
Οι πολλές απουσίες των «Μαδριλένων» τους οδήγησε στο να κατέβουν στο γήπεδο με μόλις 5 ποδοσφαιριστές. Έλειπαν ο προπονητής-παίχτης Χρήστος Κατσαρής, ο Χριστόδουλος Μισύρης και ο Μιχάλης Ράπτης, που σπουδάζουν εκτός Ευρυτανίας. Από τους νικητές απουσίαζε ο Ταξιάρχης Γούλας.

Ντεμπούτο Κολοκώτσιου


Ο διαιτητής Λάμπρος Κολοκώτσιος (Είναι βοηθός της τέως Δ΄ Εθνικής) σφύριξε για πρώτη φορά αγώνες σε 5Χ5.

«Ισπανικό» ντέρμπι
Τα χιουμοριστικά ονόματα των δυο ομάδων παραπέμπουν στις Ισπανικές ομάδες της Primera Division Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια.

Την οδηγεί ο Τσάκνης


Την Abalencia «κουμαντάρει» από τον πάγκο ο Αργύρης Τσάκνης, που έπαιξε φέτος στο Α΄ τοπικό με τον Άγιο Προκόπιο.

Καθοριστικός ο Κρασιάς


Ο πολυθεσίτης Γιάννης Κρασιάς της Abalencia ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Σκόραρε 2 τέρματα, τα οποία αποδείχτηκαν καθοριστικά για το τελικό σκορ.

2-0 με Ζάχο και «Ζάχο»

 












Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο 20λεπτο και πήραν το προβάδισμα με 2-0. Σκόρερ ήταν ο Ζάχος Πολυτσέρης (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Φώτης Ζαχαράκης (Φωτογραφία Δεξιά, Σκόραρε με την βοήθεια του Γιάννη Κρασιά).


Ανατροπή νίκης

 












Στην επανάληψη η Abalencia δεν ήταν «φλύαροι» όπως στο πρώτο 25λεπτο και γύρισαν το παιχνίδι. Ο Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Γιάννης Κρασιάς ισοφάρισαν σε 2-2. Με τέρμα του Θωμά Τσίπρα (Φωτογραφία Δεξιά) το σκορ έγινε 2-3 και το τελικό σκορ «έγραψε» ο συμπαίχτης του και στον Άγιο Προκόπιο Γιάννης Κρασιάς, κάνοντας το 2-4.




Κίτρινη σε Δαράβαλη


Την μοναδική κίτρινη κάρτα της πρώτης ημέρας των αγώνων δέχτηκε ο Γιάννης Δαράβαλης της Remal Madrid, που έκανε τάκλιν σε αντίπαλο στις αρχές του δεύτερου 25λεπτου.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-0

Συνθέσεις Ομάδων


Remal Madrid (-): Καμαρέτσος, Δαράβαλης, Πολυτσέρης 1, Λελούδης, Ζαχαράκης 1

Abalencia (Αργύρης Τσάκνης & Χρήστος Λέρης): Μπίκας, Σιταράς, Λέρης 1, Κρασιάς 2, Φούκας(Τσίπρας 1)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος