Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Remal Madrid-Heaven 6-11

Σε πολύ ωραίο από πλευράς θεάματος παιχνίδι το Heaven, δείχνοντας για άλλη μια φορά την ποιότητα και τις λύσεις, που διαθέτει κέρδισε με 11-6 την Remal Madrid.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Παρασκευή 29-6 και ήταν για 3η αγωνιστική του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Ήταν για τον 1ο Όμιλο, άρχισε στις 9 και με αυτόν ολοκληρώθηκε η αγωνιστική. Ο αγώνας ήταν αρκετά ανοιχτός, καθώς σημειώθηκαν 17 συνολικά τέρματα.
Το Heaven υπό την καθοδήγηση του Λάκη Αναστασόπουλου πέτυχε την 3η του νίκη σε ισάριθμους αγώνες και εξασφάλισε την συμμετοχή του στην πρώτη 8αδα, έχοντας ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά δεν έχασε την ψυχραιμία του και κατάφερε να πετύχει τον στόχο του.
Η Remal Madrid με την είσοδο των Κατσαρή και Πολυτσέρη στο βασικό της σχήμα ήταν αρκετά ανταγωνιστική και πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο. Τα πολλά αμυντικά κενά και λάθη, που έγιναν δεν της επέτρεψαν να πάρει κάτι καλό από έναν δυνατό αντίπαλο. Οι «Μαδριλένοι» είναι στην 5η θέση με 1 βαθμό και χωρίς νίκη, αλλά διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στα προημιτελικά.
Οι πρωτοπόροι θα αγωνιστούν την Δευτέρα (1-7) για την 4η αγωνιστική ενάντια στους Buchers, ενώ η Remal Madrid θα παίξει το τελευταίο της «χαρτί» για πρόκριση κόντρα στην ουραγό Χαμ Καμ.

Σφύριξε ο Στοφόρος


Ο Γιώργος Στοφόρος ήταν ο 3ος διαιτητής, που σφυρίζει για φέτος αγώνα του τουρνουά μετά τον Σώμαλη και τον Κολοκώτσιο.

Με 2 γκολ του αρχηγού


Ο αρχηγός της Remal Madrid Χρήστος Κατσαρής αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό τουρνουά, πετυχαίνοντας μάλιστα δυο τέρματα. Χατ-τρικ σημείωσε ο ικανότατος Ζάχος Πολυτσέρης.

5σφαιρο Σταμούλη


Ο πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΕ Κώστας Σταμούλης άρχισε να «πυροβολεί» και στο 5Χ5, σημειώνοντας 5 συνολικά γκολ. Ένα εξ αυτών ήταν για Highlight.

Τέρμα ο «Βάνδαλος»


Η απουσία του Στέλιου Μεριγκούνη έφερε τον Κώστα Αρκουμάνη κάτω από τα γκολπόστ. Τα λάθη του τερματοφύλακα ωστόσο δεν κόστισαν για το Heaven.

Προσέδωσε ηρεμία ο Κατσαδούρος


Την πρώτη του συμμετοχή με το Heaven κατέγραψε ο Δημήτρης Κατσαδούρος. Η ποιότητα του άλλοτε επαγγελματία ποδοσφαιριστή προσέδωσε ηρεμία και κύρος στους νικητές.


Ανατροπή πάρα το 3-0 της Remal


Εντυπωσιακή αρχή έκαναν τα «Ρεμάλια», τα οποία προηγήθηκαν με 3-0. Ο Χρήστος Κατσαρής άνοιξε το σκορ. Με γκολ του Ζάχου Πολυτσέρη (Φωτογραφία Αριστερά) και νέο τέρμα του Κατσαρή διαμορφώθηκε το 2-0. Μέσα σε ένα 2λεπτο Κώστας Σταμούλης και Δημήτρης Κουρλός (Φωτογραφία Κέντρο) μείωσαν σε 3-2. Ο Πολυτσέρης έκανε το 4-2 και ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης (Φωτογραφία Δεξιά, Σκόραρε και στο 3ο σερί ματς, φτάνοντας τα 4 τέρματα) έφερε ξανά το Heaven σε απόσταση αναπνοής (4-3). Με δυο γκολ του Κώστα Σταμούλη, εκ των οποίων το δεύτερο ήταν εντυπωσιακό με σουτ πίσω από την σέντρα το Heaven προηγήθηκε για πρώτη φορά με 4-5.


Βρήκαν ρυθμό οι τροπαιούχοι


 
Με άλλο ένα γκολ του Σταμούλη το Heaven έκανε το 4-6. Ο Ζάχος Πολυτσέρης πέτυχε το 3ο του γκολ για το 5-6. Ο Κώστας Σταμούλης «ξαναχτύπησε» και ο Σπύρος Ξαγάρας έβαλε το όνομα του στην λίστα των σκορερ (5-8). Η συνέχεια άνηκε στον Πάνο Κοντογιάννη (Φωτογραφία Κέντρο), που με δυο πολύ ωραία γκολ έκανε το 5-10 (Νταμπλ σκορ). Ο Φώτης Ζαχαράκης (Φωτογραφία Αριστερά) σκόραρε κατευθείαν από την σέντρα για το 6-10, ενώ ο αρχηγός των νικητών Κώστας Γιαννακόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) σημείωσε το πρώτο του τέρμα στον θεσμό, το οποίο ήταν και το τελευταίο του αγώνα (6-11).




Φινάλε με κίτρινη


Ο Σπύρος Ξαγάρας δέχτηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή κ. Στοφόρου ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του 50λεπτου.

Σκορ Ημιχρόνου: 4-5

Συνθέσεις Ομάδων

Remal Madrid (Χρήστος Κατσαρής):  Ράπτης Π., Πολυτσέρης 3, Ζαχαράκης 1, Κατσαρής 2, Λελούδης(Δαράβαλης, Καμαρέτσος)

Heaven (Λάκης Αναστασόπουλος & Κώστας Γιαννακόπουλος): Αρκουμάνης, Ξαγάρας 1, Σταμούλης 5, Ντουφεκιάς, Κατσαδούρος(Κουρλός 1, Καρδαμπίκης 1, Κοντογιάννης 2, Γιαννακόπουλος 1)

Διαιτητής: Γιώργος Στοφόρος














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος