Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Status-Atletico Panoramatos 11-3

Βελτίωσε το αγωνιστικό του προφίλ το Status, που επιβλήθηκε με 11-3 της Atletico Panoramatos και έκανε το 2/2, με τις δυο ομάδες να τραβούν αντίθετη πορεία.
Ο αγώνας διεξήχθη την Παρασκευή 28-6 και άρχισε στις 19:55. Ήταν για την 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Kasmir Cup. Οι δυο ομάδες είχαν αρχίσει με νίκη και ήττα αντίστοιχα στην πρεμιέρα του τουρνουά.
Το Status που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Άκη Ανδρεάκη «ξεμούδιασε» την επανάληψη, όπου βρήκε αρκετές φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Πραγματοποίησε το 2/2 και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην πρώτη 8αδα. Έπαιξε αρκετά καλύτερο ποδόσφαιρο ύστερα από την πρώτη αγωνιστική.
Η Atletico ήταν πιο ανταγωνιστική και αυτή μετά την πρεμιέρα, χωρίς παρόλα αυτά να αποσπάσει κάτι καλό. Η ομάδα του Χρήστου Αρκουμάνη πέτυχε μάλιστα τα πρώτα της γκολ στην διοργάνωση, που προήλθε από ποδοσφαιριστές από τον πάγκο. Παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από δυο αγωνιστικές. Σημαντική ήταν η απουσία ξανά του Βαγγέλη Μάκκα.
Το Status είναι το φαβορί στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής κόντρα στους Ανώνυμους. Η Atletico Panoramatos θα αγωνιστεί με τα Γερόντια στο ντέρμπι των ουραγών

Η σημαντικότερη προσθήκη


Το Status είχε σε αυτό το ματς τον Άκη Ανδρεάκη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε, αλλά «κοούτσαρε» την ομάδα με επιτυχία από τον πάγκο.


Με νέα πρόσωπα

 













Τρεις ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν για πρώτη φορά με την Atletico. Πρόκειτια για τον Κώστα Τσίγκα, τον Θανάση Κωτσοκάλη και τον Πάνο Ζιάκα. Την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν και οι: Δημήτρης Κατσίκης (Πέτυχε γκολ) και ο δεύτερο πορτιέρο Βαγγέλης Παπασπύρου.

Κορυφαίος ο Μπουμπουρής


Για το Status ξεχώρισε με την αγωνιστική του παρουσία ο Αποστόλης Μπουμπουρής, που πέτυχε 4 γκολ συνολικά, αν και προήλθε από τον πάγκο.

Με εμφανίσεις
Η ομάδα του Πανοράματος αγωνίστηκε σε αυτό το παιχνίδι για πρώτη φορά με τις νέες της εμφανίσεις.

Ντεμπούτο Φακίτσα


Ο Στάθης Φακίτσας (Πέρυσι κατέκτησε το τρόπαιο με το Heaven) υπερασπίστηκε για πρώτη φορά την εστία του Status. Ο έτερος πορτιέρο Βασίλης Δόσης αγωνίστηκε στην επίθεση.

Μπροστά το Status


Ο Χρήστος Γενιτσαροπούλος (Φωτογραφία) στην πρώτη του φετινή εμφάνιση άνοιξε το σκορ, για να διαμορφώσει με δυο προσωπικά του γκολ ο Αποστόλης Μπουμπουρής το 3-0. Ο Χρήστος Αρκουμάνης μείωσε σε 3-1 και ο Αποστόλης Μπουμπουρής με ένα ακόμη τέρμα «έγραψε» το 4-1.

Πιο απελευθερωμένοι οι νικητές

 












Η διαφορά άνοιξε στα 8 τέρματα στην επανάληψη. Τα αδέρφια Χρήστος και Κώστας Γενιτσαρόπουλος κάνανε το 6-1, ενώ ο Κώστας Καλύβας πραγματοποίησε το 7-1. Ο Χρήστος Αρκουμάνης (Φωτογραφία Δεξιά) με το δεύτερο του γκολ μείωσε σε 7-2. Με δυο τέρματα του Κώστα Κρίντα (Φωτογραφία Αριστερά) το σκορ έγινε 9-2. Ο Δημήτρης Κατσίκης πραγματοποίησε το 9-3, ενώ στο τελικό σκορ φτάσαμε με τα γκολ των Γενιτσαρόπουλου Κ. και Μπουμπουρή.

Σκορ Ημιχρόνου: 4-1

Συνθέσεις Ομάδων

Status (Άκης Ανδρεάκης & Κώστας Αλαφροπάτης): Φακίτσας, Ράπτης, Γενιτσαρόπουλος Χ. 2, Κρίντας 2, Γενιτσαρόπουλος Κ. 2(Καλύβας 1, Μπουμπουρής 4, Αλαφροπάτης, Μπούρας Κ., Δόσης)

Atletico Panoramatos (Χρήστος Αρκουμάνης): Γαλάνης, Κωτσοκάλης, Ζιάκας, Λάππας, Τσίγκας(Αρκουμάνης 2, Ανδρώνης, Κατσίκης 1, Παπασπύρου)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος