Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Vendoyza F.C.-Είθισται Café 3-3

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, στο οποίο το πάθος ξεχείλιζε Vendoyza και Είθισται αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 3-3.  Οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες και «άγγιξαν» και οι δυο την νίκη. Τελικά πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/5 και με αυτό άνοιξε η αυλαία του 3ου Ομίλου του Kasmir Cup. Ξεκίνησε στις 9 το βράδυ.
Η Vendoyza F.C. είχε στην σύνθεση της 3 αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στην γειτονική Φθιώτιδα. Βρέθηκε με την «πλάτη» στον τοίχο, ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Κουτσούμπα κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Τελικώς η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη έφυγε από το γήπεδο με έναν βαθμό.
Το Είθισται έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 25λεπτο, όπου πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Οι «κόκκινοι» στηρίχτηκαν αρκετά στην ταχύτητα των ποδοσφαιριστών τους και ήταν αρκετά επικίνδυνοι στην κόντρα-επίθεση.
H Vendoyza την 2η αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της, ενώ το Είθισται θα παίξει με την Λαγκαδιά.

Πρώτη ισοπαλία
Ο αγώνας της Vendoyza με το Είθισται ήταν ο πρώτος, που λήγει με ισοπαλία στο φετινό τουρνουά.

Σκόρερ ο Κουτσούμπας


Ο Σπύρος Κουτσούμπας, ο οποίος αγωνίζεται στην Α1΄ ΕΠΣΦ με την Ένωση 2010 και έχει αγωνιστεί στην Δ΄ Εθνική με την Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα σημείωσε 2 από τα 3 γκολ της Vendoyza F.C.

«Διπλός» ο Στόκας


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε για το Είθισται ο Πάνος Στόκας. Ο νεαρός σημείωσε 2 γκολ .Οι ποδοσφαιριστές (Στόκας, Ίβρος), που σημείωσαν τα  τέρματα των «κόκκινων» προήλθαν από τον πάγκο. Απουσίαζε ο προπονητής Γιώργος Καρβέλης.


Πολύ καλός ο Στερόπουλος


Ο τερματοφύλακας του Είθισται Γιάννης Στερόπουλος πραγματοποίησε αρκετές σημαντικές αποκρούσεις, όπως και ο Γιώργος Καλύβας της Vendoyza.

Μπροστά το Είθισται


Σε ένα σκληρό και μέτριο ποιοτικά ματς το Είθισται προηγήθηκε με 1-2. Ο Πάνος Στόκας άνοιξε το σκορ και ο Δημήτρης Ίβρος (Φωτογραφία) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, προτού μειώσει σε 1-2 ο Σπύρος Κουτσούμπας.


Ανατροπή και μοιρασιά


Η Vendoyza ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και προηγήθηκε με 3-2. Ο Σπύρος Κουτσούμπας «έγραψε» το 2-2 και ο Πάνος Δημητρόπουλος (Φωτογραφία) έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Τον βαθμό στο Είθισται χάρισε με το 2ο του γκολ ο Πάνος Στόκας.

Από 1 κίτρινη

 












Με κίτρινη κάρτα (2 λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου) τιμώρησε στο δεύτερο 25λεπτο για αντιαθλητικό παίξιμο ο ρέφερι Λάμπρος Κολοκώτσιος. Πρώτα κίτρινη αντίκρισε ο Δημήτρης Λυτάκης (Φωτογραφία Δεξιά) για μαρκάρισμα στον Άγγελο Παχή και εν συνεχεία ο Γιώργος Κορέντζελος (Φωτογραφία Αριστερά), που έκανε σκληρό φάουλ στον Γιάννη Φλωράκη.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-2

Συνθέσεις Ομάδων

Vendoyza (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας, Φλωράκης, Κουτσονίκας, Δημητρόπουλος 1, Κουτσούμπας 2(Λυτάκης, Αρβανίτης)

Είθισται (Δημήτρης Ίβρος): Στερόπουλος, Κοτρώνης, Παχής, Κορέντζελος Ν., Κορέντζελος Γ.(Ίβρος 1, Στόκας 2, Τσιούμας, Ζαχαρόπουλος)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος



















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος