Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Μικτή Ευρυτανίας-Λεβαδειακός 0-7

Ξεμούδιασε η ομάδα του Λεβαδειακού, η οποία έκανε προπόνηση κόντρα στην μικτή Ευρυτανίας, της οποίας επικράτησε με 7-0.
Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Άρχισε στις 6 το απόγευμα και έγινε με δυνατή βροχόπτωση στο πρώτο μέρος και συννεφιά στην επανάληψη. Ως εκ τούτου λιγοστοί φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς, που διήρκησε συνολικά 95 λεπτά.
Ο Λεβαδειακός του Τάκη Λεμονή κυριάρχησε σε όλο το ματς και κυκλοφορόντας την μπάλα δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες. Οι πράσινοι της Βοιωτίας είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια δυνατή προπόνηση απέναντι στους επίλεκτους του νομού μας. Σκόρερ χρίστηκαν 7 διαφορετικοί παίκτες.
Η μικτή Ευρυτανίας του Γιώργου Χρυσαφόπουλου δεν μπόρεσε  όπως ήταν και φυσικόνα ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του φιλικού και δέχτηκε 7 τέρματα. Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής. Οι Ευρυτάνες φάνηκαν ελάχιστα και κυρίως στο δεύτερο μέρος, όπου οι Βοιωτοί κατέβασαν «στροφές».
Το επόμενο φιλικό του Λεβαδειακού έχει προγραμματιστεί για τις 25/7 ενάντια στον Πλατανιά, ενώ είναι πιθανόν να δοθεί και άλλο νωρίτερα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Η μικτή θα αγωνιστεί την Τρίτη (16/7) απέναντι στους Αρκάδες του Σάκη Τσιώλη.

Λιγοστός κόσμος
Οι φθινοπωρινές συνθήκες που επικρατούν στο Καρπενήσι τις τελευταίες δυο ημέρες απέτρεψαν την παρουσία φιλάθλων στο ματς. Μόνο στο δεύτερο μέρος που σταμάτησε η βροχόπτωση η αναμέτρηση έγινε παρουσία περίπου 20 με 30 θεατών.


Καταρρακτώδη βροχόπτωση
Το πρώτο 45λεπτο έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού έβρεχε ακαταπάυστα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και δυσκόλευε κατά πολύ τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών.



Την κατέβασε ο ενωσιακός


Την ομάδα της ΕΠΣΕ καθοδήγησε ο ενωσιακός προπονητών των νέων της ΕΠΣΕ Γιώργος Χρυσαφόπουλος. Τον ρόλο του βοηθού είχε ο έτερος προπονητής των παίδων Δημήτρης Αντωνίου.

1 90λεπτο


Μόνο ο γκολκίπερ των Ευρυτάνων αγωνίστηκε σε όλο το 90ο λεπτό. Ο Δημήτρης Ρεσίτης (Φωτογραφία), που επέστρεψε στον ΑΠΟΚ έπαιξε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ντεμπούτο για 5



























Για τους πράσινους της Βοιωτίας 5 ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν την πρώτη τους ανεπίσημη συμμετοχή με την νέα τους ομάδας. Στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησε βασικός ο πρώην στόπερ της Ουέλβα, ο Ισπανός Μανόλο (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά). Σε ολόκληρο το δεύτερο 45λεπτο αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια ο διεθνής Πολωνός γκολκίπερ Σεμπάστιαν Πρζιρόφσκι (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά), ο 23χρονος Βραζιλιάνος ανασταλτικός μέσος Πετράζι (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά) και ο 28χρονος μέσος Γιώργος Λαμπρόπουλος. Στα τελευταία λεπτά του ματς έπαιξε ο έγχρωμος αριστερός εξτρέμ  Μακούμπα Κάντζι (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά), που μεταγράφηκε από την Καλλονή στην ομάδα της Βοιωτίας.

Σκόραρε ο Γεωργίου


Ο 34χρονος Ευρυτάνας στόπερ Γιώργος Γεωργίου του Λεβαδειακού «κοντραρίστηκε» για 2η φορά με την μικτή Ευρυτανίας (Είχε αγωνιστεί με τον Ατρόμητο σε παρόμοιο φιλικό το 2006, όπου είχε πετύχει και τότε γκολ). Σκόραρε το 7ο τέρμα της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Δυο γνώριμοι αντίπαλοι


Ο 22χρονος φορ του Λεβαδειακού Στέλιος Βασιλείου έχει αγωνιστεί ως αντίπαλος στο συγκεκριμένο γήπεδο με την μικτή νέων της ΕΠΣ Βοιωτίας κόντρα στην αντίστοιχη της Ευρυτανίας…τότε σκόραρε ως στόπερ, ενώ στο σημερινό φιλικό βρήκε δίχτυα στην θέση που έχει καθιερωθεί, που είναι η επίθεση. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε ο 16χρονος μεσοεπιθετικός Ιωακείμ Αποστολόπουλος (Φωτογραφία), ο οποίος και αυτός στο φετινό πρωτάθλημα των μικτών ομάδων είχε παίξει κόντρα στην Ευρυτανία. Προορίζεται για την ομάδα νέων του Λεβαδειακού. Οι δυο ποδοσφαιριστές έπαιξαν ενάντια σε Ευρυτάνες, που έχουν αντιμετωπίσει και στα ενωσιακά πρωταθλήματα.

Α΄ Μέρος

Εύκολα στο 0-4  

Ο Λεβαδειακός χωρίς να δυσκολευτεί σκόραρε 4 φορές. Κυκλοφορούσε με άνεση την μπάλα και όταν ανέβαζε στροφές έβρισκε δίχτυα. Εντυπωσιακή απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ Κριστιάν Μίλιεβιτς στα πρώτα λεπτά έκανε ο Δημήτρης Ρεσίτης (Φωτογραφίες Κάτω).



Άνοιξε το σκορ ο Ροτζέριο


Στο 13ο λεπτό η ομάδα της Βοιωτίας άρχισε να σκοράρει. Ο Κριστιάν Μίλιεβιτς τροφοδότησε τον Ροτζέριο Μάρτινς, που με όμορφη ψηλοκρεμαστό πλασέ στο δεξί «παραθυράκι» του Ρεσίτη πέτυχε το 0-1.




6λεπτο σκοραρίσματος


Από το 22ο λεπτό μέχρι το 27ο λεπτό ο Λεβαδειακός σκόραρε 3 φορές και ανέβασε το προβάδισμα στο 0-4. Στο 22ο λεπτό ο Γιώργος Μπουντόπουλος (Φωτογραφία) αφού σημάδεψε πρώτα το δεξί κάθετο δοκάρι στην επαναφορά σκόραρε το 2ο γκολ του ματς. Στο 24΄ ο φορ Στέλιος Βασιλείου (Φωτογραφία Δεξιά) με όμορφο σουτ από κοντά πέτυχε το 0-3 και 3 λεπτά αργότερα ο Κριστιάν Μίλιεβιτς (Φωτογραφία Αριστερά) μετά από έξοχο συνδυασμός με τον Στέλιο Βασιλείου πέτυχε το 4ο τέρμα της ομάδας του.






Λίγες «επισκέψεις»


Η ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας επισκέφτηκε ελάχιστες στιγμές την αντίπαλη περιοχή. Είχε μια καλή ευκαιρία στο 35ο λεπτό με σουτ του Χάρη Ζαραβέλη (Φωτογραφία) εκτός περιοχής να φεύγει άουτ. Τελικές προσπάθειες υπήρξαν και με τον Δημήτρη Κουρλό (Εκτέλεση φάουλ, που κατέληξε ψηλά άουτ) και κεφαλιά του Κώστα Καλύβα, που πέρασε παράλληλα έξω από το δεξί δοκάρι.  Ο «Ζάρα» έμεινε ελεύθερος από τον Αίολο και είχε αρκετά καλή παρουσία στο 1ο μέρος, ξεκινώντας ως στόπερ και συνεχίζοντας ως ανασταλτικός χαφ.

Οι καλύτερες φάσεις
9΄: Σουτ του Μίλιεβιτς εκτός περιοχής απέκρουσε με διπλή προσπάθεια στην δεξιά του γωνία ο Ρεσίτης.
12΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίλιεβιτς από καλή θέση απέκρουσε εντυπωσιακά στο αριστερό του «παραθυράκι» ο Ρεσίτης και στην επαναφορά ο Ζαννιάς σούταρε εξ επαφής παράλληλα με το τέρμα χάνοντας σπουδαία στιγμή.
13΄: Ο Μίλιεβιτς πάσαρε στον Ροτζέριο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με έξοχο ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα ψηλά στην δεξιά γωνία της ΈΠΣΕ και άνοιξε το σκορ (0-1).
20΄: Ο Μανόλο έκανε την μακρινή μπαλιά και ο Μπουντόπουλος σούταρε από πλάγια αριστερά πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
22΄: Ο Σκέμπης έκανε το γέμισμα από δεξιά και ο Μπουντόπουλος βρέθηκε στην περιοχή αφύλακτος σε θέση βολής σούταρε αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά εύκολα με πλασέ πέτυχε το 0-2.
24΄: Ο Μπουντόπουλος έκανε την μπαλιά και ο Βασιλείου με όμορφο σουτ ψηλά στην αριστερή γωνία του Ρεσίτη πραγματοποίησε το 0-3.
27΄: Ο Μίλιεβιτς έπαιξε όμορφα το 1-2 με τον Βασιλείου έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας και με διαγώνιο σουτ στην αριστερή γωνία της ΕΠΣΕ έκανε το 0-4.
35΄: Μετά από συνδυασμό του Χρυσαφόπουλου με τον Μπουμπουρή, ο Ζαραβέλης έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε δυνατά εκτός περιοχής πάνω από το τέρμα του Τσιντώτα.

Β΄ Μέρος

50λεπτο
Μετά από επιθυμία του προπονητή του Λεβαδειακού Τάκη Λεμονή το δεύτερο ημίχρονο είχε διάρκεια 50λεπτών.


Στο «μικροσκό»πιο 2 παίχτες














Στην επανάληψη αγωνίστηκαν δυο παίχτες υπό δοκιμή, που βρίσκονται στο Καρπενήσι με την υπόλοιπη αποστολή. Πρόκειται για τον Γρηγόρης Ρούπι (Φωτογραφία Δεξιά) και τον Δημήτρη Κάππο (Φωτογραφία Αριστερά). Ο πρώτος είναι μεσοεπιθετικός και αγωνιζόταν στο Χαϊδάρι και o δεύτερος επιθετικός και έπαιζε στον Κανάρη Χίου.

«Καρμπόν» επανάληψη
Ο Λεβαδειακός και στο δεύτερο μέρος συνέχισε στο ίδιο τέμπο, έχοντας καλή κυκλοφορία σε όλο το γήπεδο συνέχισε στο ρελαντί. Σκόραρε άλλες 3 φορές και έδειξε θετικά δείγματα, παίζοντας όμως με έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικής.

Με γκολ Λαμπρόπουλου-Ακόστα














Ο Λεβαδειακός σκόραρε για 5η φορά στο ματς στο 52ο λεπτό με σουτ του Γιώργου Λαμπρόπουλου (Φωτογραφία Αριστερά) εκτός περιοχής. Στο 68΄ ο Ισπανός Νοέ Ακόστα (Φωτογραφία Δεξιά) με άψογη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 0-6.




Απειλή από «Μπάκα»

 












Ο Δημήτρης Κοτρώνης (Φωτογραφία Δεξιά) στο 74ο λεπτό έκανε έξοχη προσπάθεια έδωσε στον Άλεξ Μπακαλίδη (Φωτογραφία Αριστερά), που σούταρε δυνατά από μακρινή απόσταση με την μπάλα να φεύγει άουτ. Οι δυο παίκτες διασώθηκαν έχοντας ορισμένες ατομικές προσπάθειες.

Με πέναλτι από τον Γιώργο


Ο χορός των τερμάτων ολοκληρώθηκε στο 76ο λεπτό όταν ο Μανόλης Νικολακάκης (Φωτογραφία) κέρδισε το πέναλτι από τον Άλεξ Μπακαλίδη. Ο Ευρυτάνας στόπερ Γιώργος Γεωργίου πλάσαρε χαμηλά στην αριστερή γωνία του Δημήτρη Ρεσίτη και διαμόρφωσε το τελικό 0-7.




Οι καλύτερες φάσεις
52΄: Ο Αποστολόπουλος έκανε σέντρα από αριστερά, η άμυνα της Ευρυτανίας απομάκρυνε προσωρινά και ο Λαμπρόπουλος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ρεσίτη για το 0-5.
57΄: Ο Ακόστα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η κοντινή κεφαλιά του Γεωργίου έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
63΄: Χαμηλό σουτ του Λαμπρόπουλου μέσα από την περιοχής έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι.
68΄: Ο Ακόστα με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε την αριστερή γωνία των Ευρυτάνων και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6.
74΄: Ο Κοτρώνης πάσαρε στον Μπακαλίδη, ο οποίος σούταρε από μακρινά άουτ από το δεξί δοκάρι του Πρεζυρόφσκι.
76΄: Ο Νικολακάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά από τον Μπακαλίδη και ο Χρυσαφόπουλος καταλόγισε το πέναλτι. Ο Γεωργίου εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και σημάδεψε χαμηλά στην δεξιά γωνία του Ρεσίτη (0-7).
83΄: Ο Πετράτζι πάσαρε στον Πινέιρο, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή άουτ από το δεξί δοκάρι.

Συνθέσεις Ομάδων

Μικτή Ευρυτανίας (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Ρεσίτης, Ζαχαρόπουλος(46΄ Ξαγάρας), Παχής(46΄ Σιταράς), Αντωνίου(46΄ Κοτρώνης), Κρασιάς(46΄ Κρίντας, 78΄ Φούκας), Μπουμπουρής(46΄ Πασσάς), Πάτρου(46΄ Ντότσικας), Χρυσαφόπουλος(46΄ Αθανασόπουλος, 78΄ Καρατσίκης), Κουρλός(46΄ Κόγιας), Καλύβας(46΄ Λέρης, 78΄ Κουτσουπιάς), Ζαραβέλης(46΄ Μπακαλίδης)

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Τσιντώτας(46΄ Πρζιρόφσκι), Σκέμπης(46΄ Μουλόπουλος), Μανόλο(46΄ Γεωργίου), Μανωλάς(46΄ Μάγκας), Μαχαίρας(46΄ Νικολακάκης), Πέππας(46΄ Λαμπρόπουλος), Ροτζέριο(46΄ Πετράζι), Μπουντόπουλος(46΄ Ακόστα), Βασιλείου(46΄ Αποστολόπουλος), Μίλιεβιτς(46΄ Κάππος, 72΄ Κάντζι), Ζαννιάς(46΄ Ρούπι, 72΄ Πινέιρο) 

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γιώργος Δροσίνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)














































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος