Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Αγίοι Ευρυτάνες-Abalencia 3-11

Νίκη-πρόκριση πέτυχε η Abalencia, που κέρδισε εύκολα με 11-3 τους Αγίου Ευρυτάνες, έχοντας την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του 50λεπτου.
Ο αγώνας ήταν για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Άρχισε στις 18:45 και με αυτόν άνοιξε η αυλαία της 7ης ημέρας της διοργάνωσης.
Η  Abalencia του Χρήστου Λέρη συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις. Εξασφάλισαν την είσοδο στην 8αδα, αλλά και την 2η θέση!. Έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και προηγήθηκαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο με 6-0. Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Μπίκα.
Οι Αγίοι Ευρυτάνες παρουσίασαν το χειρότερο τους αγωνιστικό πρόσωπο. Μετά από δυο συνεχόμενες νίκες ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν δίκαια την ήττα. Οι παίχτες του Αλέξανδρου Μπούρα έχουν 6 βαθμούς (2 νίκες, 2 ήττες) και βρίσκονται στην 3η θέση και στο «κόλπο» της πρόκρισης.
Οι παίχτες της Abalencia την τελευταία(5η) αγωνιστική θα παίξουν σε ένα αδιάφορο για αυτούς βαθμολογικό παιχνίδι τους Buchers, ενώ οι Αγίοι Ευρυτάνες αγωνίζονται κόντρα στην Remal Madrid.

Θα παίξει με τον πρώτο το 2ου
Με τον πρώτο του 2ου Ομίλου θα παίξουν στα προημιτελικά οι παίχτες της Abalencia, δηλαδή είτε με το Status είτε με τον Αστέρα.

5αρης ο Λέρης


Ο αρχηγός της Abalencia Χρήστος Λέρης έκανε πολύ καλή εμφάνιση και σκόραρε 5 γκολ συνολικά.!


Για 2 αποτελέσματα
Οι Αγίοι Ευρυτάνες θα αγωνιστούν κόντρα στην Remal Madrid για δυο αποτελέσματα. Βολεύονται για την πρόκριση και με νίκη και με ισοπαλία.

Χωρίς τον προπονητή
Απουσίαζε ο τεχνικός της Abalencia Αργύρης Τσάκνης, όπως και ο ποδοσφαιριστής Μάκης Ζήκας. Ως εκ τούτου είχαν μόλις 6 ποδοσφαιριστές στην διάθεση τους.

Ιδανικό ξεκίνημα














Με 6-0 προηγήθηκαν στο πρώτο 25λεπτο οι τυπικά φιλοξενούμενοι. Ο Χρήστος Λέρης έκανε το 0-1 και ο Θωμάς Τσίπρας (Φωτογραφία Δεξιά) διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Ο Αποστόλης Φούκας (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Άρης Σιταράς σκόραραν με την σειρά τους για το 0-4. Ο Θωμάς Τσίπρας πέτυχε ένα ακόμη γκολ, ενώ με το πρώτο τέρμα και του Γιάννη Κρασιά διαμορφώθηκε το σκορ ημιχρόνου.



Χωρίς να απειληθούν













 
Ο Χρήστος Λέρης μπήκε «φορτσάτος» στο δεύτερο μέρος και με δυο ακόμη γκολ έκανε το 0-8. Ο Γιώργος Πλεξίδας (Φωτογραφία Αριστερά) με ωραίο γκολ μείωσε, αλλά ο Λέρης πέτυχε ακόμη ένα τέρμα (1-9). Ο Αποστόλης Φούκας «έγραψε» το 1-10. Οι «Άγιοι» αντεπιτέθηκαν και με γκολ του Μάκη Νιαβή και το πρώτο του Δημήτρη Γιαννόπουλου (Φωτογραφία Δεξιά, Προηγουμένως είχε ασίστ και δοκάρι) μείωσαν σε 3-10. Ο πρωταγωνιστής Χρήστος Λέρης ολοκλήρωσε το προσωπικό του show για το τελικό 3-11.




Σκορ Ημιχρόνου: 0-6

Συνθέσεις Ομάδων

Αγίοι Ευρυτάνες (Αλέξανδρος Μπούρας): Μιχαλόπουλος, Κοντογιώργος Γ., Κολόκας, Πλεξίδας 1, Ρούσσης(Μπούρας, Γιαννόπουλος 1, Κοτσιμπός, Παρούτσας, Κοντογιώργος Δ., Νιαβής 1)

Abalencia (Χρήστος Λέρης): Μπίκας, Κρασιάς 1, Φούκας 2, Λέρης 5, Τσίπρας 2(Σιταράς 1)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος





















Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος