Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Οράνιε-Abalencia 3-4

Την εντυπωσιακή της πορεία στο τουρνουά ολοκλήρωσαν οι παίχτες της Abalencia, οι οποίοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, κερδίζοντας με 4-3 τους Οράνιε.
Ο αγώνας έγινε την Πέμπτη 11/7 και άρχισε στις 20:30. Ήταν στα πλαίσια του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup και οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν με αυτόν την πορεία τους στον θεσμό.
Η Abalencia επιβεβαίωσε ξανά πως μόνο τυχαία δεν έφτασε τόσο ψηλά. Αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, πλησιάζοντας μάλιστα και κοντά στον τελικό. Οι «μπλε» έπαιξαν ξανά στρωτό ποδόσφαιρο με μπροστάρη τον αρχηγό Χρήστο Λέρη, τελειώνοντας με χαμόγελα. Οι παίχτες της ήταν μια καλή παρέα και με αρκετά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας (20,5 έτη).
Οι Οράνιε πήραν «χαλαρά» τον αγώνα αυτό μετά την συντριβή-αποκλεισμό από τον Αστέρα. Παρότι δεν πέτυχαν τον στόχο τους ήταν η μοναδική ομάδα, η οποία έφτασε στους «4» τα δυο τελευταία χρόνια. Αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς και είχε στην αποστολή της και αυτή μόλις 7 παίχτες, παρότι είχαν δηλωθεί οι διπλάσιοι.

Χρόνο στους μικρούς
Οι περυσινοί φιναλίστ έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πλην του τραυματία αρχηγού Κώστα Μπόνια δεν έπαιξε ο Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος.

Κατά συνθήκη πορτιέρο


Η απουσία των δυο γκολκίπερ Κατελούζου και Λάππα οδήγησε τον αμυντικό Κώστα Σιταρά (Φωτογραφία) για δεύτερη φορά κάτω από τα δοκάρια των «πορτοκαλί».

Χατ-τρικ ο εξαιρετικός Λέρης


Ο αρχηγός της Abalencia Χρήστος Λέρης ολοκλήρωσε το τουρνουά με χατ-τρικ, το οποίο έκρινε τον αγώνα. Ο 18χρονος έφτασε τα 18 γκολ.


Άψογο «κοουτσάρισμα»


Ο τεχνικός των «μπλε» Αργύρης Τσάκνης (Φωτογραφία) οδήγησε την Abalencia σε άλλη μια νίκη. Είχε συνολικά απολογισμό στο τουρνουά 6 νίκες και 2 ήττες.

Καλή εμφάνιση Μπίκα


Ο κατ΄ ανάγκη τερματοφύλακας Αλέξανδρος Μπίκας είχε πολύ καλή παρουσία για τους νικητές, κάνοντας ωραίες αποκρούσεις.

Μπροστά με 3-1














Η Abalencia άνοιξε το σκορ με μακρινό δυνατό σουτ του Μάκη Ζήκα (Φωτογραφία Αριστερά). Ο Ηρακλής Καρατσίκης (Φωτογραφία Δεξιά) ισοφάρισε με σουτ και ο Χρήστος Λέρης με δυο γκολ μετά από ωραίους συνδυασμούς έδωσε «αέρα» τερμάτων στην ομάδα του με 3-1.




Δεν άλλαξε κάτι














Ο Κώστας Χρυσαφόπουλος (Φωτογραφία Αριστερά) διαμόρφωσε το 2-3 για τους «πορτοκαλί». Με νέο γκολ ο Λέρης «έγραψε» το 2-4. Ο Περικλής Πλακιάς (Φωτογραφία Δεξιά) στην εκπνοή μείωσε για το τελικό 3-4.





Αποβολή του αρχηγού
Λίγο μετά το 3ο του γκολ ο Χρήστος Λέρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ που έκανε. Την πρώτη την είχε δεχτεί στο πρώτο 25λεπτο για διαμαρτυρία.




Δυο time out
Και ενώ το σκορ ήταν 2-4 οι δυο ομάδες πήραν από ένα time out. Πρώτα το έπραξαν οι Οράνιε και μετά οι νικητές.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-3

Συνθέσεις Ομάδων

Οράνιε (Σταύρος Μαντής& Κώστας Μπόνιας): Σιταράς Κ., Νικολάου, Καρατσίκης 1, Χρυσαφόπουλος 1, Αζακάς(Σιαλμάς, Πλακιάς 1)

Abalencia (Αργύρης Τσάκνης& Χρήστος Λέρης): Μπίκας, Κρασιάς, Ζήκας 1, Τσίπρας, Φούκας(Λέρης 3, Σιταράς Α.)

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος & Στέλιος Σώμαλης






















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος