Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Abalencia-Buchers 15-7

Σε ένα ανοιχτό και αδιάφορο βαθμολογικό παιχνίδι η Abalencia κέρδισε τους Buchers με 15-7, πιστοποιώντας την αγωνιστική ανωτερότητα από τον αντίπαλο της.
Ο αγώνας έγινε την Τετάρτη 3/7, άρχισε στις 18:50 και ήταν για την 5η και τελευταία αγωνιστική του 1ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Abalencia του Αργύρη Τσάκνη μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα της κυριάρχησε και πήρε εύκολα την νίκη. Πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη νίκη της, αποδεικνύοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μετά το Heaven. Με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας ήταν από τις ομάδες, που ξεχώρισαν και δίκαια συνεχίζουν στον θεσμό.
Οι Βuchers μόνο με «θαύμα» θα περνούσαν στην επόμενη φάση, καθώς ήθελαν νίκη με πολλά γκολ διαφορά. Το συγκρότημα του Γιάννη Γαλανού γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα του, αν και είχε ξεκινήσει δυναμικά στον θεσμό. Οι «κρεοπώληδες» βρήκαν 7 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά είχαν πολλά αμυντικά κενά.
Η Abalencia τερμάτισε στην 2η θέση και θα αντιμετωπίσει το Status στους «8». Συγκέντρωσε 12 βαθμούς. Οι Buchers αναδείχτηκαν 5οι, έχοντας 4 πόντους.

Απέναντι στο Status
Δύσκολο αντίπαλο θα έχουν στα προημιτελικά οι παίχτες της Abalencia, που θα αντιμετωπίσουν τον πρώτο του 2ου Ομίλου, που είναι το Status.

Απουσία του αρχηγού
Από πλευράς τυπικά φιλοξενούμενων έλλειπε για πρώτη φορά ο αρχηγός Κώστας Λιάγκας.

5 γκολ ο Χρήστος Λέρης


Πρωταγωνίστησε και σε αυτό το παιχνίδι ο Χρήστος Λέρης. Ο αρχηγός των νικητών σκόραρε 5 συνολικά γκολ, ενώ χατ-τρικ πέτυχαν οι: Άρη Σιταράς, Μάκης Ζήκας και Αποστόλης Φούκας.


Από 1-2…6-2

 












Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-2, έχοντας σκόρερ τα αδέρφια Πάνο (Φωτογραφία Αριστερά) και Δημήτρη Γενιτσαρόπουλο αντίστοιχα. Ο Χρήστος Λέρης είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και με 2 ακόμη γκολ διαμόρφωσε το 3-2. Ο Μάκης Ζήκας (Φωτογραφία Δεξιά) πέτυχε δυο σερί γκολ (5-2) και ο Άρης Σιταράς διαμόρφωσε στο σκορ ημιχρόνου (6-2), με την ομάδα του να ανατρέπει το σκορ.

Μέσα ο Μπίκας

 












Ο Αλέξανδρος Μπίκας (Φωτογραφία Αριστερά) αποχωρίστηκε για πρώτη φορά την εστία της Abalencia στην επανάληψη, σκοράροντας μάλιστα με πέναλτι. Την θέση του στην ανάπαυλα κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Θωμάς Τσίπρας (Φωτογραφία Δεξιά).


Εύκολα η Abalencia















Με το δεύτερο του γκολ ο Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά) μείωσε σε 6-3. Με γκολ των Χρήστου Λέρη, Αποστόλη Φούκα (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά) και Άρη Σιταρά (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά) το σκορ έγινε 9-3. Με γκολ-πέναλτι ο Φούκας «έγραψε» το 10-3, ενώ ο ίδιος συμπλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ (11-3). Ο Αποστόλης Μπακογιάννης πραγματοποίησε το 11-3 και ο Αλέξανδρος Μπίκας με πέναλτι το 12-4. Με τέρμα του Πάνου Λιάγκα το σκορ έγινε 12-5. Ο Χρήστος Λέρης πέτυχε το 13-5, ο Μάκης Ζήκας το 14-5 και ο Άρης Σιταράς το 15-5. Ο Γιώργος Γώγος (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά) με δυο προσωπικά γκολ διαμόρφωσε το τελικό 15-7

Ο σκόρερ..με το τζίν


Μετά από παρότρυνση του Βασίλη Βρέκου κατέβηκε από την κερκίδα και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να είναι δηλωμένος στο ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος για τον Αποστόλη Μπακογιάννη (Φωτογραφία), που σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα! Μάλιστα αγωνίστηκε χωρίς αθλητική περιβολή.


Δυο εύστοχα πέναλτι
Οι «μπλέ» κέρδισαν δυο πέναλτι στην αναμέτρηση, τα οποία ισάριθμα μετουσιώθηκαν σε γκολ.



Αποβολή Τσουκαλά


Με δυο κίτρινες κάρτες αποχώρησε από το παιχνίδι στην επανάληψη ο Βασίλης Τσουκαλάς των Buchers. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκε ο επιθετικός Γιώργος Γώγος.

Σκορ Ημιχρόνου: 6-2

Συνθέσεις Ομάδων

Abalencia (Αργύρης Τσάκνης & Χρήστος Λέρης): Μπίκας 1, Τσίπρας, Κρασιάς, Λέρης 5, Ζήκας 3(Φούκας 3, Σιταράς 3)

Buchers (Γιάννης Γαλανός): Γιόγιος, Γαλανός, Τσουκαλάς, Γενιτσαρόπουλος Π. 1, Γενιτσαρόπουλος Δ. 2(Γώγος 2, Λιάγκας Π. 1, Βρέκος, Μπακογιάννης 1)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος