Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Αποχώρησε από την Ευρυτανική διαιτησία ο Χατζηθεοδώρου


Με ανακοίνωση που μας απέστειλε σήμερα (24-6) ο διαιτητής Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ευρυτανική διαιτησία.
Σύμφωνα με τον 41χρονο ο λόγος της αποχώρησης του είναι αποκλεισμός του από τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού με την δικαιολογία ότι δεν είναι Ευρυτάνας. Αναλύει τους λόγους, που τον οδήγησαν στην απόφαση του. Ο κ. Χατζηθεοδώρου ευχαριστεί τους παράγοντες της ΕΠΣΕ Διονύση Βονόρτα και Θανάση Τσατσαράγκο, που αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο της Ευρυτανίας.

Αναλυτικά η δήλωση-ανακοίνωση του ρέφερι: «Μετά από μια γεμάτη χρονιά αποφάσισα να αποχωρήσω από τον σύνδεσμο διαιτητών Ευρυτανίας και μην θέσω εαυτόν στην διάθεση της επιτροπής για την επόμενη περίοδο. Την απόφαση μου αυτή την έκανα γνωστή πρώτα στον πρόεδρο της ΕΠΣ και στον αρχιδιαιτητή. Ο λόγος της αποχώρησης μου έχει να κάνει με τον παραγκωνισμό μου από τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού με την λογική ότι δεν είμαι Ευρυτάνας. Έχω λοιπόν να παρατηρήσω τα εξής: α) Τον χειμώνα που πήγα με βροχές και κρύα σε όλα τα χωριά το νομού τι ήμουν; β) τα προηγούμενα χρόνια που δεν φτάνανε οι διαιτητές και ζητούσανε από όμορους νομούς με τεράστια εξοδολόγια(π.χ. για να πάει διαιτητής στο Ραπτόπουλο έπαιρνε εξοδολόγιο μόνο για αυτόν που έφτανε τα 200 ευρώ), ενώ φέτος εγώ πήγα με εξοδολόγιο ΕΠΣ και χωρίς να πληρώναμε για τα καύσιμα από Φθιώτιδα, τότε ήμουν Ευρυτάνας;  γ) Όταν έπαιξαν οι μικτές των μικρών κατηγοριών και δεν υπήρχε διαιτητής, γιατί ήταν δωρεάν και πήγα εγώ, τότε ήμουν Ευρυτάνας;. 
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους κυρίους Βονόρτα και Τσατσαράγκο για την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι μου και μακάρι να συνεχίσουν να προσφέρουν στο Ευρυτανικό ποδόσφαιρο γιατί το αγαπούν πραγματικά. Και κλείνω με ένα συμπέρασμα αν η αχαριστία ήταν αδίκημα θα ήμασταν όλοι φυλακή.»