Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Στην Ευρυτανία το «καμάρι» της Αρκαδίας Αστέρας Τρίπολης

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννενα η δεύτερη ομάδα, που καταφτάνει στο Καρπενήσι για προετοιμασία είναι ο Ευρωπαίος Αστέρας Τρίπολης. Οι «Αστεράτοι» κατέφτασαν σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου και θα παραμείνουν έως τις 21 του μηνός. Διαμένουν στο Hotel Spa Montana και οι προπονήσεις διεξάγονται στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου.
Με προπονητή τον Ευρυτάνα Σάκη Τσιώλη επιλέχτηκε και φέτος ο αγαπημένος προορισμός τόσο των Αρκάδων τόσο και του τεχνικού τους. Η ομάδα της Τρίπολης θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί περίοδο στην ιστορία τηςστο Europa League. Κατάφερε να πραγματοποιήσει την κορυφαία σαιζόν της: Τερμάτισε στην 3η θέση της Super League και αναδείχτηκε φιναλίστ κυπέλλου. Στο διάστημα της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα δοθούν δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Super League. Παίχτης του Αστέρα είναι ο Ευρυτάνας Δημήτρης Ρούσσης, που εκπροσωπεί μαζί με τον Γιώργο Γεωργίου του Λεβαδειακού τον νομό μας στην μεγάλη κατηγορία. Έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα 4 αρκετά καλές μεταγραφικές κινήσεις (Ζαραδούκας, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Μουνάφο) με κύριο στόχο την ετοιμότητα των παιχτών στις αρχές Αυγούστου, όπου θα «ριχτούν» στην Ευρωπαϊκή μάχη (Γ΄ προκριματικός γύρος). Ο Αστέρας έχει πλέον καταξιωθεί στην μόλις 7χρονη ιστορία της ομάδας στην Super League.

Άφιξη και προπόνηση
Ο Αστέρας κατέφτασε στο Montana στις 1:30 περίπου το μεσημέρι και το απόγευμα στις 6 έκανε την πρώτη του προπόνηση στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.


2005-2013 Καρπενήσι
Με μοναδική εξαίρεση το 2010, όπου παρέμεινε εντός τειχών της Αρκαδίας η ομάδα της Πελλοπονήσου προετοιμάζεται στην πόλη μας. Αυτό συμβαίνει από το 2005 και ύστερα, σαιζόν που ανέβηκε για πρώτη φορά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η αποστολή του Αστέρα
Ο Σάκης Τσιώλης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Λαδάς, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Λισγάρας, Ζαραδούκας, Κοντοές, Ρούσσης, Μπαρτολίνι, Ουσέρο (Θα ενσωματωθεί την Δευτέρα, καθώς παντρευόταν ο αδερφός του), Μουνάφο, Σέτι, Κάφα, Ουρτάδο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ζησόπουλος, Αναστασόπουλος, Γκαϊδατζής, Τογρού, Βελισσάρης, Γογωνάς, Κυριακόπουλος, Καρυδόπουλος, Παπουτσής, Τσιώλης και Καστριτσέας. Αρχηγός αποστολής είναι ο Μπάμπης Σκορπίδας.

Νέο «αίμα»


Στην αποστολή υπάρχουν και φέτος αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων. Πρόκειται για τους: Σταμάτη Τογρού(1994), Παναγιώτη Λαδά(1994), Γιώργο Κυριακόπουλο(1996), Λεωνίδα Καστριτσέα(1996), Λάζαρο Βελισσάρη(1996), Μανόλη Γογωνά(1996/Φωτογραφία), Απόστολο Τσιώλη(1996), Νίκο Γκαϊδατζή(1994), Χρήστο Καρυδόπουλο(1995) και Άρη Παπουτσή(1996).

Ατομικό για 2
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την πρώτη ημέρα στο Καρπενήσι ο Χρήστος Πιπίνης και ο Χίμο Ναβάρο.


Στις 15/7 οι διεθνείς


Ο αμυντικός Δημήτρης Κουρμπέλης και ο επιθετικός Τάσος Μπακασέτας θα ενσωματωθούν στις 15 Ιουλίου, καθώς συμμετείχαν με την Εθνική Κ20 στο αντίστοιχο παγκόσμιο κύπελλο.

Λατρεία Τσιώλη για την Ευρυτανία














Η αγάπη του Σάκη Τσιώλη για τον τόπο καταγωγής του είναι γνωστή πανελληνίως. Ο Έλληνας επιτυχημένος τεχνικός κατάγεται από τα Βραγγιανά Ευρυτανίας, αν και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Προπονεί ομάδα στο Καρπενήσι για άλλο ένα καλοκαίρι. Είναι γεννημένος στις 30-6-1959 και από το 1996 και ύστερα έχει προπονήσει αρκετές ομάδες και συγκεκριμένα τον Αστέρα Αμαλιάδας, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον ΠΑΣ Πρέβεζα, τον Πανηλειακό (Έκανε 2 θητείες στην ομάδα της Ηλείας), τον Πανελευσινιακό, τον Ναυπακτιακό Αστέρα, τον Πατραΐκό, την Καλαμάτα, τον Ιωνικό, τον Λεβαδειακό, τον Θρασύβουλο, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Άρη. Ως ποδοσφαιριστής το διάστημα 1977-1997 έπαιξε σε: Αναγέννηση Καρδίτσας, Λάρισα, Ιωνικό, Πανηλειακό και Αστέρα Αμαλιάδας, έχοντας 4 διεθνείς συμμετοχές και 1 γκολ. Συνεχίζει για 3η συνεχόμενη σαιζόν στο «τιμόνι» των Αρκάδων, οδηγώντας τους σε σπουδαίες επιτυχίες. Ο 54χρονος θεωρείται από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες προπονητές.

Εγκάρδιοι χαιρετισμοί
Ο κ. Τσιώλης συνάντησε στο γήπεδο τον ενωσιακό τεχνικό Δημήτρη Αντωνίου και τον παράγοντα της Κρέντης π. Ευάγγελο Φεγγούλη, με τους οποίους συνδέεται με στενή φιλία. Το ίδιο συνέβη και με τον υπεύθυνο του γηπέδου και Γενικό Γραμματέα του Αιόλου Σεραφείμ Λερογιάννη. Συνομιλία και χαιρετισμό είχε και με τον ενωσιακό προπονητή Γιώργο Χρυσαφόπουλο, αλλά και με τον «αθλητάνθρωπο» Πάνο Παπαδημητρίου.




Το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο


Βοηθοί προπονητή είναι οι: Λάζαρος Κυριλίδης και Στάικος Βεργέτης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Τζέρι Ούγκεν, γυμναστές ο Κοσμάς Στράτος και ο Λευτέρης Ρουμπής, φυσιοθεραπευτές οι: Γιώργος Μουστογιάννης και Κώστας Διαμαντόπουλος και επικεφαλής του ιατρικού τιμ ο Κώστας Δημητρακόπουλος.
Παρελθόν αποτελεί ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή Γιώργος Χερίδης.

Φιλικά με ΠΑΣ και Πλατανιά
Οι Αρκάδες θα παίξουν δυο φιλικά στην πόλη μας, με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 12 Ιουλίου και με τον Πλατανιά στις 19 του μηνός. Φιλικό θα γίνει και με την μικτή της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ευρωπαίος ξανά-Του «έκλεψαν» το κύπελλο
Στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κατάφερε να σταθεροποιηθεί ο Αστέρας, συγκαταλεγόμενος στις μεγάλες ομάδες των τελευταίων χρόωνν. Μετά την περυσινή του συμμετοχή στο Europa League (Αποκλείστηκε αήττητος, αντιμετωπίζοντας Ίντερ Μπακού και Μαρίτιμο, η οποία και τον έθεσε νοκ-άουτ), εξασφάλισε εκ νέου την παρουσία του σε αυτήν την διοργάνωση. Τερμάτισε 3ος στην κανονική διάρκεια με 56 πόντους, ενώ στα play off βρέθηκε πίσω από ΠΑΟΚ (Βγήκε στο Champions League) και Ατρόμητο (10 έναντι 8 βαθμών). Η σαιζόν ήταν αν μίτοι άλλο απόλυτα επιτυχημένη, καθώς τερμάτισε για πρώτη φορά τόσο ψηλά!
Επιπλέον συμμετείχε για πρώτη φορά στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος, γνωρίζοντας την ήττα στην παράταση με 3-1 από τον Ολυμπιακό. Ο Αστέρας είχε προηγηθεί 1-0 με γκολ του Ρούμπεν Ράγιος, αλλά η εχθρική διαιτησία του Θανάση Γιάχου (Δεν απέβαλλε τον Μανιάτη και δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Αστέρα) καθόρισε την έκβαση του τελικού. Στον ιστορικό αυτό αγώνα έπαιξαν οι: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης(67΄ Μπαρτολίνι), Κοντοές(101΄ Καλαντζής), Ναβάρο, Ουσέρο, Περόνε(82΄ Λέντσε), Ράγιος, Ντε Μπλάσις.




«Να είμαστε έτοιμοι στις 1/8»
Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας: «Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, μέσα σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα με το πρόγραμμα να βγαίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάμε στο Καρπενήσι, προκειμένου να κάνουμε το ουσιαστικό στάδιο προετοιμασίας με το χρόνο να μας πιέζει, αφού στις 1 Αυγούστου θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στο Europa League.»

Ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ


Παίχτης
Θέση
Ηλικία
Χώρα
Γιώργος Μπαντής
Τερματοφύλακας
28
Ελλάδα
Γιώργος Γεωργακόπουλος
Τερματοφύλακας
21
Ελλάδα
Δημήτρης Ρούσσης
Αμυντικός
25
Ελλάδα
Χρήστος Πιπίνης
Αμυντικός
29
Ελλάδα
Γιάννης Κοντοές
Αμυντικός
27
Ελλάδα
Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι
Αμυντικός
31
Αργεντινή
Λαουτάρο Φορμίκα
Αμυντικός
27
Αργεντινή
Δημήτρης Κουρμπέλης
Αμυντικός
20
Ελλάδα
Χίμο Ναβάρο
Μέσος
25
Ισπανία
Φερνάντο Ουσέρο
Μέσος
29
Ισπανία
Σεμπάστιαν Σέτι
Μέσος
29
Αργεντινή
Πάμπλο Ντε Μπλάσις
Μέσος
25
Αργεντινή
Φρανσίσκο Εμίλιο Πολ Ουρτάδο
Μέσος
26
Βενεζουέλα
Νίκος Αναστασόπουλος
Μέσος
20
Ελλάδα
Χουάν Πάμπλο Κάφα
Μέσος
29
Αργεντινή
Σάββας Τσαμπούρης
Μέσος
27
Ελλάδα
Τάσος Μπακασέτας
Επιθετικός
20
Ελλάδα

* Ο Φορμίκα έχει υποστεί τον Απρίλιο σοβαρό κάταγμα στον αυχένα και είναι εκτός δράσης.

4 ντύθηκαν στα «κιτρινομπλέ»















Αρκετές κινήσεις έχει κάνει στο μεταγραφικό «παζάρι» ο Αστέρας, ουτοσώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η πρώτη κίνηση ήταν ο 29χρονος ανασταλτικός μέσος Γιώργος Ζησόπουλος. Έχει 251 συμμετοχές και 10 γκολ με: ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Πανθρακικό.
Η δεύτερη μεταγραφή ακούει στο όνομα Χρήστος Λισγάρας. Ο 27χρονος Γιαννιώτης αμυντικός έχει 175 επαγγελματικές συμμετοχές και 10 γκολ με: Ολυμπιακό, Λεβαδειακό, Παναχαΐκή και Βύζαντα Μεγάρων.
Το τρίτο απόκτημα είναι ο 28χρονος διεθνής αριστερός μπακ Γιάννης Ζαραδούκας, που έχει παίξει σε: Ολυμπιακό, Άρη, ΠΑΣ Γιάννενα, Ολυμπιακό Βόλου, Πανσερραϊκό, Εθνικό Πειραιώς και Κορωπί(188 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες). Ο 25χρονος Χουάν Μανουέλ Μουνάφο Όρτα είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Αργεντινός άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και συνέχισε στην Πλατένσε(Β΄ Κατηγορία). Από το 2009 αγωνίζεται στην Ελλάδα, έχοντας 94 συμμετοχές και 2 γκολ με Πανθρακικό και Πλατανιά.

Αναλυτικά οι κινήσεις:

Παίχτης
Θέση
Ηλικία
Προηγ. Ομάδα
Γιάννης Ζαραδούκας
Αμυντικός
28
Άρης
Χρήστος Λισγάρας
Αμυντικός
27
Λεβαδειακός
Γιώργος Ζησόπουλος
Μέσος
29
Λεβαδειακός
Χουάν Μανουέλ Μουνάφο Όρτα
Μέσος
25
Πανθρακικός

Έρχεται ο Μπαράλες


Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός Τζερόνιμο Μπαράλες. Πέρυσι έπαιζε στην Ουρακάν, έχοντας 34 συμμετοχές και 12 γκολ. Έχει αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπης για λογαριασμό της Ισπανικής Ουέλβα.

Έφυγαν αρκετοί
 














Δεν ανήκουν στον Αστέρα Τρίπολης μεταξύ άλλων βασικά «γρανάζια» της μηχανής όπως  ο 27χρονος μέσος Ρούμπεν Ράγιος(Μακάμπι Χάιφα), ο 29χρονος αμυντικός Πάπα Χαλίφα Σανκαρέ(Αλ Αραμπί) ο 30χρονος πορτιέρο Μάρτον Φούλοπ και ο 30χρονος επιθετικός Εμμάνουελ Περόνε(Πήγε στην Καλλονή). Ο Φούλοπ μάλιστα αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς έκανε επέμβαση για αφαίρεση όγκου στο χέρι. Ο Χρήστος Καλαντζής σταμάτησε το ποδόσφαιρο και ο Λεάντρο Αλβάρεζ είναι πλέον παίχτης του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης συνεχίζει στον ΟΦΗ.

Οι αποχωρήσεις των παιχτών έχουν ως εξής:
Παίχτης
Θέση
Ηλικία
Μάρτον Φούλοπ
Τερματοφύλακας
30
Λευτέρης Γιαλούσης
Αμυντικός
28
Μαρκ Κάστελς
Αμυντικός
23
Πάπα Χαλίφα Σανκαρέ
Αμυντικός
29
Ρούμπεν Ράγιος
Μέσος
27
Μάρτινς Έγκον
Μέσος
25
Γκουτιέρεζ Ρόμπλες Χουανίτο
Μέσος
33
Λεάντρο Αλβάρεζ
Μέσος
32
Μιχάλης Φραγκουλάκης
Μέσος
30
Χρήστος Καλαντζής
Επιθετικός
31
Λάζλο Λέντσε
Επιθετικός
25
Εμμάνουελ Περόνε
Επιθετικός
30

Με Δημήτρη Ρούσση στο ρόστερ


Ο 25χρονος Ευρυτάνας κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Ρούσσης βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας για 2η συνεχόμενη σαιζόν. Είχε δοκιμαστεί κατά το διάστημα της περυσινής προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Ο Ρούσσης, που έχει αγωνιστεί σε: Κέδρα, Μυρίκη, ΑΠΟΚ(Ομάδες της Ευρυτανίας) και στην Football League 2 (44 συμμετοχές και 2 γκολ) με: Παναιτωλικό, ΠΑΣ Πρέβεζα και Τηλυκράτη Λευκάδας κατέγραψε τις 3 πρώτες του συμμετοχές στην Super League με την φανέλα του Αστέρα, οι οποίες ήταν όλες 90λεπτες.  Ο ύψος 1,90 αμυντικός αγωνίζεται με το Νο88 στην πλάτη.

Άρχισε προπονήσεις στις 28 Ιουνίου
Η προετοιμασία του Αστέρα ξεκίνησε στις 28/6. Ιδιαίτερη έμφαση τις πρώτες ημέρες δόθηκε στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προηγουμένως πέρασαν τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.


Η ιστορία του συλλόγου(Από την Βικιπαίδεια)


Ο Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης είναι ένας ελληνικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1931. Η έδρα του είναι το γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης(7500 θέσεων) στην Τρίπολη. Τα χρώματα της ομάδας είναι το κίτρινο και μπλε. Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Γιώργος Μποροβήλος και προπονητής ο Σάκης Τσιώλης.
Στις 12 Μαΐου 2007, στα πλαίσια της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Εθνικής, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Καλαμάτας με 2-1, ο Αστέρας εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία (Super League), ανεβαίνοντας από το 2004 που αγωνιζόταν στη Δ΄Εθνική κάθε χρόνο και μια κατηγορία. Είναι η μοναδική ομάδα της Τρίπολης που έχει ανέβει στην Α' Εθνική. Στις 7 Οκτωβρίου 2007 η ομάδα πέτυχε το πρώτο της τέρμα και παράλληλα την πρώτη της νίκη στην Α' Εθνική και μάλιστα εναντίον του Παναθηναϊκού. Κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα του τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, και τον Πανιώνιο αποδεικνύοντας έτσι ότι μπορεί να συναγωνιστεί επάξια τους μεγάλους συλλόγους και να εδραιωθεί στη Super League. Κατέκτησε τελικά την έβδομη θέση, χάνοντας την είσοδο για τα play-off την τελευταία αγωνιστική.
Ο Αστέρας ιδρύθηκε το 1931 στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού της Τρίπολης. Ο αρχικός ενθουσιασμός των ιδρυτών του φαίνεται πως έσβησε γρήγορα, διότι αδρανοποιείται και το 1932 η ποδοσφαιρική ομάδα διαλύεται, όπως και άλλες της πόλης.
Την ίδια εποχή ιδρύεται στην Τρίπολη ο ανεπίσημος ποδοσφαιρικός σύλλογος «Κεραμεικός» από το Μηνά Τσαβδάρη. Το 1938 ο Τσαβδάρης αποφασίζει να ενεργοποιήσει πάλι τον ανενεργό Αστέρα, εντάσσοντας σε αυτόν τους ποδοσφαιριστές του Κεραμεικού. Έτσι από το 1938 ξεκινά ουσιαστικά η ποδοσφαιρική παρουσία του Αστέρα στα αθλητικά πράγματα της Αρκαδίας.



Άνοδος στην Α΄ Εθνική 
Ως το 2003 αγωνιζόταν στις τοπικές κατηγορίες του νομού, με εξαίρεση τις χρονιές 1989 και 1991 που ανέβηκε στη Δ΄ Εθνική. Έχει πάρει 8 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Αρκαδίας. Από το 2003 άρχισε μια ξέφρενη ανοδική πορεία που τον έφτασε ως τις πρώτες θέσεις της Α΄ Εθνικής τη σεζόν 2007-08. Το 2011 η ομάδα τερμάτισε 14η και βαθμολογικά υποβιβάστηκε στη Φούτμπολ Λιγκ. Η αδυναμία συμμετοχής όμως του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2011-12 κράτησε αρχικά την ομάδα της Τρίπολης στην κατηγορία. Όμως μια υπόθεση δωροδοκίας του Ολυμπιακού Βόλου και του προέδρου του Αχιλλέα Μπέου από τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο έναντι 500.000 ευρώ, για παιχνίδι της περιόδου 2010-11 μεταξύ των δύο ομάδων, οδήγησε την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στην τιμωρία της ομάδας με υποβιβασμό κατά μια κατηγορία και χρηματική ποινή 300.000 ευρώ.
Όμως, ο Αστέρας Τρίπολης άσκησε έφεση, με τους δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να κρίνουν τελικά πως δεν προκύπτουν επαρκή στοιχεία για τον υποβιβασμό του στη Football League. Τόσο η ομάδα όσο και ο πρόεδρός της αθωώθηκαν. Την περίοδο 2011-2012 ο Αστέρας έκανε την ανατροπή και τερμάτισε 6 στο (Η καλύτερη θέση στην ιστορία του στην super league) πρωτάθλημα και εξαιτίας της μη αδειοδότησης της Α.Ε.Κ Ο Αστερας βγαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του από τον Γ΄ Προκριματικό του Εuropa League κόντρα στην αζέρικη Ίντερ Μπακού και κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση φέρνοντας ισοπαλία 1-1 στον εκτός έδρας αγώνα και 4-2 στα πέναλτι στον εντός έδρας αγώνα. Στη επόμενη φάση η ομάδα από την Τρίπολη Αρκαδίας αντιμετώπισε την Πορτογαλική Μαρίτιμο και αποκλείστηκε έχοντας πάρει την ισοπαλία 1-1 στην έδρα του, αλλά και την ισοπαλία 0-0 στην έδρα της ομάδας από την Πορτογαλία.

Πρόεδρος ο Μποροβήλος-Μεγαλομέτοχοι Μπάκος& Καυμενάκης














Ο πρώην διαιτητής Γιώργος Μποροβήλος είναι ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου. Α΄ Αντιπρόεδρος είναι ο Νίκος Μπάκος και Β΄ Αντιπρόεδρος η Αλεξάνδρα Καυμενάκη. Τον ρόλο του Γενικού Γραμματέα έχει ο Γιώργος Κριτσιδήμας. Οι Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καυμενάκης είναι οι μεγαλομέτοχοι του συλλόγου και μέλη του Δ.Σ, έχοντας φτάσει την δυναμική του στα ύψη!.






































Επιμέλεια: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος www.goalday.gr, www.asterastripolis.gr