Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Το πρόγραμμα της αναχώρησης του Πλατανιά


Τo Σάββατο 13 Ιουλίου θα καταφτάσει στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Πλατανιάς. Θα διαμείνει στο Hotel Avaris και θα προπονείται μέχρι τις 26 του μηνός στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.
Το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά με το πλοίο «Ελυρος» της ΑΝΕΚ LINES και την επόμενη ημέρα, θα μεταβεί οδικώς για την Ευρυτανική πρωτεύουσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το www.fcplatanias.gr
Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα φτάσουν, με το λεωφορείο της ομάδας, στο λιμάνι της Σούδας λίγο μετά τις 20.30, συνοδευόμενοι από τον γενικό γραμματέα του Δ.Σ. κ. Γιάννη Τρούλη, τον τεχνικό διευθυντή κ. Λάμπρο Μαλτέζο και τον γενικό διευθυντή κ. Θεοφάνη Ξηνταβελόνη. Σημειώνεται ότι οι κ. Τρούλης και Μαλτέζος θα μεταβούν με την αποστολή στο Καρπενήσι.
Μετά τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες στην είσοδο του πλοίου, με στελέχη της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στα δωμάτιά τους προκειμένου να τακτοποιηθούν και εν συνεχεία θα δειπνήσουν, από τις 21.45 έως τις 22.30, ώρα απόπλου του πλοίου «Ελυρος» με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Από τις 22.30 έως και τις 23.15, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται σε σαλόνι του πλοίου, όπου οι επιβάτες θα μπορούν να συνομιλούν μαζί τους, να βγάζουν φωτογραφίες και να παίρνουν αυτόγραφα.
Ακολούθως, η αποστολή του Πλατανιά θα αποσυρθεί για ανάπαυση.
Το πρωί, στις 07.00, η ομάδα θα λάβει πρωινό στο πλοίο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς, με το λεωφορείο της ομάδας, για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.