Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Blue Vayeros-Λαγκαδιά 15-2

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς οι Blue Vayeros  επικράτησαν παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο της Λαγκαδιάς με το ευρύ 15-2. Οι δυο ομάδες αποχαιρέτησαν τον θεσμό.
Η συνάντηση έγινε την Πέμπτη 4 Ιουλίου, άρχισε στις 22:05 και ήταν για την 5η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Με αυτό το ματς έπεσε η αυλαία της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.
Οι Blue Vayeros του Δημήτρη Κολλημένου έκλεισαν με ψηλά το κεφάλι τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο τουρνουά. Είχαν πληθώρα απουσιών, ωστόσο παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο μετά από συνδυασμούς των ποδοσφαιριστών σκόραραν και πήραν μια άνετη και ευρεία νίκη.
Η Λαγκαδιά ολοκλήρωσε την πορεία της στο τουρνουά χωρίς να αποσπάσει κάποιο βαθμό. Προσπάθησε για κάτι καλό στο συγκεκριμένο ματς, ωστόσο δεν μπόρεσε να σταματήσει τον αντίπαλο από την στιγμή που έλειπε ο πρώτος σκόρερ της Γιάννης Χαλκιάς λόγω ίωσης. Αποτέλεσε την πιο αδύναμη ομάδα του 3ου ομίλου.

Χωρίς τους Φθιωτούς
Οι Blue Vayeros  έπαιξαν για πρώτη φορά χωρίς τους παίκτες από τον γειτονικό νομό και είχαν αποστολή μόλις 6 αθλητών. Ωστόσο πήραν εύκολα την δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά, σκοράροντας αρκετές φορές.

Στα 6 ο Μάρκης


Ο ταχύτατος παίκτης των Blue Vayeros Πάνος Μάρκης ήταν ο κορυφαίος των νικητών σκόραρε 6 φορές και ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα αλλά και της ομάδας του, φτάνοντας στα 8 συνολικά τέρματα. 4 φορές σκόραρε ο αμυντικός Κώστας Μπουμπουρής.



1 γκολ με Γιαννίτσαρη


Η Λαγκαδιά πέτυχε δυο γκολ (Ένα εκ των οποίων αυτογκόλ) και το άλλο το σημείωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ και νυν παράγοντας του σωματείου Χρήστος Γιαννίτσαρης.

Η καλύτερη άμυνα
Μπορεί η Blue Vayeros να έμειναν εκτός διοργάνωσης ωστόσο διαθέτουν την καλύτερη άμυνα από όλες τις ομάδες. Δέχτηκαν στην πρώτη φάση μόλις 10 τέρματα.

Πρώτη με χατ-τρικ


Ο αρχηγός των Blue Vayeros Δημήτρης Κολλημένος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο τουρνουά και σκόραρε 3 φορές.


Εύκολα οι Blue Vayeros














Στους Blue Vayeros  άνηκε ολοκληρωτικά το πρώτο 25λεπτο. Ήταν καλύτεροι σκόραραν 10 φορές και καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες την νίκη. Ο Πάνος Μάρκης άνοιξε το σκορ και ο Γιώργος Μπουμπουρής (Φωτογραφία Αριστερά) διπλασίασε τα τέρματα των Blue Vayeros. Ο Κώστας Μπουμπουρής (Φωτογραφία Δεξιά) με δυο απανωτά τέρματα έκανε το 4-0. Ο Πάνος Μάρκης πήρε σειρά και σκόραρε δυο φορές, ανεβάζοντας το σκορ στο 6-0, το δεύτερο μετά από ασίστ του Δημήτρη Κολλημένου. Ο νεαρός Γιώργος Μπουμπουρής σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς και έκανε το 7-0. Μετά από έξοχη ασίστ του Πάνου Μάρκη, ο Κώστας Μπουμπουρής πέτυχε το 3ο του τέρμα «γράφοντας» το 8-0. Ο Πάνος Μάρκης «σέρβιρε» στον Δημήτρη Κολλημένο που εύκολα έκανε το 9-0. Ο ίδιος σκόραρε εκ νέου το 10-0 έπειτα από γύρισμα του Πάνου Μάρκη σπρώχνοντας την μπάλα εξ επαφής στα δίχτυα.




Άλλα 5
Οι νικητές παίζοντας άναρχα στο δεύτερο μέρος σκόραραν άλλες 5 φορές και έφτασαν το σκορ στο 15-2. Η Λαγκαδιά δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τοα΄ 25λεπτο, ωστόσο δεν κατάφερε να μειώσει και άλλο την διαφορά. Ο Πάνος Μάρκης σκόραρε δυο συνεχόμενα γκολ και ανέβασε την δείκτη του σκορ στο 12-0. Το δεύτερο προήλθε από ασίστ του Γιώργου Μπουμπουρή. Ο Δημήτρης Κολλημένος σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε στα δίχτυα για το 13-0. Ο Πάνος Μάρκης γύρισε την μπάλα προς τα πίσω ο Χρήστος Παπαβασιλείου ήταν εκτός θέσης και με αυτογκόλ μείωσε στο 13-1. Ο Πάνος Μάρκης και ο Κώστας Μπουμπουρής με το 4ο γκολ του στο ματς ανέβασαν το σκορ στο 15-1. Στο τελικό 15-2 μείωσε ο Χρήστος Γιαννίτσαρης με μακρινό δυνατό σουτ.


Αφιερωμένο το αυτογκόλ
Ο Πάνος Μάρκης μετά την επίτευξη του αυτογκόλ το αφιέρωσε χιουμοριστικά στον φίλο του Ηλία Κωστή (Ποδοσφαιριστής της Παλαιοκατούνας), που παρακολουθούσε το παιχνίδι από την κερκίδα.


Έπαιξε και ο ρέφερι


Στα τελευταία λεπτά του ματς με την ομάδα των νικητών αγωνίστηκε ο διαιτητής του τουρνουά και παράγοντας των Blue Vayeros Λάμπρος Κολοκώτσιος (Φωτογραφία), ο οποίος έχασε ευκαιρίες να χριστεί σκόρερ.


Σκορ Ημιχρόνου: 10-0

Συνθέσεις Ομάδων

Blue Vayeros (Δημήτρης Κολλημένος): Παπαβασιλείου, Μπουμπουρής Γ. 2, Μπουμπουρής Κ. 4, Κολλημένος 3, Μάρκης 6(Κολοκώτσιος)

Λαγκαδιά (Χρήστος Γιαννίτσαρης & Κώστας Τσιάκας): Αρχοντής, Τσιάκας, Χαντζόπουλος, Γιαννίτσαρης 1, Χουσιάδας(Λαθύρης, Βενέτης) Αυτογκόλ Μάρκης

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος