Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Είθισται Café-Camelot 3-6

Κομβικής σημασίας νίκη πέτυχε το Camelot Bar, το οποίος κέρδισε με νταμπλ-σκορ 6-3 το Είθισται Café και κρατά την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την υπόθεση-πρόκριση.
Ο αγώνας έγινε την Τρίτη 2/7 και άρχισε στις 22:05. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Το Είθισται του Γιώργου Καρβέλη μετά την σπουδαία νίκη επί των Blue Vayeros γνώρισε την πρώτη του ήττα, η οποία μπορεί να αποβεί καθοριστική. Έχει πλέον λίγες πιθανότητες για πρόκριση, αφού έκανε την χειρότερη του εμφάνιση. Μοιράζεται την κορυφή με 7 βαθμούς μαζί με την Vendoyza, αλλά έχει παιχνίδι περισσότερο.
Το Camelot επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή στις καλές εμφανίσεις, ήταν καλύτερο από τον αντίπαλο και έφτασε στην τελική επικράτηση. Μετά και την δεύτερη νίκη της η ομάδα του Αντρέα Κυλλή ανέβηκε στην 3η θέση με 6 πόντους και έχει πολλές πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς βολεύεται με δυο αποτελέσματα.
Το Είθισται ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, καθώς έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική. Το Camelot θα αγωνιστεί ενάντια στην Vendoyza σε ένα καθοριστικό παιχνίδι.

Θέλει νίκη της Vendoyza
Το Είθισται, για να προκριθεί στην επόμενη φάση ως δεύτερο θέλει νίκη της Vendoyza F.C. ενάντια στο Camelot.

Με coach Καρβέλη














Ο προπονητής των «καφέδων» Γιώργος Καρβέλης (Φωτογραφία Αριστερά) κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας του. Από την άλλη πλευρά το Camelot αγωνίστηκε ξανά υπό τις οδηγίες του Αντρέα Κυλλή (Φωτογραφία Δεξιά).


Δυο γκολ ο Φλωράκης


Ο μοναδικός παίχτης που πέτυχε δυο τέρματα ήταν ο Λάμπρος Φλωράκης του Camelot, που ήταν καθοριστικός στην έκβαση του παιχνιδιού.

Ένα αποτέλεσμα για κάθε θέση
Με νίκη απέναντι στην Vendoyza το Camelot θα αναδειχτεί πρώτο και θα αγωνιστεί στα προημιτελικά με τον τρίτο του Α΄ Ομίλου. Με ισοπαλία προκρίνεται ως δεύτερο, ενώ με ήττα θα αποκλειστεί από τον θεσμό.

Μπροστά με Νίκο Ράικο


Το Camelot πήγε μπροστά στα αποδυτήρια με σκορ 1-0, χάρης σε τέρμα που πέτυχε ο Νίκος Ράικος.


Αποβολή Κόκκοτου


Με απευθείας κόκκινη κάρτα τιμωρήθηκε στο πρώτο 25λεπτο ο Θεοδόσης Κόκκοτος, ο οποίος ακούμπησε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής. Την θέση του πήρε ο Γιώργος Ζαγκότσης.




Απίθανο γκολ Ζαγκότση


Ο τερματοφύλακας Γιώργος Ζαγκότσης σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ. Σκόραρε από την μια εστία στην άλλη σε γέμισμα, που επιχείρησε!.



Ανέβασαν «στροφές»


Οι τυπικά φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και έφτασαν στην τελική επικράτηση. Ο Γιώργος Ζαγκότσης με το εκπληκτικό γκολ, που προαναφέραμε έκανε το 0-3 και ο Νίκος Κωστής (Φωτογραφία Αριστερά) το 0-3. Οι «καφέδες» αντεπιτέθηκαν και μείωσαν με γκολ των Άγγελου Παχή και Νίκου Κορέντζελου (Φωτογραφία Κέντρο). Ο Λάμπρος Φλωράκης διαμόρφωσε το 2-4 και ο Δημήτρης Ζαλοκώστας το 2-5. Με ένα πολύ ωραίο σλάλομ και έξοχο τελείωμα ο Φλωράκης έκανε το 2-6, για να μειώσει ο Γιώργος Κορέντζελος (Φωτογραφία Δεξιά) στο τελικό 3-6. Το Είθισται πήρε ένα time out κατά την διάρκεια του δεύτερου 25λεπτου.




2 κίτρινες εκατέρωθεν


Ο Λάμπρος Κολοκώτσιος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στους: Νίκο Κορέντζελο, Δημήτρη Νάσιο (Φωτογραφία Αριστερά, Α΄ Μέρος) και στους Γιάννη Στερόπουλο (Φωτογραφία Κέντρο) και Γιάννη Ζαλοκώστα (Φωτογραφία Δεξιά, Β΄ Μέρος). Κατά την αποβολή του Γιάννη Στερόπουλου έκατσε προσωρινά κάτω από τα γκολπόστ ο αμυντικός Δημήτρης Ίβρος


Σκορ Ημιχρόνου: 0-1

Συνθέσεις Ομάδων

Είθισται (Γιώργος Καρβέλης & Δημήτρης Ίβρος): Στερόπουλος, Ίβρος, Κορέντζελος Ν. 1, Κορέντζελος Γ. 1, Παχής 1(Κοτρώνης, Στόκας, Ζαχαρόπουλος)

Camelot (Αντρέας Κυλλής & Δημήτρης Νάσιος): Κόκκοτος, Ζαλοκώστας Δ. 1, Ζαλοκώστας Ι., Φλωράκης 2, Ράικος Ν. 1(Νάσιος, Κωστής 1, Ζαγκότσης 1, Μπακογιάννης)

















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
 Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος