Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Camelot-Ventoyza F.C. 6-6

Ικανοποιημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας και το 6-6 έμειναν Ventoyza και Camelot, αφού πρόσθεσαν έναν βαθμό στο ενεργητικό τους και έκαναν το 1-2 στον όμιλο.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4  Ιουλίου, ξεκίνησε στις 21:00 και ήταν για την 5η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Θύμιζε αρκετά φιλικό, αφού δεν υπήρχε ένταση και πάθος και το «Χ» βόλεψε τις δυο ομάδες. Υπήρξαν ανά διαστήματα οι αποδοκιμασίες των οπαδών περί στημένου ματς.
Η Ventoyza ήταν αδιάφορη βαθμολογικά και ήθελε μόνο να αποφύγει την ήττα για να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου και να έχει εύκολο αντίπαλο στην 8αδα. Έπαιξε χωρίς άγχος και κράτησε το πολυπόθητο «Χ» χωρίς να δυσκολευτεί. Το βάρος στο σκοράρισμα για την ομάδα του Γιάννη Φλωράκη μοιράστηκε στους Κουτσονίκα, Δημητρόπουλο και Κοτσούμπα που σκόραραν δις.
Το Camelot «καίγον»ταν για βαθμό ή βαθμούς ώστε να περάσει στην επόμενη φάση. Μάλιστα σε περίπτωση νίκης θα τερμάτισε πρώτο ενώ σε ήττα θα έμενε εκτός και θα περνούσε το Είθισται. Τελικώς έφυγε με την ισοπαλία χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες και τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου. Είχε πιο πολλές τελικές από τον αντίπαλο άλλα ήταν άστοχο.
Η Ventoyza θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Remal Madrid και το Camelot θα παίξει με τους Οράνιε. Η πρώτη τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου, αήττητη με 8 πόντους και το Camelot έμεινε στους 7 βαθμούς, προκρινόμενο ως 2ο.

Βολεύτηκαν με «Χ»
Η ισοπαλία βόλεψε τις δυο ομάδες, που έκαναν το 1-2 στον όμιλο και άφησαν εκτός συνέχειας το Είθισται.

Ήρεμο ματς
Καμία ομάδα δεν πανηγύρισε τα τέρματα που πέτυχε, δείχνοντας ότι παίζουν καθαρά και οι δυο για την ισοπαλία. Αρκετές φορές οι ομάδες γύρισαν την μπάλα και δεν προσπάθησαν στο τέλος να τελειώσουν τις επιθέσεις.

Φωνές για στημένο
Ουκ ολίγες φορές η κερκίδα δίκαια…τα έβαλε με τις δυο ομάδες, οι οποίες φάνηκε να επιδιώκουν την ισοπαλία. Τελικά «χαμένο» βγήκε το Είθισται, το οποίο αποκλείστηκε.

Ισοβάθμησαν
Στους 7 βαθμούς ισοβάθμησαν Camelot και Είθισται, ωστόσο στο μεταξύ τους ματς το Camelot υπερτερεί.

Αντίπαλα τα αδέρφια














Αδερφική» κόντρα» υπήρξε στο ματς του 3ου ομίλου ο Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία Αριστερά) αγωνίστηκε με την Ventoyza και κοντραρίστηκε με τον αδερφό του Λάμπρο (Φωτογραφία Δεξιά), ο οποίος έπαιξε με το Camelot. Και οι δυο πανηγύρισαν την πρόκριση στους «8».

Πρώτος ο «Μουτς»


Ο ταχύτατος Δημήτρης Ζαλοκώστας του Camelot σκόραρε 3 φορές και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ανδρέα Κυλλή.

Από 3
Οι ομάδες σκόραραν 3 φορές σε κάθε μέρος και υπήρξε απόλυτη συμμετρία στο σκοράρισμα. Η Ventoyza πέρασε στο πρώτο μέρος μπροστά με δυο γκολ και το Camelot έκανε το ίδιο στο δεύτερο μέρος.

«Χ» και στο ημίχρονο














Ισόπαλο ήταν και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο παρά το καλό ξεκίνημα της Ventoyza , η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε την επιθετική δυστοκία του αντιπάλου. Ο Πάνος Κουτσονίκας (Φωτογραφία Αριστερά) με όμορφο πλασέ και νέο διαγώνιο σουτ από πλάγια έκανε νωρίς το 0-2. Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας με κοντινή προβολή μείωσε σε 1-2. Ο Σπύρος Κουτσούμπας πέτυχε το 1-3. Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας μετά από έξοχη ασίστ του Νίκου Ράικου μείωσε από κοντά σε 2-3. Στο 3-3 του ημιχρόνου ισοφάρισε ο Γιάννης Ζαλοκώστας (Φωτογραφία Δεξιά).



Χωρίς νικητή



Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή και αυτή την φορά το Camelot πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων, όμως με τραγικά λάθη στην άμυνα δέχτηκε την ισοφάριση. Ο Δημήτρης Νάσιος (Φωτογραφία Αριστερά) από κοντά με σουτ έκανε το 4-3. Ο Πάνος Δημητρόπουλος (Φωτογραφία Κέντρο) με την βοήθεια του γκολκίπερ Γιώργου Ζαγκότση (Άνοιξε την γωνία του) ισοφάρισε σε 4-4. Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας και ο Δημήτρης Νάσιος έβαλαν μπροστά το Camelot me 6-4. Ο Πάνος Δημητρόπουλος και ο Σπύρος Κουτσούμπας (Φωτογραφία Δεξιά) ισοφάρισαν στο τελικό 6-6. Στα τελευταία λεπτά το Camelot πήρε time out.




Σκορ Ημιχρόνου: 3-3

Συνθέσεις Ομάδων

Camelot (Ανδρέας Κυλλής & Δημήτρης Νάσιος): Ζαγκότσης, Ζαλοκώστας Ι. 1, Νάσιος 2, Ζαλοκώστας Δ. 3, Φλωράκης(Μπακογιάννης, Κωστής, Ράικος Ν.)

Ventoyza F.C. (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας, Λυτάκης, Οικονόμου, Κουτσονίκας 2, Δημητρόπουλος 2(Φλωράκης, Κουτσούμπας 2, Αρβανίτης)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος