Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Heaven-Χαμ Καμ 23-1

«Πυροβολούσε» κατά ριπάς το δυνατό Heaven, το οποίο επιβλήθηκε με το σαρωτικό 23-1 της Χαμ Καμ, έχοντας τον πλήρη έλεγχο σε όλο το 50λεπτου του παιχνιδιού.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3/7, άρχισε στις 9 και ήταν για την 5η αγωνιστική του Α΄ Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Με αυτό το ματς ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του εν λόγω ομίλου.«Κοντραρίστηκαν» δυο ομάδες με διαφορετική δυναμική.
Το Heaven παρότι ήταν αδιάφορο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και προσπάθησε να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα. Η ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλου είχε ξανά πληθώρα λύσεων, αλλά και σκόρερ, γεγονός που την συνιστά ως από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου για 2η σερί σαιζόν. Τελείωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο χωρίς να έχει καμία απώλεια βαθμών.
Η Χαμ Καμ υπέστη την φυσιολογική συντριβή. Είχε μόλις 5 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές (Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γιαννόπουλος και Νικολάου). Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο φινάλε, αγωνιζόμενη για την χαρά της συμμετοχής.
Το Heaven τερμάτισε πρώτο στον όμιλο με 15 πόντους, ενώ η Χαμ Καμ τελευταία χωρίς βαθμό.

Αγωνίζεται με Αστέρα ή Οράνιε
Στην προσπάθεια του για διατήρηση των κεκτημένων το Heaven Club θα αντιμετωπίσει στην φάση των «8» τον Αστέρα ή τους Οράνιε.

Χωρίς νίκη
Η Χαμ Καμ αποχαιρέτησε τον θεσμό χωρίς κάποιον βαθμό, προσπαθώντας χωρίς αποτέλεσμα για κάτι καλό.

Διψήφιος ο Κουρλός


Το ατομικό ρεκόρ γκολ σε έναν αγώνα πλησίασε ο Δημήτρης Κουρλός, αλλά παρά..ένα δεν κατάφερε να το ισοφαρίσει. Ο παίχτης του Heaven πέτυχε 10 τέρματα, ενώ στα 6 σταμάτησε ο Κώστας Σταμούλης.


5Χ5
Το Heaven του Λάκη Αναστασόπουλου ολοκλήρωσε την πορεία του στην φάση των ομίλων, έχοντας το απόλυτο νικών.

Δυναμική αρχή


Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο 25λεπτο με 11-0. Ο Κώστας Σταμούλης (Φωτογραφία Αριστερά) άνοιξε το σκορ, ενώ ο η Δημήτρης Κουρλός με 2 δικά του γκολ έκανε το 3-0. Ο Σταμούλης σκόραρε δις, «γράφοντας» το 5-0. Με το πρώτο γκολ του Μπάμπη Καρβέλη (Φωτογραφία Κέντρο) έγινε το 6-0 και με το επίσης πρώτο του Κώστα Γιαννακόπουλου (Φωτογραφία Δεξιά) του 7-0. Ο Δημήτρης Κουρλός και ο Κώστας Σταμούλης διαμόρφωσαν το 9-0. Με δυο ακόμη τέρματα του Κουρλού έγινε το 11-0.

Τέρμα ο Νούλας


Ο Οδυσσέας Νούλας, που ήταν ο πρώτος σκόρερ των «Νορβηγών» στο τουρνουά αντικατέστησε κατά την διάρκεια του δεύτερου 25λεπτου τον Πάνο Οικονόμου, που πέρασε εκτός τέρματος.


Δεν έδειξαν έλεος

 












Ασταμάτητοι ήταν και στην επανάληψη οι νικητές, που σκόραραν ακατάπαυστα. Ο Κουρλός έκανε το 12-0 και ο Σταμούλης το 13-0. Ο Σπύρος Ξαγάρας (Φωτογραφία Δεξιά) χρίστηκε σκόρερ (14-0), ενώ με ακόμη 2 σερί γκολ του Δημήτρη Κουρλού το σκορ ανέβηκε στο 16-0. «Πιστός» στο σκοράρισμα ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης (Φωτογραφία Αριστερά, Έχει πετύχει γκολ σε όλα τα παιχνίδια) έκανε με δυο τέρματα το 18-0. Ο Κουρλός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 19-0. Ο Ξαγάρας πραγματοποίησε το 20-0 και ο Δημήτρης Κουρλός έφτασε με ακόμη 2 γκολ τα 10 (22-0). Ο Σπύρος Ξαγάρας συμπλήρωσε το χατ-ρικ του για το 23-0, με τον Μπάμπη Οικονόμου να μειώνει στο τελικό 23-1.

Κοντά στο γκολ ο Στέλιος


Ο Στέλιος Μεριγκούνης του Heaven «αποχαιρέτησε» την εστία της ομάδας του και πλησίασε το γκολ, έχοντας καλή παρουσία και μέσα. Ο Πάνος Κοντογιάννης κάθησε κάτω από τα γκολπόστ των νικητών, δεχόμενος το μοναδικό τέρμα της Χαμ Καμ.

Το γκολ της τιμής


Με τέρμα του Μπάμπη Οικονόμου οι παίχτες της Χαμ Καμ μείωσαν στο φινάλε στο τελικό 23-1.

Σκορ Ημιχρόνου: 11-1

Συνθέσεις Ομάδων

Heaven (Λάκης Αναστασόπουλος & Κώστας Γιαννακόπουλος): Μεριγκούνης, Ξαγάρας 3, Ντουφεκιάς, Σταμούλης 6, Κουρλός 10(Καρβέλης 1, Καρδαμπίκης 2, Κοντογιάννης, Γιαννακόπουλος 1)

Χαμ Καμ (Μπάμπης Οικονόμου): Οικονόμου Π., Οικονόμου Χ. 1, Καραγιάννης, Ελ Ταχάν, Νούλας

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος