Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Από τους Τσιώλη-Σκορπίδα τα μετάλλια και τα κύπελλα στους νικητές του Kasmir Cup


Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup ακολούθησε η απονομή στις 3 νικήτριες ομάδες του θεσμού και στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης.
Τις απονομές έκαναν ο Ευρυτάνας προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης και ο Γενικός Αρχηγός Μπάμπης Σκορπίδας, καθώς και ο υπεύθυνος διοργάνωσης και ιδιοκτήτης του Kasmir Στέλιος Κατής. Στο μικρόφωνο για την απονομή ήταν ο Κώστας Κοντοπάνος, ο οποίος είναι ο έτερος διοργανωτής και ιδιοκτήτης του γηπέδου.
Πρώτα βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ (Με 38 γκολ) του τουρνουά Άλεξ Μπακαλίδης, που πήρε αναμνηστικό έπαθλο. Ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην 3η ομάδα του τουρνουά Abalencia.
Εν συνέχεια τα μετάλλια και το κύπελλο παρέλαβε ο φιναλίστ Αστέρα και οι απονομές ολοκληρώθηκαν με την στέψη των νικητών της διοργάνωσης της ομάδας της Ventoyzas F.C. H απονομή στους νικητές έγινε κάτω από όμορφη ατμόσφαιρα με κομφετί. Τα τρία τρόπαια παρέλαβαν οι: Χρήστος Λέρης (Αρχηγός Abalencia), Δήμος Αθανασίου (Προπονητής Αστέρα) και Γιάννης Φλωράκης (Προπονητής-Αρχηγός Ventoyza F.C.).
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες των ομάδων.
Μπορείτε να δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις απονομές του τουρνουά 5Χ5.
































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος