Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Remal Madrid-Αγίοι Ευρυτάνες 9-3

Στα προημιτελικά προκρίθηκαν οι παίχτες της Remal Madrid, οι οποίοι ανέβασαν κατά πολύ την απόδοση τους στο δεύτερο 25λεπτο και κέρδισαν με 9-3 τους Αγίους Ευρυτάνες.
Το ματς διεξήχθη την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ήταν για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Άρχισε στις 19:55.
Οι «Μαδριλένοι» που έπαιξαν και σε αυτό το ματς με μόλις 5 παίχτες συνολικά (Απουσίαζαν οι: Κατσαρής, Καμαρέτσος, Ράπτης Μ. και Μισύρης) σημείωσαν την 2 συνεχόμενη νίκη τους, προσπέρασαν τον αντίπαλο στην βαθμολογία και έφτασαν στην επίτευξη του στόχου τους, που ήταν η είσοδος στους «8». Εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο Ζάχος Πολυτσέρης, που πέτυχε 7 γκολ, ενώ 2 ακόμη πρόσθεσε ο Φώτης Ζαχαράκης.
Οι Αγίοι Ευρυτάνες «χάλασαν» την τελευταία στιγμή την καλή τους εικόνα, καθώς με τα 2 σερί αρνητικά αποτελέσματα έμειναν εκτός 8αδας. Η ομάδα του Αλέξανδρου Μπούρα κατέρρευσε στην επανάληψη, ενώ μέχρι τότε ήταν μέσα στο «κόλπο» της πρόκρισης, καθώς έπαιζε για δυο αποτελέσματα. 
Η Remal τερμάτισε στην 3η θέση με 7 βαθμούς και οι Αγίοι Ευρυτάνες στην 4η με 6.

Με Ventoyza η Camelot
Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ανάμεσα σε Camelot και Ventoyza F.C. θα καθορίσει τον αντίπαλο της Remal στα προημιτελικά του τουρνουά.

Τους έκανε ότι ήθελε ο Ζάχος


Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζάχος Πολυτσέρης. Ο ποδοσφαιριστής της Remal Madrid όχι μόνο σκόραρε 7 από τα 9 γκολ, αλλά «τρέλανε» κόσμο με τα μαγικά του. Πήρε από το «χέρι» την ομάδα του και την οδήγησε στην νίκη-πρόκριση.


Έπαιζαν για 2 αποτελέσματα
Οι παίχτες των Αγίων Ευρυτάνων «βολεύονταν» με δυο αποτελέσματα, καθώς ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας θα προκρίνοντας ως 3οι. Κομβική αποδείχτηκε η απουσία του Βασίλη Κολόκα.

Ξεκίνημα με 4
Η αργοπορημένη άφιξη του Φώτη Ζαχαράκη ανάγκασε την ομάδα του να αρχίσει με παίχτη λιγότερο στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου σημειώθηκε το 0-1.


Ισορροπία


Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, αλλά και για την υπόθεση-πρόκριση. Έκαναν το 0-2 με γκολ των Γιώργου Πλεξίδα (Φωτογραφία Κέντρο) και Γιώργου Κοντογιώργου (Φωτογραφία Δεξιά). Ο Ζάχος Πολυτσέρης ανέλαβε το ματς προσωπικά και με χατ-τρικ έβαλε μπροστά τα «ρεμάλια» με 3-2. Ο Χρήστος Παρούτσας (Φωτογραφία Αριστερά) σκόραρε για το 3-3, με το οποίο έληξε το ημίχρονο.



Κυρίαρχη η Remal


Με δυο τέρματα του Πολυτσέρη στον παίχτη παραπάνω η Remal «έγραψε» το 5-3. Ακολούθησε γκολ του Φώτη Ζαχαράκη (Φωτογραφία) για το 6-3. O Ζάχος Πολυτσέρης με μια εντυπωσιακή ντρίμπλα απόφυγε τον αντίπαλο του, σήκωσε την μπάλα στον αέρα και σκόραρε με κεφαλιά, κάνοντας το 7-3, σημειώνοντας ένα από τα κορυφαία γκολ του τουρνουά. Ζαχαράκης και Πολυτσέρης «χτύπησαν» ξανά για το τελικό 9-3.

Κόστισαν οι κίτρινες


Οι δίλεπτες αποβολές (κίτρινες κάρτες) που δέχτηκαν στην επανάληψη οι Αλέξανδρος Μπούρας (Φωτογραφία) και Γιώργος Πλεξίδας των Αγίων Ευρυτάνων οδήγησαν στο να δεχτεί η ομάδας τους 2 γκολ. Κίτρινη κάρτα στην εκπνοή δέχτηκε και ο Φώτης Ζαχαράκης των νικητών.

Σκορ Ημιχρόνου: 3-3

Συνθέσεις Ομάδων

Remal Madrid (-): Ράπτης Π., Δαράβαλης, Πολυτσέρης 7, Λελούδης, Ζαχαράκης 2

Αγίοι Ευρυτάνες (Αλέξανδρος Μπούρας): Μιχαλόπουλος, Κοντογιώργος Γ. 1, Μπούρας, Πλεξίδας 1, Παρούτσας 1(Κοτσιμπός, Ρούσσης, Γιαννόπουλος)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος













Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος