Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Θέμα στο sport24 ο Καρπενησιώτης τερματοφύλακας-ζογκλέρ


Το διάσημο βίντεο του Σταύρου Μαντή με το..τρελό αυτογκόλ στο γήπεδο 5Χ5 του Kasmir έγινε θέμα σε διάσημες αθλητικές ιστοσελίδες.  Χιουμοριστικά αναφέρει πως σημφώνησε με την Ελπίς Χορτερού!.
Το www.sport24.gr αναφέρει: «Ο τερματοφύλακας ζογκλέρ είναι εκεί έξω. Η είδηση της ημέρας δεν είναι ότι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Σαβιόλα. Είναι ότι παραμένει δίχως μεταγραφή ένα σπάνιο ζουμπουρλό ταλέντο, ένα ακατέργαστο τσουπωτό διαμάντι. Αυτός ο κύριος παραμένει δίχως ομάδα, καταδικασμένος να ασκεί την τέχνη του τερματοφύλακα-ταχυδακτυλουργού, του τερματοφύλακα-ζογκλέρ θα έλεγε κάποιος, στα γηπεδάκια 5×5. Με τα μαγικά του κατορθώνει να κάνει παιδιά, σκυλιά, μεγάλους να πέφτουν κάτω (κυριολεκτικά) από τα γέλια. Mια ομάδα κινήθηκε με αστραπιαία ταχύτητα και υπέγραψε τον τερματοφύλακα-ζογκλέρ για 10+10 χρόνια. Ποιά ομάδα; Μια είναι η ομάδα.» 
Επιπλέον η εφημερίδα Goal ανήρτησε στο διαδίκτυο το εξής χιουμοριστικό πρωτοσέλιδο: http://boiling-cove-2976.herokuapp.com/goal.php?id=1651#.UfFe3G3l8ry
Το άρθρο περιλαμβάνει και την εξής...δήλωση: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση για εμένα καθώς για πρώτη φορά στην ζωή μου κάνω στροφή στην καριέρα μου. Έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Ο πρόεδρος με ήθελε πολύ στην ομάδα και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Σε αυτές τις αποφάσεις δεν χωράνε συναισθηματισμοί και για αυτό οι φίλοι μου και η οικογένεια μου θα μάθουν για την μεταγραφή μου μέσα από αυτή την συνέντευξη. Η ομάδα έχει οικογενειακό κλίμα και όλοι με καλοδέχθηκαν θερμά. Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο ήταν η «ζεστή» υποδοχή του προέδρου και η επισήμανση του πως με υπολογίζουν όλοι για την νέα περίοδο. Με τιμά αυτή η εμπιστοσύνη που μου έδειξε και θέλω να του την ξεπληρώσω στο γήπεδο..»