Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Status-Ανώνυμοι F.C. 28-0

Το σκορ της διοργάνωσης πέτυχε το Status που διέλυσε τους Ανώνυμους με το αστρονομικό 28-0!.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  30 Ιουνίου, ξεκίνησε στις 18:45 και ήταν για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Το Status χωρίς να δυσκολευτεί κυριάρχησε κατά κράτος και συνέτριψε τους νεαρούς Ανώνυμους. Δεν απειλήθηκε καθόλου και σκόραρε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούσε. Η ομάδα καταλαμβάνει μια από τις 3 προνομιούχες θέσεις. Ο Τόλης Μπουμπουρής την ημέρα της ονομαστικής του εορτής σκόραρε 9 φορές.
Οι νεαροί Ανώνυμοι αποτελούν το σάκο του «μπόξ» στον δεύτερο όμιλο, αφού μετρούν 3 συντριβές, δεχόμενοι 71 γκολ συνολικά. Αγωνίστηκαν και σε αυτό το ματς με μόλις 5 αθλητές και γνώρισαν ακόμη μια βαριά ήττα χωρίς να σκοράρουν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
Την επόμενη(4η) αγωνιστική το Status θα παίξει το πρώτο του ντέρμπι κόντρα στους Οράνιε, ενώ οι Ανώνυμοι «κοντράρονται» με τα Γερόντια.

Έναρξη με βροχή
Το παιχνίδι ξεκίνησε με σιγανή βροχόπτωση και παρουσία ελάχιστων φιλάθλων.

Με 5αδα
Οι Ανώνυμοι και σε αυτό το ματς είχαν στην αποστολής του μόλις 5 αθλητές. Η κούραση ήταν εμφανής σε πολλά χρονικά σημεία του παιχνιδιού.

Γκολ ανά 1.5 λεπτό
Οι νικητές σκόραραν περίπου 1 γκολ ανά 1.5 λεπτό.

Νέο ρεκόρ
Το 28-0 είναι το μεγαλύτερο ρεκόρ στην δίχρονη ιστορία του Kasmir Cup, «σπάζοντας» το 23-0 των Οράνιε κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Στα 9 ο Μπουμπουρής


Ο Τόλης Μπουμπουρής γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την ονομαστική του εορτή. Σκόραρε 9 τέρματα και κατέρριψε προσωρινά το ρεκόρ τερμάτων του Νίκου Κορέντζελου. Στην συνέχεια ο Κουτσούμπας της Ventoyzas F.C. σκόραρε 11 και έκανε νέο ρεκόρ.



Υπηρεσιακός πόρτιερο














Στον πάγκο έμεινε ο γκολκίπερ των νικητών Στάθης Φακίτσας. Στα πρώτα 20 λεπτά σαν γκολκίπερ έπαιξε ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Αριστερά) και εν συνεχεία αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Μπούρα (Φωτογραφία Δεξιά).



Αλλαγές στον άσο














Οι Ανώνυμοι ξεκίνησαν με πορτιέρο τον Δημήτρη Νιούτσικο (Φωτογραφία Αριστερά), εν συνεχεία μετά το 8-0 τον αντικατέστησε ο Χρήστος Ανδρεάκης (Φωτογραφία Δεξιά), ο οποίος στο 16-0 πέρασε ξανά μέσα στο ματς και την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε ξανά ο Νιούτσικος.



Απουσίαζε ο αρχηγός & ο προπονητής
Δεν έδωσε το παρών για την ομάδα του Status ο αρχηγός της Κώστας Αλαφροπάτης καθώς και ο προπονητής της ομάδας Άκης Ανδρεάκης.

13-0 για Status


Με το «καλημέρα» το Status προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Τόλη Μπουμπουρή και του Κώστα Γενιτσαρόπουλο (Φωτογραφία). Ακολούθησαν γκολ του Πάνου Ράπτη, του Κώστα Καλύβα και όμορφο βολ πλανέ του Κώστα Κρίντα για το 5-0. Μετά από ασίστ του Κώστα Καλύβα ο Τόλης Μπουμπουρής πέτυχε το 6-0. Ο Κώστας Καλύβας χρίστηκε ξανά σκόρερ και με συρτό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0. Ο Τόλης Μπουμπουρής με σουτ και εν συνεχεία με πανέμορφο τακουνάκι πραγματοποίησε το 9-0. Με τέρμα του Κώστα Κρίντα έγινε το 10-0. Τα τελευταία 3 γκολ του πρώτου 25λεπτου πέτυχε ο Τόλης Μπουμπουρής, ο Κώστας Γενιτσαρόπουλος και ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.



Συνέχισαν να βάζουν γκολ


Ίδια εικόνα είχε και η επανάληψη το Status συνέχισε να πυροβολεί κατά ρυπάς. Με δυο γκολ του Χρήστου Γενιτσαρόπουλου (Φωτογραφία Αριστερά) και ένα ενδιάμεσα του Τόλη Μπουπουρή έγινε το 16-0. Ακολούθησε τέρμα του Πάνου Ράπτη (Φωτογραφία Κέντρο), νέο γκολ του Χρήστου Γενιτσαρόπουλου και ακόμη ένα γκολ του Πάνου Ράπτη (19-0). Το 20-0 πέτυχε ο Τόλης Μπουμπουρής, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κώστα Κρίντα που έκανε το 21-0. Με γκολ του Κώστα Γενιτσαρόπουλου και του Τόλη Μπουμπουρή το σκορ ανέβηκε στο 23-0. Με δυο γκολ του Τόλη Μπουμπουρή και ένα ενδιάμεσα του Χρήστου Γενιτσαρόπουλου το σκορ ανέβηκε στο 26-0. Τα τελευταία 2 γκολ του παιχνιδιού πέτυχε ο Κώστας Καλύβας (Φωτογραφία Δεξιά) που διαμόρφωσε το 28-0.


Σκορ Ημιχρόνου: 13-0

Συνθέσεις Ομάδων

Status (-: Γενιτσαρόπουλος Χ. 5, Καλύβας Κ. 4, Γενιτσαρόπουλος Κ. 3, Ράπτης 4, Μπουμπουρής 9(Κρίντας 3, Μπούρας Κ.)

Ανώνυμοι F.C. (Δημήτρης Τσιάκας & Χρήστος Ανδρεάκης): Νιούτσικος, Ανδρεάκης, Τετράδης, Ζαρκάδας, Τσιάκας

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος